Gran Turismo 5 - ערב מס' 11 - חשוב!!! חשוב!!! שינוי יום...

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
שלח תגובה
yossigab פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

שימו (l) : עקב הבקשות ובעקבות תוצאות המשאל ערבי המירוצים עוברים לימי חמישי !!! החל מהשבוע !!!
השעה 22:00 ללא שינוי

הודעות קבועות:
מפגשים של פעם בשבוע, ימי חמישי, שעה 22:00.
מי מארח: גביר XdrunkenSailor (בהנחה שמגיע), או עדי adi518 , או יוסי GTP_YossiGab (או אלעד GlockX9mm - חיבור מהיר אבל עוד לא בדקנו)
שרשור הערב הקודם: http://www.hometheater.co.il/vt138066

תזכורות/הערות:
1) דיבוריות BT - נא להטעין מראש. למי שאין - מומלץ לחבר keyboard USB ולפחות כך אפשר לכתוב מהר יותר.
2) לכל החדשים - מומלץ להיכנס למירוץ אונליין פתוח בשביל לראות שהכל עובד ואין בעיות חיבור.
3) לא לשכוח בערב המירוץ - אם יש לכם הורדות במקביל במחשבים אחרים - נא לכבות.
4) אם יש למישהו חיבור אינטרנט מהיר במיוחד (NGN וכאלה) ויציב (ADSL כנראה יותר טוב) - נא לציין, אנו רוצים למצוא מי יכול לארח בחיבור יציב. עבור המארח, הפרמטר החשוב הוא כמובן קצב ההעלאה (הורדה כולם יחסית בסדר), אז אם יש לכם חיבור עם קצב העלאה מיוחד - נא לציין.

חשוב !!! חשוב !!! חשוב !!!
אנחנו עושים מירוצים "פרטיים" מה שאומר שניתן להיכנס לחדר רק אם אתם חברים של ה"מארח". לאור ניסיון העבר - מכיוון שהמארח יכול להשתנות אז - נא לדאוג להכניס את כל רשימת ה-PSN לרשימת החברים (תשלחו זימונים אם חסר).

רשימת PSN: (אם לא קיימים אצלכם ברשימה, נא להוסיף...)

גביר XdrunkenSailor
עדי adi518
יוסי GTP_YossiGab
בני gorelshv
רונן firebird
אלי ELIG0312
נאור btor_il
kozmokr2
samuraicat296
רינו Rino-rains
בועז b04z2370
יואל yoel682
איתן/ניקו eitanmx5
יהושוע Y_S1976
תומר tomeru
אריק arik555
שי shyusa
דני danny46r
אלעד GlockX9mm
שחר STVM_MysticTuna
איתי lawpower
HAIM2412 חיים
אלמוג almogb
(אם שכחתי מישהו או טעיתי - נא לציין)

רכבים וצמיגים:
חלק מהמירוצים יתבצעו עם צמיגי Sports Soft ורכבים "פרטיים" (ולא רק Racing Soft).

תומר (H3avyM3tal) הכין 2 רשימות מעולות של רכבים בשתי קטגוריות שונות:
רכבי 550PP מכוונים לעבודה טובה עם צמיגי SS
רכבי JGTC - קטגוריית ספורט יפנית

נא להיכנס לשרשור של תומר ולרכוש לפחות אחד מהרכבים מכל קטגוריה (או את כולם אם רוצים) ולכייל לפי ההנחיות:
http://www.hometheater.co.il/vt136783
לכל קטגוריה יהיה מוקדש לפחות מירוץ אחד.
(מי שלא יהיה עם אחד מהרכבים הנ"ל יוכל כמובן תמיד לקחת רכב מה"מומלצים המוכנים" של המשחק, אבל אלו המומלצים)
תומר - כל הכבוד על ההשקעה.

מירוצי ניקוד:
מירוצי הניקוד נועדים להכניס עוד עניין ומתח למירוצים. בכדי שהמירוצים האלו יהיו מעניינים עם הזדמנויות לתקן טעויות (אבל גם לבצע אותם...) הם יהיו באורך של כ-20 דקות, במסלולים לא מסובכים מידי בתור התחלה (למודאגים - כלומר לא נורדשלייפה). הערה: לפי אורך המסלול יש מצב שנצטרך לבצע החלפת צמיגים, במיוחד מי שבחר צמיגים רכים במיוחד ( racing soft).

בערב המירוצים הקרוב נבצע מירוץ מקדים, ואם ילך טוב אז החל מהשבוע הבא נבצע זאת באופן קבוע.
נתוני המירוץ המקדים:
מסלול: Fuji Speedway F
רכב: קלסוניק
הקפות: 21
שיטת ניקוד: עוד לא הוחלט (יש הצעות???)

סידור המירוצים:
כולם רוצים שבמקום שבכל פעם נבחר מסלול+רכב נכין מראש רשימה של מירוצים.
אז בבקשה - לרשום את שילוב המסלול+רכב שאתם מעוניינים וננסה להכין רשימה מוכנה מראש.

להתראות בחמישי,
יוסי
נ.ב. למקרה שפספסתם - כתבה על המירוצים http://www.hometheater.co.il/article02415
נערך לאחרונה על ידי yossigab ב 21/04/2011 8:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

H3avyM3tal
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

חכו לרשימה למכוניות נוספות עד יום שלישי לפחות (בינתיים אני עסוק באתגר של הX2010).

יוסי, נראה לי שכדאי לעשות מירוצים של חצי שעה מינימום כדי לתת משמעות לצמיגים ודלק - להעלות את כמות הסיבובים בהתאם (בין 4 ל-8 נוספים, תלוי במסלול), ולהתחרות עם מכוהיות מהירות יותר; מירוץ או כביש, אבל ברמת ה600 650 PP. עם מכונית איטית כמו הניסמו זה יהיה חבל. מה גם שכולם באותה מכונית זה בכלל מיותר.

drunkenSailor
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני לא יודע כמה אצא לי להצטרף למפגשים ביום חמישי. כבר כמעט שלוש שנים שהחברה נפגשים לפוקר ביום הזה..

מה דעתכם להשאיר גם את יום שלישי?

המשתגר
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

כמה דברים:
1) עשיתי הרגע מרוץ נסיון עם הרכב המוצע בפוג'י למשך 16 הקפות - הצמיגים יכלו למשיך לפחות עוד 6 הקפות לפני החלפה.
2) נקודה חשובה לכולם - לצמיגי RACING SOFT אורך חיים זהה לזה של RACING HARD. זה פאק מעצבן שקיים במשחק, לכל סוגי הצמיגים אותו אורך חיים... יותר מזה, לפעמים דוקא הצמיגים הרכים מחזיקים יותר זמן כי מחליקים איתם פחות.
3) אני מציע להוסיף מרוץ אחד במפגש שיהיה מסוג SHUFFLE - אלה מרוצים די מגניבים כל עוד בוחרים במסלולים קצרים יחסית ומפותלים. בעצם נבחר רכב לכל אחד באופן רנדומלי כאשר רמת הבצועים של הרכבים דומה (ניתן לבחור כמה דומה היא תהיה).
אני באופן אישי הייתי שמח להחליף את מרוץ הקארטינג במרוץ מהסוג הזה.

H3avyM3tal
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

אז צריך להגביר את מספר ההקפות באופן משמעותי. ה787B יכולה למשוך בין 25-30 הקפות על R1 באינדי סופרספיווי. אני אנסה לעשות נהיגה באורך דומה הפוג'י עם אחת ממכוניות הJGTC שלנו.

לפי דעתי צריך לעשות מירוץ אחד באורך משמעותי.
רובנו כאן יכולים להבין את הצורך במירוצי סיבולת והמשמעות שלהן מבחינת תחרות בקהילה, ורק עצלנות וקטנוניות תעצור את זה. זה גם חבל כי אנחנו מתחרים יחד כבר כמה חודשים ויש בינינו נהגים מעולים. מירוץ אחד רציני לגמרי, פעם בשבוע, ואפשר לעשות אפילו עונה שלמה. עם טבלת זמנים וניקוד וכל המשמעויות שיכולות לבוא עם זה, זה יכול לעזור לכולנו.

אה, וזה גם כיף, בניגוד למירצי בזק שאנחנו רגילים אליהם (לא שמירוצי הבזק לא כיפיים).

yossigab פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

אין ספק שצריך לעשות מירוץ אחד ארוך בערב.
אני בדעה שהרכב צריך להיות יחסית "סלחני" ועם צמיגי R3 כי לשמור 20-30 דקות עם צמיגי S יהיה קשה במידה כזו שלהרבה זה פשוט לא יהיה כיף ועלולה להיות נשירה רצינית תוך כדי המירוץ. כך גם יש סיכוי שהמירוץ יהיה צמוד.

H3avyM3tal
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

מה צמיגי S? צריך לעשות מירוץ עם מכוניות סטייל JGTC וצמיגי R.

אני לא חושב שיש כאן הרבה אנשים שקונים מכוניות על ימין ועל שמאל, אבל הייתי רוצה לעשות מירוץ עם מכוניות JGTC והמקבילות האירופאיות שלהן. ואפילו שאילו מכוניות פצצתיות, אני בספק אם יש כאן הרבה שקנו עדיין מכונית JGTC (שלא לדבר על שתיים). אפשר להכניס M3 ואאודי מקטגורית טורינג, אבל איך נעשה אם אף אחד לא משקיע כסף וירטואלי בדברים האלה.

adi518
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #8 

חברים יצא עדכון 1.09 נא לבצע עד יום חמישי לא מומלץ לחכות לדקה ה- 90.

The latest update for Gran Turismo 5 just went live. As expected, given the continued turmoil in Japan, it does not bring any new content or features. Thankfully, however, it does clean up bugs and glitches which were allowing players to “break out” of tracks and exploit the lap counter to quickly acquire cash. The game’s Online Car Dealership also appears to have been updated with fresh inventory.

v1.09 weighs in at 49MB and is available now.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4961
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 450 פעמים

שליחה #9 

חברים, אני חושב שיש בעיה עם מירוצים ארוכים מכיוון שאם אתה דופק ספין או עף החוצה ומאבד זמן, אתה משתעמם חצי שעה עד שיגמר המירוץ,
פיתרון אפשרי זה מירוץ כזה אבל עם BOOST.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

yossigab פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

1) שימו לב: הרכב שונה ומספר הקפות הוגדל על מנת להבטיח לפחות החלפת צמיגים אחת בצמיגי R3.

2) איתן - זה בדיוק הסיבה למירוצים ארוכים. יש מספיק זמן לכולם לעשות טעויות ויש גם זמן לתקן. פה כבר נכנס עניין האסטרטגיה האישית של נהג:
נהג זהיר יסע לאט יותר מהאחרים אבל סביר להניח שלא יעוף החוצה
נהג "עצבני" כנראה יסע מהר יותר אבל בכמות הקפות כזו די בטוח שיפול פה ושם.
מי ינצח - לא ברור.
מה גם שאופי הנהיגה משפיע מאוד על בלאי הצמיגים.
ביום ראשון "פגשתי" את תומר באונליין ועשינו טסט עם הקלסוניק למשך 20 הקפות. יצא שגם אני וגם הוא עשינו טעויות והחלפנו מיקומים. אפילו היה מצב שהיה בינינו מרחק של חצי הקפה!!! באיזה שהוא שלב.
בסופו של דבר הוא ניצח אותי ב-5 שניות בלבד
בנוסף, בגלל אופי הנהיגה השונה אני החלפתי צמיגים בהקפה 15 בערך, והוא ב-19.

Yoel68
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #11 

GT5 חזר לעבוד ברשת (Y)

מתי המירוץ הבא? :)

yossigab פותח השרשור