עזרה בסאב של SHERWOOD

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ToRo205 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הסאב הוא SHERWOOD SP210W אקטיבי קניתי אותו לפני מספר ימים !
עכשיו השאלה שלי היא כזאת כאשר אני מחבר אותו מהמחשב ישירות לסאב הוא לא מפיץ צליל ביכלל חוץ מפרמ פרמ פרמ זה הכי קרוב שאני יכול לתאר את הצליל ! העם סאב אקטיבי מצריך חיבור אך ורק דרך רסיבר :?:

ועוד שאלה מאחורי הסאב ישנה מנורה אשר דולקת בצבע צהוב כל הזמן ופעם אחת היא דלקה באדום למספר שניות וחזרה לצבע צהוב העם זה נורמאלי ? הבן אדם שממנו קניתי אמר לי שהיא דלקה אצלו בירוק !

תודה מראש לכל העונים

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לאן חיברת אותו במחשב?
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

ToRo205 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

לחיבור הרגיל !(הקוונה לחיבור הירוק במחשב לאן שאני מחבר גם את המערכת ) העם האות שהרסיבר מוציא דרך היציאה לסאב היא שונה מהאות שמוציא המחשב וביגלל זה יוצאים לי הצלילים האלה או שהסאב לא תקין ? חשוב לצין גם שאני בקושי מגביר אותו והוא עושה את הצלילים האלה !
יש לי כבל עם חיבור של אוזניות שהקצה השני שלו זה שתי בננות אדום ולבן !

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #4 

ToRo205 כתב:לחיבור הרגיל !(הקוונה לחיבור הירוק במחשב לאן שאני מחבר גם את המערכת ) העם האות שהרסיבר מוציא דרך היציאה לסאב היא שונה מהאות שמוציא המחשב וביגלל זה יוצאים לי הצלילים האלה או שהסאב לא תקין ? חשוב לצין גם שאני בקושי מגביר אותו והוא עושה את הצלילים האלה !
יש לי כבל עם חיבור של אוזניות שהקצה השני שלו זה שתי בננות אדום ולבן !
...
על פי הבנתי זה הכבל המדובר?
במידה וכן תצטרך מתאם על פי התמונה.

האם הרמקולים מחוברים להגברה של הסאב?
האם הסאב מחובר ישירות לחיבור "הירוק" בכרטיס קול, כיצד מחוברים שאר הרמקולים?

ToRo205 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

כן זה הכבל ויש לי מפצל לחיבור של הרמקולים . בחיבור השני חיברתי מערכת סטריאו .
העם עם החיבור הזה יעלמו לי הצלילים האלה ? הוא לא אמור להביא צליל גם בלי זה ? עם אני מחבר רק לחיבור אחד למשל זה עדיין עושה את הצליל הזה ושום צליל של באס !

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #6 

ToRo205 כתב:כן זה הכבל ויש לי מפצל לחיבור של הרמקולים . בחיבור השני חיברתי מערכת סטריאו .
העם עם החיבור הזה יעלמו לי הצלילים האלה ? הוא לא אמור להביא צליל גם בלי זה ? עם אני מחבר רק לחיבור אחד למשל זה עדיין עושה את הצליל הזה ושום צליל של באס !
...
צר לי, לא הצלחתי להבין כיצד הציוד שלך מחובר.

המקור שלך הינו מחשב על פי דבריך
יש ברשותך רסיבר\מגבר ?
רמקולים, לאן מחוברים?
במידה ויש לך רסיבר\מגבר, מדוע אתה מחבר את הסאב ישירות למחשב?

ToRo205 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

יש לי מערכת סטריאו פשוטה אליה מחוברים הרמקולים בנוסף מחובר אצלי הסאב, את שנייהם חיברתי לאותה יציאה במחשב בעזרת מפצל.

נ.ב. החיבורים לרמקולים שיש לי על הסאב הם לכל רמקול ? כי ניסיתי לחבר אליהם רמקולים והם לא פעלו.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #8 

אתה לא יכול לחבר סאב ליציאה הרגילה של הרמקולים במחשב כי הוא לא יודע לפענח את המידע שהוא מקבל ולהוציא רק את הבאסים. מה שכרגע קורה זה שהסאב מקבל את כל המידע שאתה מוציא או דרך המחשב (לצורך העניין, סיגנל סטריאו מלא), ומנסה בעוונותיו לנגן את כולו, מה שהוא לא מיועד ותכלס לא ממש יכול לעשות. חוצמזה, אתה מעביר לסאב אקטיבי אות מוגבר ויכול להיות שהוא בכלל לא יודע להנחית את האות בחזרה לפני שהוא מגביר אותו בעצמו מה שגם יכול לגרום נזק לסאב!

מה שאתה צריך זה כרטיס קול שיש לו יציאה ייעודית לסאב (כרטיס קול סראונד 5.1) - ואז תוכל לחבר את הסאב ליציאה המותאמת ספציפית אליו.

פתרון נוסף זה לקנות מגבר שיש לו יציאה ייעודית (בד"כ נקראת PRE-OUT) לסאב. לכל מגבר קולנוע ביתי יש כזאת יציאה...

עוד פתרון (אפילו יותר פשוט) - תחזיר את הסאב לחנות, ותשתמש בכסף כדי לקנות מערכת 2.1 (כלומר, שכוללת שני רמקולי סטריאו וסאב, משולבים עם מגבר קטן שמפצל את הסאונד מהמחשב לסטריאו ולבאסים...)
יש מערכות כאלה שמתאימות למחשבים (למשל של לוגי'טק וקריאטיב, בעלות מגוחכת יחסית של מאות בודדות של שקלים!), אבל אז הסאונד עלול להיות קצת רזה ביחס למה שאתה רגיל מהמערכת סטריאו שיש לך. יש גם מערכות כאלה עם מגבר ורמקולים קצת יותר רציניים, של חברות כמו סוני, אונקיו ודנון, שיוציאו לך סאונד טוב מאוד אבל יעלו בסדר גודל יותר (כמה אלפי ש"ח לעומת כמה מאות ש"ח...)
נערך לאחרונה על ידי epony ב 11/04/2011 16:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

ToRo205 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

הכרטיס הוא 5.1 !
אין בתוך הסאב פילטר בישביל זה? עם ככה לשם מה יש חיבור של שמואל וימין? ועם אני מחבר לו את היציאה היעודית מהרסיבר לסאב איך הוא אמור להוציא צליל לחיבורים של הרמקולים?

אתה אומר במידה ואני יקנה עכשיו רסיבר הכל יהיה בסדר והסאב ישמיעה את הצליל שהוא אמור להשמיע?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #10 

שים לב: הוספתי עוד אפשרויות להודעה הקודמת שלי...

ToRo205 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

כן על הסטים האלה אני יודע ואין להשוות אותם לסאב הזה !
ואת הסאב קניתי אותו משומש ציינתי את הדגם, זה דגם מאוד ישן מלפני 10 שנים.
יש ברשותך סאב אקטיבי במיקרה שתוכל לראות עם אצלך זה עושה את אותו הדבר או שהסאב שקניתי לא תקין?!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #12 

אם יש לך כרטיס 5.1 אז צריכה להיות לך יציאה ייעודית לסאב - היציאה הוורודה בד"כ - תבדוק בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס קול שלך...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”