החלפה 7403 ל5405 או ל7605 באחריות
שלום
רציתי להתייעץ איתכם.
היתה לי טלויזיה פיליפס 42 אינצ' 7403.
לפני חודש וחצי היתקלקלה הטלויזיה ובמסגרת אחריות נלקחה לתיקון,
אתמול הודיעו לי שאי אפשר לתקן אותה ויש אישור מפיליפס להחליף אותה בדגם 5405
לסידרה 5 לא רציתי להחליף, אמרו לי שהיום אין בסידרה 7 גודל מסך של 42 אינצ', אז ביקשתי לברר משמעות החלפה לטלויזיה 7605 46 אינצ',הצעה היתה תוספת 3700 לטלויזיה חדשה עם אחריות חדשה
האם הצעה הגיונית ושוה ערך?
אפרופו, שירות לקוחות אלקטרה התנהגו ממש בסדר בכל התהליך.
רציתי להתייעץ איתכם.
היתה לי טלויזיה פיליפס 42 אינצ' 7403.
לפני חודש וחצי היתקלקלה הטלויזיה ובמסגרת אחריות נלקחה לתיקון,
אתמול הודיעו לי שאי אפשר לתקן אותה ויש אישור מפיליפס להחליף אותה בדגם 5405
לסידרה 5 לא רציתי להחליף, אמרו לי שהיום אין בסידרה 7 גודל מסך של 42 אינצ', אז ביקשתי לברר משמעות החלפה לטלויזיה 7605 46 אינצ',הצעה היתה תוספת 3700 לטלויזיה חדשה עם אחריות חדשה
האם הצעה הגיונית ושוה ערך?
אפרופו, שירות לקוחות אלקטרה התנהגו ממש בסדר בכל התהליך.
נערך לאחרונה על ידי dobrik ב 13/04/2011 13:04, נערך 3 פעמים בסך הכל.
מה בדיוק בסדר בתהליך הזה ?!
יש לך מסך מהסידרה 7, והם מציעים לך מסך מסידרה 5 ?
הם אמורים לתקן לך את המסך, ואם הם לא מצליחים אז הם אמורים לספק לך מסך מאותה הרמה לפחות.
אין להם מסך באותה הרמה? אז שיספקו מסך מרמה גבוהה יותר.
יש לך מסך מהסידרה 7, והם מציעים לך מסך מסידרה 5 ?
הם אמורים לתקן לך את המסך, ואם הם לא מצליחים אז הם אמורים לספק לך מסך מאותה הרמה לפחות.
אין להם מסך באותה הרמה? אז שיספקו מסך מרמה גבוהה יותר.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
השאלה היא האם הדגם שהם מציעים להחליף (ללא קשר למספר הסדרה) הוא עם אותם פיצ'רים (או יותר) מהדגם שהתקלל, וגם האם איכות המסך היא בערך באותו סדר גודל.
אם אתה מוצא פיצ'ר אחד שהיה לך בדגם שהתקלקל ואין אותו בדגם שהציעו לך, יש לך בסיס טוב לדרוש החלפה ללא תוספת תשלום למסך מתקדם יותר ממה שהוצע. לגבי איכות התמונה - עם זה קצת יותר קשה לדעתי לבוא בטענות.
אם אתה מוצא פיצ'ר אחד שהיה לך בדגם שהתקלקל ואין אותו בדגם שהציעו לך, יש לך בסיס טוב לדרוש החלפה ללא תוספת תשלום למסך מתקדם יותר ממה שהוצע. לגבי איכות התמונה - עם זה קצת יותר קשה לדעתי לבוא בטענות.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

הוא יותר טוב כרגע, נכון. אבל האם המעבד תמונה של סדרה שבע שהוא קנה (לפני שנתיים אני מניח) הוא פחות טוב או יותר טוב מסדרה חמש של היום? לא קצת קשה לענות על זה?sufgi123 כתב:מעבד התמונה בסידרה 7 טוב יותר מאשר בסידרה 5
אגב, במקרה של פיליפס, אני מציע לך לפנות בנוסף לנציגות פיליפס בישראל (אלקטרה הם היבואנים) ....
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

הבנתי.
אז אתה צודק שידרוש סדרה 7 החדשה.
אז אתה צודק שידרוש סדרה 7 החדשה.
בדיוק, הם טוענים שסידרה 5 של השנה כוללת את כל הפיצ'רים של 7 משנה 2008 ואפילו יותרLinkMattan כתב:הוא יותר טוב כרגע, נכון. אבל האם המעבד תמונה של סדרה שבע שהוא קנה (לפני שנתיים אני מניח) הוא פחות טוב או יותר טוב מסדרה חמש של היום? לא קצת קשה לענות על זה?sufgi123 כתב:מעבד התמונה בסידרה 7 טוב יותר מאשר בסידרה 5
אגב, במקרה של פיליפס, אני מציע לך לפנות בנוסף לנציגות פיליפס בישראל (אלקטרה הם היבואנים) .......
+ סידרה 7 של השנה לא קיימת בגודל 42, רק 40 או 46
תודה על רעיון לפנות לפיליפ ישראל.
היתרון הגדול של סידרה 7 על סידרה 5 הוא מעבר התמונה העדיף שיש בסידרה 7 .
אתה יכול לבדוק בנתונים של המסכים ולראות שה 7403 עדיף מבחינת עיבוד התמונה של ה 5405 (לא השוותי את שאר הנתונים) .
לגבי גודל המסך, הם אמורים למצוא לך פתרון, גם אם זה אומר לששרג ללא עלות ל 46'' .
כיוון שאנו חיים בישראל, רוב הסיכויים שתתקל בהתנגדות מצידם. ממש לא כדאי ללכת לבתי משפט בגלל זה, ולכן
כדאי לחשוב על פשרה. 3700 ש"ח נראה לי מוגזם כי בכל זאת מדובר בבעיה שלהם. 1000 ש"ח נראה הוגן יותר .
בכל מקרה תערב את פיליפס ישראל בנושא. אני מאמין שהם יהיו יותר קשובים.
אתה יכול לבדוק בנתונים של המסכים ולראות שה 7403 עדיף מבחינת עיבוד התמונה של ה 5405 (לא השוותי את שאר הנתונים) .
לגבי גודל המסך, הם אמורים למצוא לך פתרון, גם אם זה אומר לששרג ללא עלות ל 46'' .
כיוון שאנו חיים בישראל, רוב הסיכויים שתתקל בהתנגדות מצידם. ממש לא כדאי ללכת לבתי משפט בגלל זה, ולכן
כדאי לחשוב על פשרה. 3700 ש"ח נראה לי מוגזם כי בכל זאת מדובר בבעיה שלהם. 1000 ש"ח נראה הוגן יותר .
בכל מקרה תערב את פיליפס ישראל בנושא. אני מאמין שהם יהיו יותר קשובים.
קיבלתי תשובה מפיליפס ישראל:
שלום,
חברת אלקטרה פנו אלינו בבקשה להחליף לך את הטלוויזיה מכיוון שלא ניתן לתקן את הטלוויזיה שברשותך.
הפנייה הועברה לבירור והכן נתקבל אישור להחליף לך את הטלוויזיה לדגם מקביל.
החלפת הטלוויזיה לטלוויזיה חדשה הינה פיצוי הולם. לא מדובר כאן בדגם זול יותר אלה בדגם מקביל ואפילו משופר יותר מהטלוויזיה אשר הייתה ברשותך.
שדרוג הטלוויזיה הינו החלטתך בלבד בתוספת התשלום שהציעו לך מאלקטרה.
בברכה,
שלום,
חברת אלקטרה פנו אלינו בבקשה להחליף לך את הטלוויזיה מכיוון שלא ניתן לתקן את הטלוויזיה שברשותך.
החלפת הטלוויזיה לטלוויזיה חדשה הינה פיצוי הולם. לא מדובר כאן בדגם זול יותר אלה בדגם מקביל ואפילו משופר יותר מהטלוויזיה אשר הייתה ברשותך.
בברכה,
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
שגיאת כתיב בתגובה רשמית?dobrik כתב:קיבלתי תשובה מפיליפס ישראל:
שלום,
בברכה,...
לא משנה, מה שחשוב שמבחינת פיליפס דגם מקביל ל7403 (7000 ש''ח בזמנו) זה 5405 (4000 ש''ח כי הים)..... בלי לציין שדגם מסידרה 7 עבד שנה וחציopv כתב:שגיאת כתיב בתגובה רשמית?dobrik כתב:קיבלתי תשובה מפיליפס ישראל:
שלום,
בברכה,......