השפה AutoIt3 היא שפה טובה בערך כמו java ?
אנשים שסביר להניח שבכלל לא מכירים את השפה AutoIt3 אומרים לי שהיא לא טובה כמו java ושהיא לא מסוגלת לעשות הכל
יכול להיות שהם צודקים ויכול להיות שלא
אבל בגלל שהם אומרים שהם לא מכירים אותה אז אני לא יכול לדעת
שאלתי גם לאיזה שפה השפה AutoIt3 דומה ולא קיבלתי תשובה כי אף אחד לא מכיר אותה
נראה לי שרק uriler מכיר את השפה הזאת
אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות בשפה ואיפה המגבלות שלה ולאיזה שפה היא הכי דומה?
כי אני רוצה ללמוד את השפה שהיא דומה לה הכי הרבה ואני מקווה שהיא java
יכול להיות שהם צודקים ויכול להיות שלא
אבל בגלל שהם אומרים שהם לא מכירים אותה אז אני לא יכול לדעת
שאלתי גם לאיזה שפה השפה AutoIt3 דומה ולא קיבלתי תשובה כי אף אחד לא מכיר אותה
נראה לי שרק uriler מכיר את השפה הזאת
אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות בשפה ואיפה המגבלות שלה ולאיזה שפה היא הכי דומה?
כי אני רוצה ללמוד את השפה שהיא דומה לה הכי הרבה ואני מקווה שהיא java
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
זה לא ממש קשור, לא מדובר באותו מקרה.
AutoIt היא שפת סקריפטינג, הייעוד שלה (במקור) הוא לייעל תהליכים במערכת ההפעלה ולכן היא גם מכילה מהבסיס פקודות לכל הפעולות הבסיסיות במערכת.
Java נוצרה למטרה אחרת ולייעוד אחר, כאשר במקור היא נועדה לפתור בעיות במעבר פלטפורמות ותכנות "כללי" יותר (גם לשימושי רשת).
אם תגיד למה אתה רוצה ללמוד שפה, אני בטוח שיהיו פה מומחים גדולים ממני שיוכלו לכוון אותך.
AutoIt היא שפת סקריפטינג, הייעוד שלה (במקור) הוא לייעל תהליכים במערכת ההפעלה ולכן היא גם מכילה מהבסיס פקודות לכל הפעולות הבסיסיות במערכת.
Java נוצרה למטרה אחרת ולייעוד אחר, כאשר במקור היא נועדה לפתור בעיות במעבר פלטפורמות ותכנות "כללי" יותר (גם לשימושי רשת).
אם תגיד למה אתה רוצה ללמוד שפה, אני בטוח שיהיו פה מומחים גדולים ממני שיוכלו לכוון אותך.
אתה אומר במקור פעמייםuriler כתב:זה לא ממש קשור, לא מדובר באותו מקרה.
אם תגיד למה אתה רוצה ללמוד שפה, אני בטוח שיהיו פה מומחים גדולים ממני שיוכלו לכוון אותך....
אז מה אם זה היה אמור להיות ככה במקור..
קראתי את המידע על השפה בקובץ העזרה ולפי מה שכתוב שם אפשר לעשות הרבה עם השפה הזאת
אז אתה בטוח שהיא שפה כלכך מוגבלת?
מה הדבר המקסימלי שאפשר ליצור בשפה הזאת ואיפה המגבלות שלה?
כלומר איזה סוגי פעילות אי אפשר לתכנת בה?
ולאיזה שפה היא הכי דומה אם בכלל ?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מבין את השאלה שלך.
סביר להניח שאפשר לעשות איתה הרבה דברים אבל היא לא שפת תכנות "קלאסית" שמיועדת לכתוב קוד טהור לאפליקציה "עצמאית", אלא מיועדת לכתוב שגרות עבודה במערכת הפעלה קיימת.
אני לא יודע מה המגבלות שלה או למה היא דומה כי לא נכנסתי לזה מעולם, אבל אני חוזר על מה שאמרתי קודם - אם תגיד למה אתה רוצה ללמוד שפה, מה המטרה שלך - אז יהיה מי שימליץ לך איזה שפה ללמוד, בלי שום קשר ל Auto It.
סביר להניח שאפשר לעשות איתה הרבה דברים אבל היא לא שפת תכנות "קלאסית" שמיועדת לכתוב קוד טהור לאפליקציה "עצמאית", אלא מיועדת לכתוב שגרות עבודה במערכת הפעלה קיימת.
אני לא יודע מה המגבלות שלה או למה היא דומה כי לא נכנסתי לזה מעולם, אבל אני חוזר על מה שאמרתי קודם - אם תגיד למה אתה רוצה ללמוד שפה, מה המטרה שלך - אז יהיה מי שימליץ לך איזה שפה ללמוד, בלי שום קשר ל Auto It.
אוקיuriler כתב:אני לא מבין את השאלה שלך.
אני לא יודע מה המגבלות שלה או למה היא דומה כי לא נכנסתי לזה מעולם, אבל אני חוזר על מה שאמרתי קודם - אם תגיד למה אתה רוצה ללמוד שפה, מה המטרה שלך - אז יהיה מי שימליץ לך איזה שפה ללמוד, בלי שום קשר ל Auto It....
מה עובד יותר מהר?
באיזה שפה התוכנה או מה שכותבים יעבוד יותר מהר במחשב?
והאם כתבו תוכנות שלמות עם AutoIt3 ?
אני פשוט סתם רוצה לדעת לאיזה שפה יש יותר יתרונות בשביל תכנות במערכת הפעלה מבחינת ביצועים ויעילות
המגבלה הראשית שלה? היא לא מסוגלת ליצור תוכנות פרופרהיא לא מתקמפלת בכלל אם אני לא טועה אלה ההתקנה שלה מריצה את הפקודות.
כמו שURIELR אמר, זאת שפה שהיעוד שלה זה לעשות אוטומציה לסביבת WIN, מקרואים של פעולות או שלא הקשות מקלדת ועכבר.
אין בה בו זמניות, אי אפשר להריץ 2 תהליכים במקביל.
היא לא OOP.
ולפי מה שקראתי אני לא חושב שהיא מכילה את המבנים הכי בסיסיים של מדעי המחשב. כמו רשימה מקושרת ומחסנית. (צריך ליישם לבד, לא כ"כ פשוט)
אז כמו שURIELR אמר, מה את רוצה ללמוד בדיוק, נוכל להמליץ לך על שפה.
---
קשה לעשות השוואה סתם ככה, אבל אם אתה רוצה לכתוב תוכנה שתעשה יותר מלפתוח ולסגור קובץ או לדמות לחיצות על מקשים, AutoIt היא לא התשובה
כמו שURIELR אמר, זאת שפה שהיעוד שלה זה לעשות אוטומציה לסביבת WIN, מקרואים של פעולות או שלא הקשות מקלדת ועכבר.
היא לא OOP.
ולפי מה שקראתי אני לא חושב שהיא מכילה את המבנים הכי בסיסיים של מדעי המחשב. כמו רשימה מקושרת ומחסנית. (צריך ליישם לבד, לא כ"כ פשוט)
---
קשה לעשות השוואה סתם ככה, אבל אם אתה רוצה לכתוב תוכנה שתעשה יותר מלפתוח ולסגור קובץ או לדמות לחיצות על מקשים, AutoIt היא לא התשובה
אני רוצה ללמוד javabg1987 כתב:המגבלה הראשית שלה? היא לא מסוגלת ליצור תוכנות פרופרהיא לא מתקמפלת בכלל אם אני לא טועה אלה ההתקנה שלה מריצה את הפקודות.
היא לא OOP.
---
קשה לעשות השוואה סתם ככה, אבל אם אתה רוצה לכתוב תוכנה שתעשה יותר מלפתוח ולסגור קובץ או לדמות לחיצות על מקשים, AutoIt היא לא התשובה...
היא דומה ל java ?
והיא כן יכולה לעשות כמה תהליכים במקביל
זה עם שתי לופים או משהו
אני לא בטוח אבל צריך שכל תהליך יהיה בלופ נפרד ואפשרי ששתי לופים יעבדו בו זמנית
אבל אני לא בטוח
אני רק מדבר מהניסיון
היא לכ"כ דומה לJAVA, בעיקר בגלל שJAVA היא שפה שמיועדת לתכנות מונחה עצמים. עם כבר אז אולי פסקל.
אם אני לא טועה לשפה כמו AUTOIT שהיא שפת סקריפטים אין ממש דרך לפעול אם AUTOIT עצמה לא מתוקנת על המחשב.
אם אתה רוצה ללמוד JAVA תלמד JAVA זאת אחלה שפה והידע שלך בAUTOIT יעזור לך. אבל הסינטקס יהיה זר, ותצטרך לשנות תפיסה בשביל לתכנת מונחה עצמים.
אם אני לא טועה לשפה כמו AUTOIT שהיא שפת סקריפטים אין ממש דרך לפעול אם AUTOIT עצמה לא מתוקנת על המחשב.
אם אתה רוצה ללמוד JAVA תלמד JAVA זאת אחלה שפה והידע שלך בAUTOIT יעזור לך. אבל הסינטקס יהיה זר, ותצטרך לשנות תפיסה בשביל לתכנת מונחה עצמים.
אתה טועה לגמרי בקטע הזהbg1987 כתב:היא לכ"כ דומה לJAVA, בעיקר בגלל שJAVA היא שפה שמיועדת לתכנות מונחה עצמים. עם כבר אז אולי פסקל.
אם אתה רוצה ללמוד JAVA תלמד JAVA זאת אחלה שפה והידע שלך בAUTOIT יעזור לך. אבל הסינטקס יהיה זר, ותצטרך לשנות תפיסה בשביל לתכנת מונחה עצמים....
יש אפשרות להמיר את הקובץ ך EXE ואז הוא עובד בלי צורך ש AUTOIT3 תהיה מותקנת על המחשב...
בקשר ל java
מה בכל זאת דומה ל AUTOIT ?
ומה זה סינטקס ותחונות מונחה עצמים?
אוקי אז כן אפשר ליצור EXE.
אין הרבה נקודות חפיפה, אבל יש דברים בסיסיים בתכנות כמו משתנים מערכים לולאות וכד' שמשותף לכל השפות.
אז יש לך כבר בסיס.
סינטקס זה הטקסט עצמו, איך כותבים את הפקודות,
לדוגמה בשביל ליצור משתנה בשם Count שהוא Integer ולהגדיר אותו לערך 3, בJAVA זה יראה ככה:
ולדוגמה בVisual Basic זה יראה ככה:
תכנות מונחה עצמים זה שיטה אחרת לעצב ולבנות תוכנה, עדיף שפשוט תקרא על זה בWIKI.
http://en.wikipedia.org/wiki/Object-ori ... rogramming
כל השפות החדשות הן שפות של תכנות מונחה עצמים, כמו C# JAVA וC++
אין הרבה נקודות חפיפה, אבל יש דברים בסיסיים בתכנות כמו משתנים מערכים לולאות וכד' שמשותף לכל השפות.
אז יש לך כבר בסיס.
סינטקס זה הטקסט עצמו, איך כותבים את הפקודות,
לדוגמה בשביל ליצור משתנה בשם Count שהוא Integer ולהגדיר אותו לערך 3, בJAVA זה יראה ככה:
קוד: בחירת הכל
Public void Foo(){
Int Count;
Count = 3;
}
קוד: בחירת הכל
Public Sub Foo()
Dim Count as Integer
Count = 3
End Sub
http://en.wikipedia.org/wiki/Object-ori ... rogramming
כל השפות החדשות הן שפות של תכנות מונחה עצמים, כמו C# JAVA וC++
אני לא מבין מה העקשנות חבר...
שאלת לגבי הדמיון לג'אווה וענו לך - אין דמיון בין השפות הללו.
חוצמזה , אם אתה רוצה ללמוד ג'אווה למה אתה לא לומד את זה וזהו? גם אם יש לך גישה כרגע לאוטואיט בטווח הרחוק יותר יהיה יותר טוב להתחיל ג'אווה
מאפס וזהו.הבעיה פה נעוצה בזה שאתה שואל מה הדמיון ויש שוני מאוד גדול בתפיסה היסודית של השפות הללו.
זה שאפשר ליצור קובץ הרצה מאוטואיט וגם מג'אווה לא הופך אותן לדומות ,אפשר גם ליצור הרצה ממטלב , זה ממש לא הופך אותה לדומה לC (למשל)....
אני אתן לך דוגמה יותר כללית:
גם כדורגל וגם כדורסל אפשר לקלוע לסל , למרות שאין שום דמיון וקשר בינהם (חוץ מזה שהם עגולים)...כל אחד מיועד למשהו אחר לגמרי...
מקווה שהאנלוגיה עזרה , יום טוב
שאלת לגבי הדמיון לג'אווה וענו לך - אין דמיון בין השפות הללו.
חוצמזה , אם אתה רוצה ללמוד ג'אווה למה אתה לא לומד את זה וזהו? גם אם יש לך גישה כרגע לאוטואיט בטווח הרחוק יותר יהיה יותר טוב להתחיל ג'אווה
מאפס וזהו.הבעיה פה נעוצה בזה שאתה שואל מה הדמיון ויש שוני מאוד גדול בתפיסה היסודית של השפות הללו.
זה שאפשר ליצור קובץ הרצה מאוטואיט וגם מג'אווה לא הופך אותן לדומות ,אפשר גם ליצור הרצה ממטלב , זה ממש לא הופך אותה לדומה לC (למשל)....
אני אתן לך דוגמה יותר כללית:
גם כדורגל וגם כדורסל אפשר לקלוע לסל , למרות שאין שום דמיון וקשר בינהם (חוץ מזה שהם עגולים)...כל אחד מיועד למשהו אחר לגמרי...
מקווה שהאנלוגיה עזרה , יום טוב