תמיכה טכנית בארון תקשורת YES HOT

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
נעול
yeshot פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי ובוקר טוב לכולם!
אשמח אם מישהו יוכל להסביר בקצרה (ואם זה רלוונטי לפורום אחר אשמח אם יכווינו אותי אליו) על תוכן הכבלים בארון תקשורת כפי שמופיע בתמונה.
תמונה

Uploaded with ImageShack.us
במספר מקומות אחרים בבית שלי יש את הקופסאות הפשוטות שם יש מקום לקו טלפון ופתח קטן של האנטנה. כשאני מחבר את הממיר שלי (ממיר של חברת ייס) עם כבל אנטנה לפתח הקטן של האנטנה אין תמונה.
האם יש דרך לשנות את החיבורים בארון תקשורת שבתמונה על מנת שאוכל לחבר ישירות לפתח של האנטנה (שנמצא בסלון) מבלי למשוך כבלי אנטנה בכל הבית?

אודה לכל תשובה.

תודה(Y)

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1885
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #2 

למה שלא תזמין טכנאי של יס?

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

yeshot כתב:היי ובוקר טוב לכולם!
אשמח אם מישהו יוכל להסביר בקצרה (ואם זה רלוונטי לפורום אחר אשמח אם יכווינו אותי אליו) על תוכן הכבלים בארון תקשורת כפי שמופיע בתמונה.
תמונה

Uploaded with ImageShack.us
במספר מקומות אחרים בבית שלי יש את הקופסאות הפשוטות שם יש מקום לקו טלפון ופתח קטן של האנטנה. כשאני מחבר את הממיר שלי (ממיר של חברת ייס) עם כבל אנטנה לפתח הקטן של האנטנה אין תמונה.
האם יש דרך לשנות את החיבורים בארון תקשורת שבתמונה על מנת שאוכל לחבר ישירות לפתח של האנטנה (שנמצא בסלון) מבלי למשוך כבלי אנטנה בכל הבית?

אודה לכל תשובה.

תודה(Y)
...
חבריקו, תכיר, זה ארון תקשורת של משפחה אחרת, או אולי אפילו שלך מהעבר.
ומה שאתה מנסה לעשות כנראה נקרא גניבת שידורים או להתעסק בחיווט שאתה לא אמור לגעת בו לבד כי הוא שייך לחברת הוט ויס.

ההמלצה שלי, כמו קודמי כאן, אתה רוצה טלוויזיה חוקית, תתקשר להוט או ליס ותזמין טכנאי.
רוצה להתעסק בפיראטיות, אף אחד כאן לא יעזור לך, וגם יעלו עלייך ותקבל קנס שלא מהעולם הזה.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

רשמתי לך את התשובה כבר...

במידה והממיר מראה תמונה כאשר אתה מחבר אותו לכבל הלבן (החשוף), ובכל החדרים אתה לא רואה כלום, סימן שזה הכבל הזנה שלך.
הקופסה זהו בעצם מפצל. אתה צריך לחבר כבל הזנה לכניסת IN שלו ומיציאות OUT יחוברו הכבלים מהחדרים.
כאשר תחבר את הכבל הזנה לכניסה אתה בעצם תזין את כל הבית.

במידה ויש לך ממיר חוקי תזמין את החברה...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

נעול

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”