יש לי קצת חרטות לאחר קנייה
קניתי טלויזייה פלזמה של סמסונג C550 כמו שהמליצו לי כאן (50 אינצ').
הטלויזיה עלתה לי 5 וחצי אלף.
הבעיה היא שהשבת הסתכלתי בכל מיני מודעות בעיתון ואני רואה טלויזיות LED של סמסונג במחיר זה (לדוגמה- C5100 46 אינטצ').
השאלה היא אם במחיר זה רכשתי את הטוב ביותר (פלזמה 50 אינטצ' FHD) או שיכולתי לרכוש משהו בגודל 46 באיכות טובה יותר...
תודה רבה
הטלויזיה עלתה לי 5 וחצי אלף.
הבעיה היא שהשבת הסתכלתי בכל מיני מודעות בעיתון ואני רואה טלויזיות LED של סמסונג במחיר זה (לדוגמה- C5100 46 אינטצ').
השאלה היא אם במחיר זה רכשתי את הטוב ביותר (פלזמה 50 אינטצ' FHD) או שיכולתי לרכוש משהו בגודל 46 באיכות טובה יותר...
תודה רבה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
קוראים לזה דיסוננס קוגניטיבי.. זה קורה לכולם ( במידה כזו או אחרת .. )
עשית קנייה מצויינת. עזוב אותך מהעיתון, תמיד יהיה משהו שהוא לכאורה יותר טוב בפחות מחיר.
עשית קנייה מצויינת. עזוב אותך מהעיתון, תמיד יהיה משהו שהוא לכאורה יותר טוב בפחות מחיר.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
עצה שלי - אל תחשוב על זה - עשית קנייה מעולה וזהו
תהנה מהמוצר!
אישית קניתי לפני כשנה את אחת הפלזמות האחרונות של פיוניר שנותרו בארץ KURO 50 אינטש
שילמתי על הפלזמה 16,500 ש"ח בזמן שבמחיר הזה הייתי מביא משהו מתקדם בהרבה יותר וכל יום שיגעו אותי על ההחלטה עד שהחלטתי להתעלם!
עשית בחירה טובה ותהנה!
תהנה מהמוצר!
אישית קניתי לפני כשנה את אחת הפלזמות האחרונות של פיוניר שנותרו בארץ KURO 50 אינטש
שילמתי על הפלזמה 16,500 ש"ח בזמן שבמחיר הזה הייתי מביא משהו מתקדם בהרבה יותר וכל יום שיגעו אותי על ההחלטה עד שהחלטתי להתעלם!
עשית בחירה טובה ותהנה!
הסיבה שאני יכול לראות למרחקים נובעת מכך שאני עומד על כתפי ענקים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
צריך להעביר את השרשור הזה לפורום תמיכה פסיכולוגית..9000es כתב:ממליץ לך להעביר את השרשור שלך לפורום מסכים דקים כך תקבל התיחסות רחבה יותר ....
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי