יש דבר כזה מעבד תמונה שיודע להמיר דו מימד לתלת מימד?
אני מאמין שאם הזמן הן יישתפרו..opv כתב:יש תוכנות כאלה. הביקורות לא בדיוק מהללות אותן.tnadav כתב:כמו ההמרה בטלוויזיות תלת מימד שיודעת לקחת כל תוכן בדו-מימד ולהפוך לתלת מימד. יש פתרון כזה חיצוני?......
מהן התוכנות המובילות כרגע?
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
יש שרשור שלם בAVS בנושא.tnadav כתב:אני מאמין שאם הזמן הן יישתפרו..opv כתב:יש תוכנות כאלה. הביקורות לא בדיוק מהללות אותן.tnadav כתב:כמו ההמרה בטלוויזיות תלת מימד שיודעת לקחת כל תוכן בדו-מימד ולהפוך לתלת מימד. יש פתרון כזה חיצוני?......
מהן התוכנות המובילות כרגע?...
כנראה שהם ישתפרו, אבל קח בחשבון את העובדה הבאה, כדי להמיר סרט 2D ל3D ברמה הגבוהה ביותר כיום, משלמים מאות אלפי דולארים והתוצאה לא מושלמת. תוכנה ביתית להמרה כזאת עולה כ50$, אתה חושב שבהוליווד מפספסים משהו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא, מדובר רק בפתרון בינייםopv כתב:יש שרשור שלם בAVS בנושא.tnadav כתב:אני מאמין שאם הזמן הן יישתפרו..opv כתב:יש תוכנות כאלה. הביקורות לא בדיוק מהללות אותן.tnadav כתב:כמו ההמרה בטלוויזיות תלת מימד שיודעת לקחת כל תוכן בדו-מימד ולהפוך לתלת מימד. יש פתרון כזה חיצוני?......
מהן התוכנות המובילות כרגע?...
כנראה שהם ישתפרו, אבל קח בחשבון את העובדה הבאה, כדי להמיר סרט 2D ל3D ברמה הגבוהה ביותר כיום, משלמים מאות אלפי דולארים והתוצאה לא מושלמת. תוכנה ביתית להמרה כזאת עולה כ50$, אתה חושב שבהוליווד מפספסים משהו?...
חוץ מזה שהביקורות על ההמרות האוטומטית בטלויזיה אומרות שזה לא רע.. אלה אם כן אני טועה, זאת אפשרות
אני ישמח לקבל קצת שמות \ לינקים, זה יעזור מאוד
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
tnadav,
לא כל הפתרונות משתמשים באותו אלגוריתם.
אחת התכנות הפופולאריות משתשמות בשיטה די פרימיטיבית, של שערוך כוון התנועה של הסרט ואז יצירת תוכן לעין ימין ועין שמאל ע"י השהיה , ברור לך שהתוצאה תהיה עלובה.
לעומת זאת, יש את האלגוריתם שעופר תיאר שממומש במעבדי הCELL של טושיבה ומשתמש בזיהוי של סצינות קבועות מראש , והמרתן ל3D בהתאם.
ברור שהפוטנציאל כאן שונה לגמרי.
לא כל הפתרונות משתמשים באותו אלגוריתם.
אחת התכנות הפופולאריות משתשמות בשיטה די פרימיטיבית, של שערוך כוון התנועה של הסרט ואז יצירת תוכן לעין ימין ועין שמאל ע"י השהיה , ברור לך שהתוצאה תהיה עלובה.
לעומת זאת, יש את האלגוריתם שעופר תיאר שממומש במעבדי הCELL של טושיבה ומשתמש בזיהוי של סצינות קבועות מראש , והמרתן ל3D בהתאם.
ברור שהפוטנציאל כאן שונה לגמרי.
No place like home.......... Theater