מזנון גבס צף
רציתי לבנות בחדר סתם בשביל היופי לתלות את הטלויזיה על הקיר ולבנות מזנון גבס צף
אחרי שראיתי פה מלא דיבורים על איוורור וזכוכית והרבה דברים מתקדמים הבנתי שאין לי מושג בכלום חוץ מגבס בסיסי ביותר
השאלה אם אני יבנה גבס כמו חאפר רק מסגרת בלי איוורור בלי חיזוקים בלי כלום זה יחזיק משהו?(רסיבר וזה)
או שעדיף פשוט לתלות את הטלויזיה ולהניח הכל על שידה רגילה וזהו
אחרי שראיתי פה מלא דיבורים על איוורור וזכוכית והרבה דברים מתקדמים הבנתי שאין לי מושג בכלום חוץ מגבס בסיסי ביותר
השאלה אם אני יבנה גבס כמו חאפר רק מסגרת בלי איוורור בלי חיזוקים בלי כלום זה יחזיק משהו?(רסיבר וזה)
או שעדיף פשוט לתלות את הטלויזיה ולהניח הכל על שידה רגילה וזהו
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם אתה "חאפר" כמו שאתה אומר, אז לא צריך איוורור...FreakY1 כתב:רסיבר שאין לו איוורור זה לא בריא? או שאפשר...
מסגרת גבס בלי כלום לא תחזיק שום דבר,חבל על הרסיבר שלך . . .FreakY1 כתב:רציתי לבנות בחדר סתם בשביל היופי לתלות את הטלויזיה על הקיר ולבנות מזנון גבס צף
או שעדיף פשוט לתלות את הטלויזיה ולהניח הכל על שידה רגילה וזהו...
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אתה חייב קונסטרוקציה (מסלולים וניצבים) בשביל לבנות לא הבנתי למה אתה מתכוון "בלי חיזוקים שלי כלום"
תעלה שרטוט של מה אתה רוצה ונעזור לך.
מספיק שתשאיר 20 ס"מ פתוח מעל הרסיבר וחזית פתוחה ואני מאמין שזה בסדר מבחינת אוורור (יתקנו אותי האחרים אם אני טועה)
מספיק שתשאיר 20 ס"מ פתוח מעל הרסיבר וחזית פתוחה ואני מאמין שזה בסדר מבחינת אוורור (יתקנו אותי האחרים אם אני טועה)
של כל דבר עם 4 גלגלים!
ואני מתקן:tvholic כתב:אתה חייב קונסטרוקציה (מסלולים וניצבים) בשביל לבנות לא הבנתי למה אתה מתכוון "בלי חיזוקים שלי כלום"
מספיק שתשאיר 20 ס"מ פתוח מעל הרסיבר וחזית פתוחה ואני מאמין שזה בסדר מבחינת אוורור (יתקנו אותי האחרים אם אני טועה)...
רסיבר הוא מכשיר שנוטה להתחמם מהר מאוד,
ולכן חובה שיהיה לו את הספייס שלו.
מה שאומר שבמידה והוא נכנס לנישת גבס.
הוא חייב להיות ממוקם בלי שום דבר שחוסם אותו מצד ימין ושמאל עד 10 ס"מ
וכמובן שהוא לא יהיה צמוד עם הכבלים לדופן הנישה, הוא חייב להיות במרחק של 10 ס"מ לפחות גם כן, על מנת שהוא יוכל לנשום.
אחרת, הרסיבר יתחמם, וייהרס.
יש גם אופציה של הכנסת רסיבר לחלל צפוף, אבל יש להתקין בחלל מאווררים ייעודים, שיעזרו לסרקולציה של הקירור.
(פתרום שהרבה אנשים עושים).
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
ומה תיקנת בדיוק?indego כתב:ואני מתקן:tvholic כתב:אתה חייב קונסטרוקציה (מסלולים וניצבים) בשביל לבנות לא הבנתי למה אתה מתכוון "בלי חיזוקים שלי כלום"
מספיק שתשאיר 20 ס"מ פתוח מעל הרסיבר וחזית פתוחה ואני מאמין שזה בסדר מבחינת אוורור (יתקנו אותי האחרים אם אני טועה)...
רסיבר הוא מכשיר שנוטה להתחמם מהר מאוד,
ולכן חובה שיהיה לו את הספייס שלו.
מה שאומר שבמידה והוא נכנס לנישת גבס.
הוא חייב להיות ממוקם בלי שום דבר שחוסם אותו מצד ימין ושמאל עד 10 ס"מ
וכמובן שהוא לא יהיה צמוד עם הכבלים לדופן הנישה, הוא חייב להיות במרחק של 10 ס"מ לפחות גם כן, על מנת שהוא יוכל לנשום.
אחרת, הרסיבר יתחמם, וייהרס.
יש גם אופציה של הכנסת רסיבר לחלל צפוף, אבל יש להתקין בחלל מאווררים ייעודים, שיעזרו לסרקולציה של הקירור.
(פתרום שהרבה אנשים עושים)....
כתבתי לו להשאיר 20 ס"מ מעל הרסיבר וחזית פתוחה.
אגב, לחלק גדול מהרסיברים פתח האוורור הוא מלמעלה (מהסיבה שאוויר חם עולה למעלה) כך שרווח בצדדים כמעט ולא ייתן כלום והמרווח למעלה משמעותית חשוב יותר