Klipsch RF7 Vs. Klipsch rf82
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
לעולם אל תקנה רמקולים בלי לשמוע בעצמך ועל סמך חוות דעת.omri617 כתב:רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי קצת מושג איך הרמקולים האלה נשמעים , מה השוני ביניהם
מבחינת אופי הצליל?
הזוג הנבחר יתחבר ל Pioneer sa 8500 ii ובעתיד יתווסף מגבר הכוח pioneer spec 4
תודה...
הרמקולים הללו דומים מאוד באופיים בגלל שכולם נבנים בטכנולוגיה דומה או זהה.
הרמקול RF7 הופסק ייצורו ב- 2006 כך שעליך לקחת בחשבון שמחירו בחול כיום הוא פחות לדעתי מ- 400$.
הרמקול RF82 ייוצר עד 2010 והשנה הוא מוחלף ב- RF82 II, שהן דומים למדי בתכונות.
במה מצטיינים רמקולים של קליפש ושני אלה שציינת:
נצילות אדירה ה- 7 יש לו 102 ד"ב. וה- 82 יש 98. המשמעות שתוכל לספק פי 10 פחות הספק לרמקול לעומת כל רמקול שתמצא בשוק כמו וורפדיל פארדים, BO, מישן, פולק ודומיהם, ותקבל אותה העוצמה שאחרים ימצצו מהמגבר פי 10 יותר חשמל.
יש לרמקולים הללו עוצמה, באסים, וסאונד גדול וחזק, אבל השופרות שלהם לדעת רבים חסרים מאוד עידון בקול אדם ובצלילים הגבוהים לרבים זה צורח.
את הדברים הללו תצטרך לבחון לשמוע ולהחליט בעצמך.
יוסי מסכים איתך מאוד עם התשובה היפהyosihary כתב:לעולם אל תקנה רמקולים בלי לשמוע בעצמך ועל סמך חוות דעת.omri617 כתב:רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי קצת מושג איך הרמקולים האלה נשמעים , מה השוני ביניהם
מבחינת אופי הצליל?
תודה...
הרמקול RF7 הופסק ייצורו ב- 2006 כך שעליך לקחת בחשבון שמחירו בחול כיום הוא פחות לדעתי מ- 400$.
הרמקול RF82 ייוצר עד 2010 והשנה הוא מוחלף ב- RF82 II, שהן דומים למדי בתכונות.
במה מצטיינים רמקולים של קליפש ושני אלה שציינת:
נצילות אדירה ה- 7 יש לו 102 ד"ב. וה- 82 יש 98. המשמעות שתוכל לספק פי 10 פחות הספק לרמקול לעומת כל רמקול שתמצא בשוק כמו וורפדיל פארדים, BO, מישן, פולק ודומיהם, ותקבל אותה העוצמה שאחרים ימצצו מהמגבר פי 10 יותר חשמל.
יש לרמקולים הללו עוצמה, באסים, וסאונד גדול וחזק, אבל השופרות שלהם לדעת רבים חסרים מאוד עידון בקול אדם ובצלילים הגבוהים לרבים זה צורח.
את הדברים הללו תצטרך לבחון לשמוע ולהחליט בעצמך....
אגב זה נשמע כאילו דיברת על סרווין ווגה......
היי כמו שאני אומר לך תאזין ותדע . אבל בשביל הרקע והתחלה א: אם אתה אוהב רמקול שופרי? ב: האם אתה אוהב רמקול צווחני עד שכואבים האוזניים ג: מתאים לקולונע ופחות למוזיקה מאוד באסי ובשרני אם התשובה היא כן ?! אחלה בהצלחה
ואם לא אז יש דברים נוספים בחנוית צריך לבוא ולהאזין ושיהיה בהצלחה 
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yosihary כתב:לעולם אל תקנה רמקולים בלי לשמוע בעצמך ועל סמך חוות דעת.omri617 כתב:רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי קצת מושג איך הרמקולים האלה נשמעים , מה השוני ביניהם
מבחינת אופי הצליל?
תודה...
...
yosihary
כמה תיקונים והערות .
1. עדיין ניתן להשיג קליפצ' RF-7 חדשים .
2. המחיר שלהם לא כמו שציינת 400 דולר . אלא 850 אירו .
http://www.amazon.de/dp/B003JL9HTM/ref= ... B003JL9HTM
3 .יש כבר את סדרת הקליפצ' RF-7 MK2 מודל 2010 שהמחיר שלהם קרוב ל 1900 אירו .
לגבי ההשוואה בין RF-7 לבין ה 82 ההבדלים הם תהומיים בכל המובנים .כולל במחיר שהוא כמעט פי 4 .
יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
בבקשה, ההודעה האחרונה בפוסט: מה מייחד רמקול שופרי
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
jadis כתב:היי ידידי כמו שאמרו כולם לך ותאזיןהתשובה שלי לשאלה ששאל אותי היא 8 אוהם נצילות 94.5 רמקול שופרי סורי אין פירוט .
...
לאיזה רמקול אין פירוט ......... לקליפצ' ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- yosihary
- חבר ותיק

מה התקציב שלך?
לתאר סאונד במילים לדעתי האישית זה אחד הדברים הקשים והמבלבלים.omri617 כתב:מה ההבדל לדעתך מלבד הנתונים?
אופי הסאונד?
אני לא מחפש להקפיץ את השכונה אני מחפש איכות עומק הפרדה וצלילים טובים
לא יודע בכלל מה זה רמקול שופר...
תנסה להגדיר "איכות", "עומק", "הפרדה", "צלילים טובים". זה כל אישי, ענין של טעם, ושונה כיצד כל אחד תופס זאת.
לכן עליך מוטלת האחריות למצוא מה שמתאים לך.
שופר של צליל זהו מתקן שהוא יכול להיות קוני או קונוס ריבועי, ששימש פעם להגביר קול באסיפות ללא הגברה אלקטרונית.
ברמקול של קליפש - ראה תמונה הרמקול העליון הוא טוויטר שופר.
חברת קליפש מייצרת רמקולים שנותנים הרבה עוצמת אודיו עבור כל ואט שההגברה מייצרת. מבחינה זו הם נותנים יותר בין פי 3 עד פי 50 יותר מכל רמקול של החברות בשוק, כולל החברות המובילות.
השופר עוזר לרכז את הצלילים הגבוהים ולקבל עוצמה חזקה, ככל הנראה גם מרמקול טוויטר פשוט.
כששמעתי באניגמה את RF 82, שהוא הזול, היה ברור שהוא חזק, וזו המחמאה היחידה לגביו.
יש לקליפש רמקולים יקרים יותר וככל הנראה יותר טובים.
לא חסרים יצרנים אחרים כמו מישן טאנוי BW פוקל, קאבאס, מוניטור אודיו, ועוד רבים, שיסתדרו בלי בעיות עם ההגברה שלך.
-
- שופר
אכן כן הצליל מלא וצווחני ברמות ואין הדגשה על פרטים ! אפרופו לי יש כתבה שעשה רן לוי בזמנו עליהם ומה שרשם יוסי הרי אדוננו המכובד זה אחד לאחד . הכתבה הייתה ברייטינג היא נימצאת אצלי עד היום , הללואי וההיתי יכול לצלם ולהעביר אותה פה .סורי אני לא יודע איך
אבל מה שיש ולא חסר בס הוא קטלני . אבל מה עוד שהסאבים שלהם באמת מדהימים
אבל עולים המון כסף כמה חבל בהצלחה בכל מקרה 
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מה הקשר לפירוט בשופרי? השופר מגביר ומרחיב את האפקט של הטוויטר שיושב בקצה השופר...jadis כתב:היי ידידי כמו שאמרו כולם לך ותאזיןהתשובה שלי לשאלה ששאל אותי היא 8 אוהם נצילות 94.5 רמקול שופרי סורי אין פירוט .
...
לכן הגבוהים מאוד גבוהים... אבל מה הקשר לפירוט?
- yosihary
- חבר ותיק

ידידנו בעל האינטרס של אחוזת הסטריאו המכובד.
אתה לטעמי מעט נדחף.jadis כתב:אכן כן הצליל מלא וצווחני ברמות ואין הדגשה על פרטים ! אפרופו לי יש כתבה שעשה רן לוי בזמנו עליהם ומה שרשם יוסי הרי אדוננו המכובד זה אחד לאחד . הכתבה הייתה ברייטינג היא נימצאת אצלי עד היום , הללואי וההיתי יכול לצלם ולהעביר אותה פה .סורי אני לא יודע איךאבל מה שיש ולא חסר בס הוא קטלני . אבל מה עוד שהסאבים שלהם באמת מדהימים
אבל עולים המון כסף כמה חבל בהצלחה בכל מקרה
...
ואני סייגתי את דברי.
אני לא פוסל על הסף כל רמקול של קליפש,
קליפש פורטה II היה בשעתו רמקול מדהים לכל דבר למי שזוכר את הסמינרים ב IOL.
וישנו רמקול ענק (לה סקאלה כמדומני) שהתנין מתקשה להפרד ממנו.
שהחבר יקשיב ויחליט בעצמו, אם הקליפש היה רע, החברה לא היתה מחזיקה מעמד.
היי לילה טוב אני מתנצל אם דבריי לא הובנו כהלכה סורי
החברה בכלל מוצריה טובים אבל בהכללה אלו הרמקולים שלה וזאת התורה שעל פיה היא הולכת החבר שמע וניהנה מהם אז לבריאות בהצלחה
שיקנה זאת זכותו המלאה אבל סורי כאחד שמכיר את החברה ויש לו עדות שמוכיחה זאת !! שיש לחברה הזאת כמה חסרונות שגורמים לי לפחות להתרחק מהרמקולים שלה שהם צרחניים ברמות ! ולא מוזיקליים מספיק לטעמי לפחות
אני מקווה שהסברתי לילה טוב בהצלחה ברכישה