מה עליי לעשות על מנת להגדיר את הHTPC שלי כדי שיוציא dts-hd לרסיבר
מבחינת מקודדים: FFDSHOW , חבילת המקודדים של SHARK007, core avc וכו
ומבחינת תוכנת המדיה סנטר - במקרה שלי : media center של windows 7
רסיבר: HK460
מחשב: לוח אם של אסוס, כרטיס קול משוכלל ביותר
טלויזיה: פנסוניק 50
חיבורים: HDMI בלבד...
אם הסרט הוא בפורמט של dts-hd הרסיבר יזהה אותו אוטומטית??
תודה על העזרה!!
הגדרת dts-hd
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כיום ישנן 2 דרכים חינמיות לעשות את זה (מלבד התוכנות בתשלום כמו TMT ו-PDVD):
1. את האודיו צריך לקודד FFDShow Audio, וצריך גם להגדיר אותו בהתאם. פרטים נוספים בנספח 2 של "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו נמצא בשרשור המדריכים בראש פורום זה. חשוב מאוד - פעל צעד אחר צעד על פי המדריך.
2. עם התוכנה Boxee, הכוללת מקודדים פנימיים. רק מגדירים שיש תמיכה ב-DTS-HD ו-TrueHD ומריצים.
קבצי M2TS ירוצו ב-2 הדרכים בקלות יחסית.
קבצי MKV עם פורמטי אודיו מתקדמים בעייתיים יותר, וצריך לוודא שאתה עובד עם המפצל של Gabest ולא של Haali (ניתן לקבוע את זה בהגדרות של Shark007).
כמו כן, אתה צריך שכרטיס המסך שלך יתמוך בכך. לא כולם תומכים ב-DTS-HD (לא ציינת איזה יש לך).
1. את האודיו צריך לקודד FFDShow Audio, וצריך גם להגדיר אותו בהתאם. פרטים נוספים בנספח 2 של "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו נמצא בשרשור המדריכים בראש פורום זה. חשוב מאוד - פעל צעד אחר צעד על פי המדריך.
2. עם התוכנה Boxee, הכוללת מקודדים פנימיים. רק מגדירים שיש תמיכה ב-DTS-HD ו-TrueHD ומריצים.
קבצי M2TS ירוצו ב-2 הדרכים בקלות יחסית.
קבצי MKV עם פורמטי אודיו מתקדמים בעייתיים יותר, וצריך לוודא שאתה עובד עם המפצל של Gabest ולא של Haali (ניתן לקבוע את זה בהגדרות של Shark007).
כמו כן, אתה צריך שכרטיס המסך שלך יתמוך בכך. לא כולם תומכים ב-DTS-HD (לא ציינת איזה יש לך).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"