בעיה עם הגדרת שני PVR ב-HTPC עם תוכנת win MCE

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
yarnic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי מחשב עם שני PVR של האופאג. מותקנת עליו מערכת הפעלה win MCE. יש לי ממיר לצלחת לווין (טופפילד) שיציאה ממנו מחוברת לאחד הכרטיסים ב-S-VIDEO ואל הממיר גם מחובר ממיר נוסף של YES (בכבל אנטנה מתאים) והיציאה של הממיר של YES מחוברת עם עם שקעי RCA לכרטיס השני במחשב. כשאני מגדיר בMCE אות טלוויזיה לשני הכרטיסים הוא מאתר את האות הראשון נכון ב-s-video 1 ואח"כ את השני הוא מאתר אבל ב-קומפוזיט 1 במקום בקומפוזיט 2. כלומר הוא מאתר את שני האותות מהממירים השונים ומבדיל ביניהם אבל הוא מגדיר אותם כאילו בכרטיס אחד. בסופו של דבר מה שרואים זה האחרון שהוא קלט ולא שניים כמו שצריך להיות. היכן התקלה??? מישהו מכיר?? אגב, הכרטיסים כמובן מוגדרים נכון וניסיתי להחליף ביניהם. תכל'ס שניהם עובדים כי כ"א בנפרד קולט טלויזיה.
:מבולבל:

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

אי אפשר לחבר את MCE לשני מקורות שידור שונים
אנטנה וממיר לדוגמא

אפשר לחבר מיספר כרטיסי PVR אבל כולם צריכי להיות מחוברים לאותו מקור
http://www.microsoft.com/windowsxp/usin ... uners.mspx

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

מישהו אמר SAGE?
http://www.sagetv.com
:)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

yarnic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תשובה

שליחה #4 

טוב, לידיעה כללית, מצאתי את ה"בעיה" לגבי קליטת שני ערוצים במקביל והפעם, הבעיה היא טעות אנוש.... לא ידעתי שכדי שהשני יתחיל לעבוד חייבים להקליט בראשון. כלומר, כשמקליטים בPVR הראשון אז לפתע שינוי ערוצים בשלט, מעביר אותך לPVR השני ולכאורה משנה ערוצים בממיר השני (לכאורה כי לא חיברתי את האינפרא כי יש לי רק כבל אחד ולא שניים ואין טעם לשלוט על ממיר אחד בלבד..). אם לא מקליטים אין דרך לעבור לPVR השני ולהתחיל לצפות בשני. טוב, חייב להודות שיש בזה הגיון רב, שהרי אין כל סיבה אחרת לעבור בין ממיר לממיר אם ההנחות יסוד של מיקרוסופט הן שמשתמשים באות זהה או במקרה של לווין בשני ממירים שמראים אותם תחנות באותם ערוצים (לפי מה שכתוב באתר שלהם בקישור שצורף גם לעיל על ידי rafid). בהתחשב בהנחה זו, באמת אין טעם לעבור לתחנה בממיר אחר כשאתה יכול להשתמש בממיר הראשון, אלא אם אתה מקליט בו...
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”