טכנאי של YES אמור לבוא להתקין לי YES TOTAL.
אם הראוטר שלי רחוק מהטלויזיה- הטכנאי אחראי להעברת כבל הרשת בצינורות שבתוך הקירות בבית?
אני רוצה לדעת אם אני צריך לעשות את ההעברות של הכבל בקירות לבד או שהטכנאי עושה את זה עם כבל רשת שהוא מביא..
שלא יקרה מצב שהוא יחבר לי את הממיר וישאיר אותי בלי החיבור לראוטר..
אם מישהו נתקל בבעיה כזאת, אשמח לשמוע.
תודה רבה.
שאלה בקשר להתקנת YES TOTAL לראוטר..
יש להם כמה אפשרויות להעביר לך את הרשת מהראוטר המרוחק לטוטאל.
אפשרות אחת הכי פופולארית ונפוצה להעביר כבל רשת, בד"כ הם משדלים את הלקוח לעשות את הכבל בתוך הבית ולא חיצוני, תלוי במידת המאמץ והזמן שזה יקח.
אפשרות שניה, לא ממש ששים להציע אותה כאופציה (שכן שלי לא רצה להעביר כבל רשת, ופשוט לא חיברו לו את ה- VOD, הוא ברוב תמימותו זרם עם זה), היא מכשיר ה- PLC, מכשיר אשר מתחבר לשקע החשמל ליד הטוטאל ויחידה נוספת שמתחברת לשקע החשמל ליד הראוטר (ומחובר לראוטר כמובן) וכך הוא מעביר את רשת האינטרנט דרך רשת החשמל בבית (אם יש לך יותר מפאזה אחת, צריך לוודא שהשקעים על אותה פאזה, אחרת זה לא יעבוד).
אפשרות שלישית, שגם לא ממש ששים להציע היא המכשיר ה- HPNA אשר מעביר את הרשת על התשתית של YES עצמה (כבלי ה- RF), צריך שקע של YES ליד הראוטר בשביל שזה יעבוד.
מבחינת אמינות, העדיפות היא לכבל רשת.
אפשרות אחת הכי פופולארית ונפוצה להעביר כבל רשת, בד"כ הם משדלים את הלקוח לעשות את הכבל בתוך הבית ולא חיצוני, תלוי במידת המאמץ והזמן שזה יקח.
אפשרות שניה, לא ממש ששים להציע אותה כאופציה (שכן שלי לא רצה להעביר כבל רשת, ופשוט לא חיברו לו את ה- VOD, הוא ברוב תמימותו זרם עם זה), היא מכשיר ה- PLC, מכשיר אשר מתחבר לשקע החשמל ליד הטוטאל ויחידה נוספת שמתחברת לשקע החשמל ליד הראוטר (ומחובר לראוטר כמובן) וכך הוא מעביר את רשת האינטרנט דרך רשת החשמל בבית (אם יש לך יותר מפאזה אחת, צריך לוודא שהשקעים על אותה פאזה, אחרת זה לא יעבוד).
אפשרות שלישית, שגם לא ממש ששים להציע היא המכשיר ה- HPNA אשר מעביר את הרשת על התשתית של YES עצמה (כבלי ה- RF), צריך שקע של YES ליד הראוטר בשביל שזה יעבוד.
מבחינת אמינות, העדיפות היא לכבל רשת.
תודה רבה..liam כתב:יש להם כמה אפשרויות להעביר לך את הרשת מהראוטר המרוחק לטוטאל.
מבחינת אמינות, העדיפות היא לכבל רשת....
עזרת לי מאוד
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
בדרך כלל ליש שקע של YES, יש שקע של טלפון, במידע והראוטר שלך על חוטי ,עדיף פשוט לחבר אותו שם ,
עצלי בבית שיש 2 מחשבים ניידים וHTPC, כך שאני פשוט מתחבר עליו בצורה על חוטית גם שהוא בסלון.
עצלי בבית שיש 2 מחשבים ניידים וHTPC, כך שאני פשוט מתחבר עליו בצורה על חוטית גם שהוא בסלון.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "