נעילת שרשור בעניין התנהלות אקסטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Irus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #1 

עופר,

האמת, השרשור שנעלת התנהל בלי התלהמות, ואף נפתח ע״י מישהו שממש קשה להגדיר אותו כבעל אינטרס שלילי - נהפוך הוא, יש לו אינטרס חיובי והוא אף השתייך למפתחי הקהילה של אקסטרימר...

קשה לי להבין מדוע בפורום הזה אי אפשר להתבטא בחופשיות, ולחשוף דברים שרלוונטיים למשתמשים רבים, כל עוד זה נעשה בהתאם לכללים.

אם פורום מכובד כמו MPC CLUB כן נותן במה ומאפשר דיון חופשי, אני חושב שגם כאן זה יכול להתקיים, וחברי הפורום יוכלו לקבל את כל המידע הרלוונטי ובהתאם לזה יחליטו כיצד לנהוג.

העובדה שחברה X מפרסמת משהו בפורום, מבלי להתייחס כרגע לאופן הפרסום ולנאמר בתכנים, לא סותרת דיונים אחרים...

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

מסכים לחלוטין, לא היתה התלהמות מאף סוג וגם לא השמצות או עבירה אחרת על חוקי הפורום.
זה שמדובר בנושא טעון לא אומר שאי אפשר לנהל דיון ענייני בנושא וחבל שישר רצים לנעול...

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #3 

אולי התקשרו אליו...

אם הנושא מעניין - אז תנו לאנשים להתבטוא כל עוד לא עוברים על חוקי הפורום.
ואם הנושא לא מעניין או שהכל כבר נאמר בו אז הוא כבר "ימות" מעצמו ויעבור לארכיון באופן טבעי.

נעילת שרשור היא הדרך הקלה וכלל לא רצויה להורדת נושא מהפרק בטרם עת.
והשאלה היא האם מעבר למיציתם אין משהו אחר.
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 12/04/2011 12:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #4 

אני לרגע לא חושב שזה המניע, כשצריך גם לא מפחדים כאן לקטול מוצרים של חברות שמפרסמות באתר...
זה לא סוד שיש בפורומים של האתר מדיניות נוקשה מאד ושלא כל חברי הפורום תמיד מסכימים איתה.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #5 

אכן התפלאתי שהשרשור נסגר , התנהל כמעט ללא התלהמות ובדיון סביר , אבל מצד שני היה צפוי שיסגר מאחר והוא מנגח חברה ספיציפית והאתר הזה מסרב לרוב למתוח בקורת ישירה שכזו ככנגד חברה מהתחום (בטח לא בשרשור יעודי) וסיבותיו עימו..... יתכן שהוא מפחד משפטית , יתכן עסקית.
זכותו ! (זכות המנהלים)
נערך לאחרונה על ידי uris ב 12/04/2011 12:21, נערך 3 פעמים בסך הכל.

מספיקלי
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2792
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #6 

זה לא הגיוני שאקסטרימר מBUG יהיה עם באגים? :lol:
אינני מנוי הוט/יס

+K1 עם DVB וK18.4.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #7 

irus,

אתה לא ראית חלק מהטקסטים שלצערי היינו צריכים לערוך וגם לפצל מהשרשור. מה שאתה רואה זה מה שנותר מהשרשור.

מה שיש כאן זה סכסוך עסקי שבו יש כמה גורמים שמעורבים בו. אני לא מבין מדוע אנחנו צריכים להיות מעורבים בו. לא מדובר בסתם משתמשים שמגיבים בשרשור ההוא אלא יש מגיבים (אחד מהם כבר הוקפא) שיש להם עסקים עם החברה.

לא ממש יודע מה מצב העובד מעביד של תומר עם אקסטרימר (וזה לא מענייני) אבל אם נניח בא עובד של יורוקום או של ישפאר וכותב הודעות על החברה שבה עבד בעבר, מן הסתם הנושא צריך הבהרה. אנחנו לא פלטפורמה למלחמה מסחרית בין גופים מתחרים או עובדים למעסקיהם לשעבר. זו לא מטרת הקמת הפורום - אנחנו לא זירת קרב.

לגבי השרשור עצמו, הוא הפך לשק חבטות ומכיוון שזה רק חד צדדי (אין מישהו מצד החברה שיכול להגן ) ומכיוון שכל הטענות כבר הועלו לא ראיתי טעם בלדרדר את זה הלאה (בפרט, כאמור שהשרשור הזה כבר דורש מאיתנו התעסקות לא קטנה בעריכה ובהפרדה של הודעות בעלות אינטרסים מסחריים מהודעות ליגיטימיות).

מקווה שזה מבהיר את הסוגיה. השרשור לא הועלם, הוא שם. הטיעונים בו תקפים וגם תומר לא הורחק מהאתר.

האם יש משהו מעבר לעובדות שנמצאות בשרשור שצריכות להיות שם? לא שאני יודע. כל הפרטים שם, כרגע השרשור מוקפא עד שכל נושא היחסים העסקיים כאן יובהרו לי.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #8 

oferlaor נשמע הגיוני ונכון (Y)

Irus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

הבנתי, תודה על ההסבר...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #10 

עדכון נוסף. לבקשת יוצר השרשור השרשור הוסר זמנית עד לבירור העניין.

TomerBr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #11 

(Y) כתבתי על כך הודעה מפורטת למי שמעוניין לקרוא.

אכן ביקשתי אישית, ושמתי את הדברים קצת יותר בפרופורציה.
תודה לכולם על ההבנה.

noam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1425
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #12 

לפי דעתי אין סיבה למחוק שרשור כזה
נכון שזכות בעלי האתר לצנזר מה שנראה להם
אבל גם זכות אדם לכתוב את דעתו על חברה והתנהלותה (כל עוד יש אמת בדברים)
אני קורא וכותב בכל מני פורומים של ביקורות מסעדות ואני לא מוצא הבדל וגם שם אנשים לא מחפשים
את תגובת המסעדה ולפעמים ההשתלחויות יותר גרועות.
מה שנראה לי, ויכול להיות שאני טועה, שמישהו פה קיבל איזה שיחת הזהרה בתביעה.

TomerBr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

השרשור לא נמחק סתם כך, אני ביקשתי אישית להסיר אותו.
כתבתי בהודעה נפרדת את הסיבה.
נכתבו בו כבר דברים חסרי טעם שלא היה להם מקום.

Irus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

תומר... לא לעניין...

מילא השרשור החדש שהעלית, אבל הסרת השרשור הראשון פשוט לא במקום!

פתאום זה נראה כמו שרשור תמיכה, בטח שאין איזון לאחר העלמת השרשור המקורי...

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #15 

רגע, אז אקסטרימר זה טוב או רע?
מבולבלים? גם אנחנו...

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #16 

לא במקום המחיקה של השרשור (n)
ברגע שדיון נפתח בפורום פומבי אין מקום למחוק אותו, בטח שלא לפי בקשת הפותח. לנעול זה דבר אחד, אבל למחוק? (n) (n) (n)

חבל לתת יד לאיומים וסתימת פיות של גורמים מסחריים, כי אין לי ספק שזה הדבר היחיד שגרם לכך שהשרשור נמחק.

Irus פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

ברור שיש פה סתימת פיות... בנוסף לשכתוב ההיסטוריה ודברים נוספים...

תראה פה:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... start=1305

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #18 

מצטער אבל חייב להסכים עם Irus בעניין הזה.
לא היה מקום לטעמי לנעול את השרשור המדובר וזה רק בגלל שמשתמש חדש כתב כמה תגובות אסורות. לטעמי האתר בחר בדרך הקלה על מנת להתחמק משרשור שאולי מצד אחד היה מגיע לטורים גבוהים, אבל מצד שני הוא היה חשוב מאוד בעיני לכל מי שמעוניין לקבל עוד צעד, סובייקטיבי אולי, אבל צעד בכל הנוגע להתנהלות החברה הזאת.

בעייתי יותר הוא העלמת כל השרשור בגלל שהפותח ביקש זאת מהמנהלים. מה זאת אומרת? שאני עכשיו יכול לבקש להעלים את כל השרשורים שאני פתחתי בפורום, "סתאם" כי בא לי? או האם כל שרשור שהגבתי בפורום יכול להימחק רק בגלל שפותח השרשור החליט כך?

אם פותח השרשור רוצה לעדכן את ההודעות שלו, הוא הרי יכול לעשות את זה בלי התערבות של המנהלים. הוא יכול לערוך את כל ההודעות שלו, לשנות את כותרת השרשור ואפילו יכול לעדכן את קוראי השרשור לגבי הסיבות שהביאו אותו להחליף את דעתו. אבל להעלים את כל השרשור שאחרים כבר כתבו והגיבו על הנושא המדובר (השרשור לא הוסט לנושא אחר) לדעתי זה ממש לא לעניין

האם האתר חושש באיזה שהוא אופן מחברת Xtreamer?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #19 

osherov, עקבתי אחרי כל ההתפתחות בעניין רב. קראתי את תגובתו של עופר ואני בהחלט מקבל אותה - אם יש או היה ריב עיסקי הרי שהאתר אינו זירת עימותים לקטעים כאלו.
מה שמעניין אותי (מאוד) הוא מה שIrus כתב וזה: איך אדם שכותב על מוצר שהוא בעייתי מאוד בעיניו, פתאום מעלה פוסט ומשנה את תגובתו ב180 מעלות ?
מנהלי הפורום אינם קשורים כאן לנקודה כלל וכלל, אלא פותח השרשור.
אני לא רואה כאן סתימת פיות, אלא דיסוננס עצום לבין מה נכתב בפעם הראשונה לפעם השניה. זה היה מפליא אותי לגבי כל מוצר. זה כמו שאני אעלה בפורום ואכתוב שמסך מסוג X הוא על הפנים, שלא קיימו את מה שהבטיחו, שלא מתייחסים אלי בפורום של החברה, שלא עונים לי או שעונים לי בזלזול. השרשור יינעל כי זה יהיה למעשה נושא פתוח וככל הנראה יש לי קשר לאותה חברה בצורה זו או אחרת. ביום למחרת (!!!) אני אעלה לפורום פוסט שאותה חברה היא חברה הגונה העומדת בהתחייבויותיה וכדאית ברמת המחירים שלה.
זה השאיר אותי עם הרבה יותר שאלות מאשר תשובות בנוגע להתנהלות של אותו חבר. זה מבטל את האמינות של מה שהוא כותב, בין אם נכון או לא נכון. ואני מקווה שאותו חבר יסלח לי על הפוסט הזה. פשוט נשארתי מבולבל לחלוטין. אם היית יותר מאוזן בפוסט הראשון שלך עוד הייתי יכול להבין, אבל עברת מקר לחם תוך שניה.
Vocare Ad Regnum

TomerBr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

Irus וכל התוהים, אני מבין את התהיות שלכם ואנסה לסגור אותם בשבילכם בצורה הכנה ביותר -
ראשית כל, אני מכה כאן על חטא - אני חושב בדיעבד שבאמת ובתמים כותרת הנושא שכתבתי ("היד הקשה...") ונוסח הטקסט האובר אמוציונלי לא היו מכבדים לא אותי ולא את חברת אקסטרימר שבסופו של דבר מאוד תמכה בי ופירגנה לי.
הגזמתי לגמרי והייתי בסערת רגשות ולכן מה שנכתב יצא משליטה.
אני גם מכה על חטא בכך שבעוד שאקסטרימר בטחו בי ומינו אותי למנהל באתר שלהם, במקום לפנות אל המנהלים באופן מסודר עם השאלות שלי, פירסמתי אותם ברבים בצורה אמונציונלית ומטופשת של דרמה קווין ילד בן 16. לא פחות. זה לא היה מצופה ונכון ממני. ממש לא. לכל דבר יש מקום וגישה, וטעיתי כאן. אבל למדתי מזה את השיעור שלי.

עברו מס' ימים מאז אותו נושא, הזמן עושה את שלו והדברים נראו לי אחרת ובצורה מאוזנת יותר. התגובות שהיו בשרשור והוסיפו אש למדורה חרגו מגבול טעם הטוב והרסו את הדיון, ולא היה להם מקום. הן חרגו לגבול האישי גם ובסופו של דבר באמת אותו שרשור הפך, בדיוק כמו שעופר כתב, לשק חבטות שאין לו מקום באתר. ואין טעם להמשיך ולטפח אותו.

בסופו של דבר התנצלתי גם אישית בפני מנהלי אקסטרימר בפורום שלהם (וזה לא פשוט וממש לא רכרוכי, מבחינתי זה הצעד הנכון והמתבקש של אדם הגון שטעה ורוצה לתקן). יישרנו את ההדורים ביננו והכל בסדר. כולנו בני אדם ומותר לטעות אבל חשוב ללמוד מטעויות. אני כן מעוניין לבנות עימם את האמון מחדש ושוב, אני חושב שלמדתי כאן שיעור אישי על עניין של גישה ומקום.

זהו, בצורה הכי כנה כתבתי לכם את הכל, ואני מקווה שתקבלו את זה. אם לא, ניסיתי. זה הכל. סוף פסוק ותודה.
נערך לאחרונה על ידי TomerBr ב 14/04/2011 0:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”