באג מציעים דגם חדש של נגן בלו-ריי LG BD-551
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
מישהו מכיר?
לפי תיאור המוצר כתוב שחיבור הרשת מאפשר לנגן תכנים מהרשת,
לא ברור אם מדובר ב-you tube או תכנים מהרשת הביתית.
ואם יש תמיכה טובה ב-MKV+עברית כמו ב-BD370.
תמחור מצוין-
690 ש"ח בחנויות או 139$ בדיוטי פרי.
לפי תיאור המוצר כתוב שחיבור הרשת מאפשר לנגן תכנים מהרשת,
לא ברור אם מדובר ב-you tube או תכנים מהרשת הביתית.
ואם יש תמיכה טובה ב-MKV+עברית כמו ב-BD370.
תמחור מצוין-
690 ש"ח בחנויות או 139$ בדיוטי פרי.
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
מדובר בוריאציה של הדגם הזה
http://www.amazon.com/LG-BD550-Network- ... 887&sr=8-1
ראיתי בבאג שעל הקופסא כתוב BD550
http://www.amazon.com/LG-BD550-Network- ... 887&sr=8-1
ראיתי בבאג שעל הקופסא כתוב BD550
קיבלתי היום את המכשיר. למרות שבאג מפרסמים אותו כדגם 551 (שמקביל עד כמה שידוע לי לדגם 530 האמריקאי), בכלל מדובר בדגם 550. לגבי הנגן עצמו, אפשר לומר שהמכשיר פשוט למדי.
למרות האמור מעלה, המכשיר תומך ב-MKV וכתוביות SRT בנפרד, אם כי הפונט קטן יותר מדגם הדיוידי LG *מס' דגם מוצלח כלשהו, אין לי כוח לבדוק*, אך בכל זאת קריא ונוח. זאת ועוד, יש תמיכה במערכת קבצים NTFS. לא ניסיתי להריץ קובצי 1080P X264, אלא רק מס' קובצי 720P X264. הם עבדו טוב מאוד, עם הרצה קדימה ואחורה בצורה חלקה ביותר.
אגב, לא מצאתי שום דרך לנגן תכנים מהרשת, לא הביתית ולא YOUTUBE וכדומה. וזאת למרות שמצוין מפורשות שיש תמיכה באתרים כגון YOUTUBE, הן במדריך למשתמש והן באתר של באג.
למי שחשוב עניין ההזרמה, עדיף שיילך על ה-570. הוא אמור לתמוך בהזרמת מדיה מהרשת הביתית, אף שכמובן אין לי ניסיון אישי איתו. לכן לא אוכל לחוות דיעה לגבי טיב ההזרמה וכיוצא בזה.
למרות האמור מעלה, המכשיר תומך ב-MKV וכתוביות SRT בנפרד, אם כי הפונט קטן יותר מדגם הדיוידי LG *מס' דגם מוצלח כלשהו, אין לי כוח לבדוק*, אך בכל זאת קריא ונוח. זאת ועוד, יש תמיכה במערכת קבצים NTFS. לא ניסיתי להריץ קובצי 1080P X264, אלא רק מס' קובצי 720P X264. הם עבדו טוב מאוד, עם הרצה קדימה ואחורה בצורה חלקה ביותר.
אגב, לא מצאתי שום דרך לנגן תכנים מהרשת, לא הביתית ולא YOUTUBE וכדומה. וזאת למרות שמצוין מפורשות שיש תמיכה באתרים כגון YOUTUBE, הן במדריך למשתמש והן באתר של באג.
למי שחשוב עניין ההזרמה, עדיף שיילך על ה-570. הוא אמור לתמוך בהזרמת מדיה מהרשת הביתית, אף שכמובן אין לי ניסיון אישי איתו. לכן לא אוכל לחוות דיעה לגבי טיב ההזרמה וכיוצא בזה.
נערך לאחרונה על ידי Murdock18 ב 04/06/2011 2:27, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
הדגם הזה זוכה לביקורת די טובה (כנגן ברמת כניסה) עם איכות תמונה טובה בבלו-ריי וזמני טעינה די מהירים.
הוא עולה בדיוטי בארץ בדיוק כמו שהוא עולה בחו"ל כ140$.
עושה רושם של עסקה טובה.
ביקורת:
http://reviews.cnet.com/blu-ray-players ... 71073.html
הוא עולה בדיוטי בארץ בדיוק כמו שהוא עולה בחו"ל כ140$.
עושה רושם של עסקה טובה.
ביקורת:
http://reviews.cnet.com/blu-ray-players ... 71073.html
Murdock18 כתב:קיבלתי היום את המכשיר. למרות שבאג מפרסמים אותו כדגם 551 (שמקביל עד כמה שידוע לי לדגם 530 האמריקאי), בכלל מדובר בדגם 550. לגבי הנגן עצמו, אפשר לומר שהמכשיר פשוט למדי.
למי שחשוב עניין ההזרמה, עדיף שיילך על ה-570. הוא אמור לתמוך בהזרמת מדיה מהרשת הביתית, אף שכמובן אין לי ניסיון אישי איתו. לכן לא אוכל לחוות דיעה לגבי טיב ההזרמה וכיוצא בזה....
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
מישהו יודע כמה עולה ה 570 הנ"ל?
האם הוא מאפשר הזרמת מידע מהרשת הביתית?
האם מאפשר גם הזרמה של בלוריי או רק MKV?
לגבי ה 551:
הוא לא מזרים מהרשת הביתית?
Murdock18 - איך הצגת 720? באמצעות כונן חיצוני?
ניסית כבר להריץ 1080P?
האם הוא מאפשר הזרמת מידע מהרשת הביתית?
האם מאפשר גם הזרמה של בלוריי או רק MKV?
לגבי ה 551:
הוא לא מזרים מהרשת הביתית?
Murdock18 - איך הצגת 720? באמצעות כונן חיצוני?
ניסית כבר להריץ 1080P?
של כל דבר עם 4 גלגלים!
ה-570 עולה בארץ בסביבות ה-1,200 ש"ח ומעלה. תוכל לראות השוואת מחירים בזאפ.
הנגן מאפשר הזרמת מדיה הן בצורה חוטית והן אלחוטית לקובצי MKV ומתמודד איתם בצורה יפה מאוד, וזאת עפ"י ביקורת שקראתי באתר המתחרה. לעומת זאת, הוא מתקשה בקריאת בלו-ריי'ס מלאים, כנראה בגלל פורמטי הסאונד החדשים. אפשר גם להזרים תמונות ומוזיקה, כמובן. עפ"י הביקורת הזו, ניגון קובצי AVI לא עבר בהצלחה ("סאונד לא נתמך"), אם כי הקבצים זוהו ע"י הנגן. בנוסף, לא ניתן לנגן קובצי ISO.
לגבי ה-551:
כפי שציינתי, באג משום מה מציגים את הנגן כ-551, אך בפועל מוכרים בכלל את ה-550. אני יכול לומר לך שהוא לא תומך בהזרמת מדיה מהרשת הביתית. את ה-720P הצגתי בעזרת DOK שמפורמט למערכת קבצים NTFS. הצגת התוכן הייתה נהדרת, אם כי הנגן מעדיף כתוביות בקונטיינר על פני כתוביות חיצוניות, מה שמטריד במיוחד בצפייה בסדרות למשל. הרצת הוידיאו נוחה מאוד! הכתוביות קטנות יחסית, אך עדיין קריאות ונוחות. זאת אומרת, היו יכולים בהחלט לעשות אותן גדולות יותר. הרצתי כבר 1080P, אך זה היה סרט אנימציה בגודל 4.37 בלבד. הצפייה הייתה חלקה לגמרי, אך חשוב לציין שטרם בדקתי סרטים כבדים יותר (הן מבחינת ביטרייט והן מבחינת גודל קובץ). אני לא חושב שאעשה זאת בקרוב אם בכלל, כיוון שזה כרוך בחיבור אחד הכוננים החיצוניים שלי, שמחוברים קבוע למחשב 24/7, ולכן המיקום והסידור שלהם הוא בהתאם.
הנגן מאפשר הזרמת מדיה הן בצורה חוטית והן אלחוטית לקובצי MKV ומתמודד איתם בצורה יפה מאוד, וזאת עפ"י ביקורת שקראתי באתר המתחרה. לעומת זאת, הוא מתקשה בקריאת בלו-ריי'ס מלאים, כנראה בגלל פורמטי הסאונד החדשים. אפשר גם להזרים תמונות ומוזיקה, כמובן. עפ"י הביקורת הזו, ניגון קובצי AVI לא עבר בהצלחה ("סאונד לא נתמך"), אם כי הקבצים זוהו ע"י הנגן. בנוסף, לא ניתן לנגן קובצי ISO.
לגבי ה-551:
כפי שציינתי, באג משום מה מציגים את הנגן כ-551, אך בפועל מוכרים בכלל את ה-550. אני יכול לומר לך שהוא לא תומך בהזרמת מדיה מהרשת הביתית. את ה-720P הצגתי בעזרת DOK שמפורמט למערכת קבצים NTFS. הצגת התוכן הייתה נהדרת, אם כי הנגן מעדיף כתוביות בקונטיינר על פני כתוביות חיצוניות, מה שמטריד במיוחד בצפייה בסדרות למשל. הרצת הוידיאו נוחה מאוד! הכתוביות קטנות יחסית, אך עדיין קריאות ונוחות. זאת אומרת, היו יכולים בהחלט לעשות אותן גדולות יותר. הרצתי כבר 1080P, אך זה היה סרט אנימציה בגודל 4.37 בלבד. הצפייה הייתה חלקה לגמרי, אך חשוב לציין שטרם בדקתי סרטים כבדים יותר (הן מבחינת ביטרייט והן מבחינת גודל קובץ). אני לא חושב שאעשה זאת בקרוב אם בכלל, כיוון שזה כרוך בחיבור אחד הכוננים החיצוניים שלי, שמחוברים קבוע למחשב 24/7, ולכן המיקום והסידור שלהם הוא בהתאם.
צודק הוא לא נמצא בבאג דיוטי פרי, אבל ראיתי שהוא כן נמכר בבאג בארץ ב 600 ש''חzepnik כתב:משום מה איני רואה את הנגן הנ"ל באתר האינטרנט של באג, או באתר הדיוטי פרי.
יש לי סטרימר, ומעוניין בפתרון להצגת דיסקים של Blue Ray בנוסף....
חוץ מיזה יש להם נגן חדש גם בלו ריי וגם סטרימר של חברת אקסטרימר..