שאלות לאחר שחזור נתונים

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
karlos פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
שם מלא: shay
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

ביצעתי שיחזור הגדרות יצרן למכשיר שלי (סמסונג טאב) משום שהיו לי כמה בעיות איטיות ואחרות איתו.
אחרי השחזור אני רואה שפתאום המכשיר מתחיל להתקין לי את כל התוכנות שהיו לי לפני השחזור...והכוונה שלי היתה בדיוק הפוכה - שיעיף את הכל משם.
התחלתי במירוץ עם המרקט כדי לבטל אחת אחת תוך כדי שהוא מתקין את כולן.

אז קודם כל - מה העניין? איך אפשר לבצע מחיקת כל הנתובים מהמכשיר ולהביא אותו ממש למצב שקיבלתי אותו מהיצרן (אפילו שימחק את כל התמונות והקבצים. ממש מצב יצרן (כמובן עם ההגדרות של המפעילה שלי שישאיר אותם)

דבר שני, שמתי לב פתאום שהמרקט שלי מעוצב בצורה שונה ממה שהיה לי בעבר. האם ייתכן שהמרקט שוחזר למצב ישן יותר ממה שהיה לי? אם כן, איך מעדכנים אותו?

תודה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

karlos,
תבצע שוב Factory data reset למכשיר שלך וכאשר אתה מגיע באיתחול הראשון לחלון בו אתה מתבקש להקליד את פרטי חשבון ה Gmail, פשוט דלג על השלב הזה (אל תכניס את פרטי הג'ימייל שלך). אחרי שתהליך ה Setup הראשוני יסתיים. תכניס את פרטי ה Gmail שלך דרך תפריט ה Account & Sync. פעולה זאת תגרום לכך שהאפליקציות שהותקנו אצלך בעבר לא ישתחזרו שוב על המכשיר

אגב, התמונות שלך מאוכסנות על ה SD במכשיר ולא קשורות לפעולת ה Reset. אם אתה רוצה למחוק את הכל גם שם, אז פשוט תפרמט את ה SD שלך (שים לב, שאתה לא מוחק שם משהו שחשוב לך)

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”