הקלטה דרך כרטיס טלויזיה על טיימר - אפשרי?
שלום
הרעיון - וידאו בשנות ה 90 שהקלטנו תוכניות מההיפרבנד.היום אני רוצה לקח כרטיס טלויזיה לקבוע ממיר על תחנה
מסויימת ופשוט לחבר אותו למחשב דרך כרטיס טלויזיה על RF איכותי (הכבל עם השפיץ המעצבן באמצע והטבעות ברזל
הקשות שמתחברים לממיר מהקיר.לא הכבלים של פעם.) או כל כבל RCA סטנדרטי.
הכרטיסי TV היום יכולים לתת לי את האופציה הזו או שהם רק כרטיס לכידה.כי כרטיס לכידה יש והוא חצי מקצועי של
פינקל.כלומר ממש הקלטה על טיימר כמו בוידאו של פעם.
תודה מראש.
הרעיון - וידאו בשנות ה 90 שהקלטנו תוכניות מההיפרבנד.היום אני רוצה לקח כרטיס טלויזיה לקבוע ממיר על תחנה
מסויימת ופשוט לחבר אותו למחשב דרך כרטיס טלויזיה על RF איכותי (הכבל עם השפיץ המעצבן באמצע והטבעות ברזל
הקשות שמתחברים לממיר מהקיר.לא הכבלים של פעם.) או כל כבל RCA סטנדרטי.
הכרטיסי TV היום יכולים לתת לי את האופציה הזו או שהם רק כרטיס לכידה.כי כרטיס לכידה יש והוא חצי מקצועי של
פינקל.כלומר ממש הקלטה על טיימר כמו בוידאו של פעם.
תודה מראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
בוודאי שאפשר. כל תוכנת מדיה סנטר כוללת גם טיימר פשוט ("הקלטה ידנית" או "Manual Recording" להגדרת זמן התחלה וסיום של הקלטה) וגם תמיכה בהקלטה דרך לוח שידורים מלא, בדומה למה שיש בהוט מג'יק ויס מקס.
החיבור הכי מומלץ, אגב, הוא S-Video, שהוא איכותי יותר מ-Composite (כבל RCA).
העברת הערוצים האוטומטית בממיר נעשית ע"י IR Blaster המשגר את הספרות אל הממיר באינפרה אדום.
קרא את העמוד הראשון של "המדריך לחיבור ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר" (הלינק נמצא בשרשור המדריכים אשר בראש פורום זה, פורום HTPC) בשביל להבין איך הכל מתחבר.
החיבור הכי מומלץ, אגב, הוא S-Video, שהוא איכותי יותר מ-Composite (כבל RCA).
העברת הערוצים האוטומטית בממיר נעשית ע"י IR Blaster המשגר את הספרות אל הממיר באינפרה אדום.
קרא את העמוד הראשון של "המדריך לחיבור ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר" (הלינק נמצא בשרשור המדריכים אשר בראש פורום זה, פורום HTPC) בשביל להבין איך הכל מתחבר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כדי לעבוד עם המדיה סנטר ב-Mode הנכון אתה חייב שיהיה לך IR Blaster.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ערכת השלט וה-IR Blaster לא קשורים לכרטיס. הם מתחברים ב-USB ואתה יכול לקנות אותם בנפרד.
תקרא שוב את העמוד הראשון של המדריך שכתבתי עליו קודם.
תקרא שוב את העמוד הראשון של המדריך שכתבתי עליו קודם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כרטיס טלוויזיה וכרטיס וידאו זה אותו דבר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש גם כרטיסי טלוויזיה ללא כניסת RF. זה לא ממש משנה.
חיבור לממיר של הוט/יס נעשה דרך Composite או S-Video, שהם לא חיבורי RF.
כדי שהמדיה סנטר יוכל לעבוד במוד שבו הוא מקבל את התמונה מיציאת ה-Composite/S-Video של הממיר ויעביר ערוצים בממיר, אתה חייב שיהיה לך IR Blaster, שכמו שכתבתי קודם אתה יכול לקנות אותו בנפרד.
חיבור לממיר של הוט/יס נעשה דרך Composite או S-Video, שהם לא חיבורי RF.
כדי שהמדיה סנטר יוכל לעבוד במוד שבו הוא מקבל את התמונה מיציאת ה-Composite/S-Video של הממיר ויעביר ערוצים בממיר, אתה חייב שיהיה לך IR Blaster, שכמו שכתבתי קודם אתה יכול לקנות אותו בנפרד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש לך ממיר דיגיטלי של יס/הוט?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כמעט בכל תוכנת לכידה יש אפשרות להקלטה מתוזמנת עם זמן התחלה וסיום. אולי תסביר עוד פעם מה אתה מעוניין לעשות.
טוב.
אני אפרט יותר.אם אתה מכיר את הסדרה נילס הולגרסון אתה בוודאי יודע שהיא משודרת בכבלים.
להתחבר לכבלים לקבוע את ערוץ ג'וניור כברירת מחדל ולהקליט ממנו את ההסדרה ולצרוב אותה על די וי די (לא לשימוש מסחרי !!!!!)
אני פשוט חובב סדרות ישנות.יש לי מלא סדרות שהעברתי או מצאתי ברשת.אם אתה עוסק בתחום אתה יודע שמדיה מגנטית לא שווה הרבה.
זה הציוד שיש לי :
נכון לעכשיו אני עוד לא מחובר אז אין לי ממיר.
מחשב עם כרטיס לכידה עם כניסות ויציאות הנה הוא
http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/u ... ations.htm
וידאו אנלוגי שמחובר כרגע ללוכד.
אני אפרט יותר.אם אתה מכיר את הסדרה נילס הולגרסון אתה בוודאי יודע שהיא משודרת בכבלים.
להתחבר לכבלים לקבוע את ערוץ ג'וניור כברירת מחדל ולהקליט ממנו את ההסדרה ולצרוב אותה על די וי די (לא לשימוש מסחרי !!!!!)
אני פשוט חובב סדרות ישנות.יש לי מלא סדרות שהעברתי או מצאתי ברשת.אם אתה עוסק בתחום אתה יודע שמדיה מגנטית לא שווה הרבה.
זה הציוד שיש לי :
נכון לעכשיו אני עוד לא מחובר אז אין לי ממיר.
מחשב עם כרטיס לכידה עם כניסות ויציאות הנה הוא
http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/u ... ations.htm
וידאו אנלוגי שמחובר כרגע ללוכד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני מבין ממך שאתה מעוניין להקליט משידורי הכבלים לכשתהיה מנוי.
כשתתחבר לכבלים תקבל ממיר דיגיטלי (הוט הולכים להפסיק בקרוב את השידורים האנלוגיים הישנים שלהם). את הממיר הזה מומלץ לחבר ב-S-Video אל כרטיס הוידאו שלך עם מתאם SCART כפי שהוסבר במדריך ההוא שהפניתי אותך אליו.
כדי שתוכנת המדיה סנטר תוכל להעביר ערוצים בממיר אוטומטית לקראת הקלטה מתוזמנת, תצטרך לרכוש ערכת MCE IR הכוללת IR Blaster ועולה כ-150 ש"ח בחנות מחשבים (באיביי אפשר למצוא יותר בזול). את ה-IR Blaster אתה מצמיד אל פנל הממיר שתקבל, כך שישגר אליו את הספרות באינפרה אדום בעת הצורך. כרטיס הוידאו שלך יבצע את לכידת הוידאו, והתוכניות שתקליט יישמרו על הכונן הקשיח במחשב שלך.
אם אתה לא מעוניין ביכולת של העברת ערוצים אוטומטית בהקלטות מתוזמנות, אתה יכול לוותר על רכישת ערכת ה-MCE IR. במקרה כזה, לא תוכל לעבוד עם המדיה סנטר של מיקרוסופט שממש דורש הימצאות IR Blaster, אלא עם תוכנות אחרות שלא דורשות את זה, דוגמת התוכנה GBPVR או מדיה פורטל.
ל-GBPVR יש כאן גם מדריך התקנה לחיבור ממיר הוט/יס.
כשתתחבר לכבלים תקבל ממיר דיגיטלי (הוט הולכים להפסיק בקרוב את השידורים האנלוגיים הישנים שלהם). את הממיר הזה מומלץ לחבר ב-S-Video אל כרטיס הוידאו שלך עם מתאם SCART כפי שהוסבר במדריך ההוא שהפניתי אותך אליו.
כדי שתוכנת המדיה סנטר תוכל להעביר ערוצים בממיר אוטומטית לקראת הקלטה מתוזמנת, תצטרך לרכוש ערכת MCE IR הכוללת IR Blaster ועולה כ-150 ש"ח בחנות מחשבים (באיביי אפשר למצוא יותר בזול). את ה-IR Blaster אתה מצמיד אל פנל הממיר שתקבל, כך שישגר אליו את הספרות באינפרה אדום בעת הצורך. כרטיס הוידאו שלך יבצע את לכידת הוידאו, והתוכניות שתקליט יישמרו על הכונן הקשיח במחשב שלך.
אם אתה לא מעוניין ביכולת של העברת ערוצים אוטומטית בהקלטות מתוזמנות, אתה יכול לוותר על רכישת ערכת ה-MCE IR. במקרה כזה, לא תוכל לעבוד עם המדיה סנטר של מיקרוסופט שממש דורש הימצאות IR Blaster, אלא עם תוכנות אחרות שלא דורשות את זה, דוגמת התוכנה GBPVR או מדיה פורטל.
ל-GBPVR יש כאן גם מדריך התקנה לחיבור ממיר הוט/יס.
חיפשתי בזאפ ערכת IR בלאסטר אבל זה לא מוכר שם בכלל.
אני לא יודע עד כמה אני אצטרך העברת ערוצים.כי זה מאד ממוקד לצורך המרה של הסדרה לפורמט ממוחשב.
תודה רבה לך על הסבלנות וההסברה.אני אחפור קצת בנושא.בקשר לההקלטה המתוזמנת אני אבדוק בתוכנה שלי אם קיים דבר כזה.אם לא אני כניראה
אצטרך להוסיף כרטיס טלויזיה.
אני לא יודע עד כמה אני אצטרך העברת ערוצים.כי זה מאד ממוקד לצורך המרה של הסדרה לפורמט ממוחשב.
תודה רבה לך על הסבלנות וההסברה.אני אחפור קצת בנושא.בקשר לההקלטה המתוזמנת אני אבדוק בתוכנה שלי אם קיים דבר כזה.אם לא אני כניראה
אצטרך להוסיף כרטיס טלויזיה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש באייבורי וב-KSP ערכות כאלו, למשל. גם בסקיי פי סי יש.
לדעתי לא תצטרך כרטיס טלוויזיה. תנסה את ה-GBPVR, בה אתה יכול להשתמש כבר עכשיו בלי רכישה של שום דבר.
לדעתי לא תצטרך כרטיס טלוויזיה. תנסה את ה-GBPVR, בה אתה יכול להשתמש כבר עכשיו בלי רכישה של שום דבר.