מתלבט בין אקסטרימר סיידווינדר לאקסטרימר פרו
היי,
אני מעוניין לרכוש אקסטרימר יחסית במחיר סביר. אני לא מתכוון להזרים קבצים אלא רק לצפות בתכנים באמצעות חיבור לארד דיסק חיצוני.
האם ישנה סיבה לרכוש דווקא את הפרו ולא את הסיידווינדר?
האם ישנם סטרימרים אחרים בתווך מחירים דומה לאקסטרימרים אשר עדיפים עליהם?
קראתי המון ביקורות ולמען האמת לא תמיד אני מצליח לעכוב אחרי הז'ארגון המקצועי. קשה לי לקבוע מהו המזרים מדיה הטוב עבורי.
אשמח עם מישהו יוכל להפנות אותי לפוסטים דומים או יוכל לעזור לי לפתור את הדילמה.
אני מעוניין לרכוש אקסטרימר יחסית במחיר סביר. אני לא מתכוון להזרים קבצים אלא רק לצפות בתכנים באמצעות חיבור לארד דיסק חיצוני.
האם ישנה סיבה לרכוש דווקא את הפרו ולא את הסיידווינדר?
האם ישנם סטרימרים אחרים בתווך מחירים דומה לאקסטרימרים אשר עדיפים עליהם?
קראתי המון ביקורות ולמען האמת לא תמיד אני מצליח לעכוב אחרי הז'ארגון המקצועי. קשה לי לקבוע מהו המזרים מדיה הטוב עבורי.
אשמח עם מישהו יוכל להפנות אותי לפוסטים דומים או יוכל לעזור לי לפתור את הדילמה.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
קודם כל, אם אתה מתכוון לצפות בקבצים מהתקן חיצוני, אז חבל על ההפרש במחיר, וה-SW מתאים לך יותר.
יש מוצרים שיספקו לך ביצועים טובים יותר, אך בהשוואה ל-SW זו תוספת של עוד כ-300 ₪, אתה צריך להחליט אם זה משתלם לך...
יש מוצרים שיספקו לך ביצועים טובים יותר, אך בהשוואה ל-SW זו תוספת של עוד כ-300 ₪, אתה צריך להחליט אם זה משתלם לך...
אתה יכול קצת לפרט מהם הייתרונות להם אזכה אם אוסיף 300 ש"ח?
אחרי ששלחתי את ההודעה הזאת קראתי את הפוסט כנגד "ההונאה" של חברת אקסטרימר וההתייחסות של חברי פורום בעלי ניסיון לאקסטרימר כמוצר זול שעדיף לזרוק לים, ועכשיו כבר מתעוררות בי מחשבות כפירה.
אני אמנם משתמש בעל דרישות יחסית פשוטות אבל אני לא מעוניין להשקיע כסף במוצר זול ורמת שירות מחורבנת (באג, כפי שנטען). בקיצור מרוב אפשרויות התבלבלתי.
אחרי ששלחתי את ההודעה הזאת קראתי את הפוסט כנגד "ההונאה" של חברת אקסטרימר וההתייחסות של חברי פורום בעלי ניסיון לאקסטרימר כמוצר זול שעדיף לזרוק לים, ועכשיו כבר מתעוררות בי מחשבות כפירה.
אני אמנם משתמש בעל דרישות יחסית פשוטות אבל אני לא מעוניין להשקיע כסף במוצר זול ורמת שירות מחורבנת (באג, כפי שנטען). בקיצור מרוב אפשרויות התבלבלתי.
תרשה לי לענות לך על כך מכיוון שקראתי את הפוסט הנ"ל הטענה המרכזית בכל הפוסט הייתה לגבי כך שהחברה טוענת שיש לה JB (JUKEBOX ) ,אבל למעשה יש לה משהו בסיסי. תכונה משאפשרת לך לראות עטיפות של סרטים ,סדרות וכ'ו ולקבל מידע עליהם ,כך שתוכל לקבל דרך ויזואלית נחמדה יותר כשאתה בוחר במה לצפות .אריאליטו כתב:אתה יכול קצת לפרט מהם הייתרונות להם אזכה אם אוסיף 300 ש"ח?
אני אמנם משתמש בעל דרישות יחסית פשוטות אבל אני לא מעוניין להשקיע כסף במוצר זול ורמת שירות מחורבנת (באג, כפי שנטען). בקיצור מרוב אפשרויות התבלבלתי....
יש שטוענים שהמכשיר עושה להם בעיות ,אך מצד שני יש הטוענים שהוא מעולה . הטענה שלי היא שבהרבה מקרים מדובר במזל כי בסופו של דבר מדובר במכשיר אלקטרוני . בנוסף תלוי בצרכים שלך . יש הרבה שהתאכזבו מעצם העובדה שאין JUKEBOX נורמאלי ( יש משהו בסיסי ,לפי הבנתי ,אבל לא מעבר) .
דעתי היא שאם השימושים שלך בכל מקרה פשוטים (כמוני) כדאי ללכת על SW . ההבדלים בין הפרו לֹ-SW באופן כללי הם מהבחינה הבאה:
-ה-SW לא מאפשר הוספת דיסקים פנימיים ,בעוד הפרו מאפשר .
יש עוד דברים קטנים לטעמי .
גם אני מתכוון לבצע סטרימינג ישירות מדיסק חיצוני ,בחלק מהזמן , ולכן אשמח לדעת האם נכון הדבר שהזרמה מדיסק חיצוני היא בעייתית בסטרימר הנ"ל ?(לא רק בפרו ,אלא גם בשאר) . על פי הפורומים הרשמיים שלהם ,ישנן בעיות עם העניין . אשמח להבהרה (סליחה שאני מתפרץ לך לשרשור ,אבל מכייון שההתלבטות שלך נוגעת להתלבטות שלי ,אני מעדיף לשאול)
נערך לאחרונה על ידי kaparoni ב 09/04/2011 19:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Irus
- חבר מביא חבר

אני לא אכנס להיבטים של אמינות וכו׳, יש פה בפורום הרבה דעות, מה שקראת, קראת...
אני יכול לומר לך, שלא קיים סטרימר מושלם שחף מבעיות, לא משנה כמה תשלם.
אם קראת את השרשור שדיברת עליו עד הסוף, אתה יכול למצוא בעמוד השני פוסט שהעליתי ובו יש פירוט לגבי יתרונות שתוכל לקבל מסטרימר אחר.
פה אתה יכול לקרוא סקירה ולקראת הסוף לקבל השוואה ויתרונות מול המתחרים (כולל האקסטרימר):
http://www.hometheater.co.il/p-1.article02229
אני יכול לומר לך, שלא קיים סטרימר מושלם שחף מבעיות, לא משנה כמה תשלם.
אם קראת את השרשור שדיברת עליו עד הסוף, אתה יכול למצוא בעמוד השני פוסט שהעליתי ובו יש פירוט לגבי יתרונות שתוכל לקבל מסטרימר אחר.
פה אתה יכול לקרוא סקירה ולקראת הסוף לקבל השוואה ויתרונות מול המתחרים (כולל האקסטרימר):
http://www.hometheater.co.il/p-1.article02229
KAPARONI,
תודה רבה. קראתי את מה שכתבת בפורום ואת ההתלבטויות שלך ואני חייב לציין שלי ולך ישנם צרכים ודרישות שונות.
אותי לא מעניין כל עניין הג'וקבוקס (זה יכול להיות תוספת נחמדה אבל זה לא מעיף אותי), ואני לא מתכוון לנגן קבצים בהזרמה מהרשת, אלא כפי שציינתי, אך ורק באמצעות כונן חיצוני (עקב בעיות טכניות בבית ועקב הרצון שלי לראות קבצי 1080). חוצמזה, יכולת האחסון של הפרו לא שימושית עבורי.
אירוס, תודה רבה. סגרת לי את ההתלבטות. אני הולך על ה- SW
הדרישות שלי מהמכשיר מעלות שהווליו פור מאני הכי טוב נמצא דווקא בSW ולא בפופקורן ואח'.
בכל זאת, אני קצת מוטרד מרמת השירות המתוארת של באג.
אני בכל זאת אלך על זה. כנראה אני אביא את המכשיר מהדיוטי פרי ואז מחירו הוא בסביבות ה- 500 ש"ח. בסכום הזה הסיכון נראה לי כדאי.
עוד שאלה שיש לי היא מהן יכולות האודיו של ה SW. בחלק מהמקומות אני קורא שהוא תומך בHD אודיו ובחלק מהמקומות ניתן להבין כי רק הפרו תומך בהן.
שאלה אחרונה, מה ההבדל בין כותרי בלו ריי למארזי MKV המנגנים סרטים של 1080P (האם ההבדל הוא רק באיכות האודיו או שיש לכך ביטוי גם בוידאו?), והאם ישנו איזה פוסט שעושה סדר בהבדלים בין סוגי הקבצים/פורמטים שונים?
תודה רבה. קראתי את מה שכתבת בפורום ואת ההתלבטויות שלך ואני חייב לציין שלי ולך ישנם צרכים ודרישות שונות.
אותי לא מעניין כל עניין הג'וקבוקס (זה יכול להיות תוספת נחמדה אבל זה לא מעיף אותי), ואני לא מתכוון לנגן קבצים בהזרמה מהרשת, אלא כפי שציינתי, אך ורק באמצעות כונן חיצוני (עקב בעיות טכניות בבית ועקב הרצון שלי לראות קבצי 1080). חוצמזה, יכולת האחסון של הפרו לא שימושית עבורי.
הדרישות שלי מהמכשיר מעלות שהווליו פור מאני הכי טוב נמצא דווקא בSW ולא בפופקורן ואח'.
אני בכל זאת אלך על זה. כנראה אני אביא את המכשיר מהדיוטי פרי ואז מחירו הוא בסביבות ה- 500 ש"ח. בסכום הזה הסיכון נראה לי כדאי.
עוד שאלה שיש לי היא מהן יכולות האודיו של ה SW. בחלק מהמקומות אני קורא שהוא תומך בHD אודיו ובחלק מהמקומות ניתן להבין כי רק הפרו תומך בהן.
שאלה אחרונה, מה ההבדל בין כותרי בלו ריי למארזי MKV המנגנים סרטים של 1080P (האם ההבדל הוא רק באיכות האודיו או שיש לכך ביטוי גם בוידאו?), והאם ישנו איזה פוסט שעושה סדר בהבדלים בין סוגי הקבצים/פורמטים שונים?
- Irus
- חבר מביא חבר

kaparoni,
בוא נעשה לך קצת סדר, ה-SW כן מאפשר הוספת דיסק פנימי, אם כי מסוג 2.5" (כמו במחשב נייד). ה-PRO מאפשר הוספה של עד שני דיסקים מסוג 3.5".
אתה אומר שזה עניין של מזל, אז בוא נתעלם רגע מנושא התקלות והאמינות. עדיין יש הבדלים בין המכשירים שהזכרתי ולא רק בגזרת ה-JB.
כנס לפה ותראה בטבלה את נתוני החומרה של המכשירים:
http://www.hometheater.co.il/article02195
ולשאלתך, מעבר להבדלים בפתרונות ה-JB, הפופקורן (כמו ה-DUNE) מבוסס על צ'יפ של סיגמא, לכן תקבל ביצועי הזרמה טובים יותר מסטרימרים שמבוססים על צ'יפ של רילטק, כמו האקסטרימר.
מעבר לזה, לסטרימרים המבוססים על סיגמא, יש תמיכה וטיפול טובים יותר בתכני בלו-ריי, מבלי להיכנס לתפריטים כרגע, אני מדבר רק על ניגון נכון של התכנים.
בנוסף, לפופקורן יש שלט משמעותית טוב יותר מזה של האקסטרימר והוא גם מואר (גם השלט של הבוקסי טוב יותר, אם כי, לפי הבנתי, הוא לא מואר).
אריאליטו,
כפי שאמרתי בתחילת השרשור, מאוד יכול להיות שה-SW הכי מתאים לך, בטח אם אין לך דרישות מיוחדות ואתה מתכוון לעבוד עם דיסק חיצוני.
בקבצים שהזכרת יש תמיכה בפורמטי האודיו החדשים, אך לאחרונה מתרבים גם קבצי MKV שמגיעים עם אודיו HD, ולגבי איכות הוידאו, זה תלוי בגודל הקובץ ובדחיסה, יש כאלה שלא יבחינו בהבדל ויש כאלה שכן... יש קבצים גדולים שהאיכות בהם תורגש, לעומת קבצי MKV שעברו כיווץ רציני.
בוא נעשה לך קצת סדר, ה-SW כן מאפשר הוספת דיסק פנימי, אם כי מסוג 2.5" (כמו במחשב נייד). ה-PRO מאפשר הוספה של עד שני דיסקים מסוג 3.5".
אתה אומר שזה עניין של מזל, אז בוא נתעלם רגע מנושא התקלות והאמינות. עדיין יש הבדלים בין המכשירים שהזכרתי ולא רק בגזרת ה-JB.
כנס לפה ותראה בטבלה את נתוני החומרה של המכשירים:
http://www.hometheater.co.il/article02195
ולשאלתך, מעבר להבדלים בפתרונות ה-JB, הפופקורן (כמו ה-DUNE) מבוסס על צ'יפ של סיגמא, לכן תקבל ביצועי הזרמה טובים יותר מסטרימרים שמבוססים על צ'יפ של רילטק, כמו האקסטרימר.
מעבר לזה, לסטרימרים המבוססים על סיגמא, יש תמיכה וטיפול טובים יותר בתכני בלו-ריי, מבלי להיכנס לתפריטים כרגע, אני מדבר רק על ניגון נכון של התכנים.
בנוסף, לפופקורן יש שלט משמעותית טוב יותר מזה של האקסטרימר והוא גם מואר (גם השלט של הבוקסי טוב יותר, אם כי, לפי הבנתי, הוא לא מואר).
אריאליטו,
כפי שאמרתי בתחילת השרשור, מאוד יכול להיות שה-SW הכי מתאים לך, בטח אם אין לך דרישות מיוחדות ואתה מתכוון לעבוד עם דיסק חיצוני.
בקבצים שהזכרת יש תמיכה בפורמטי האודיו החדשים, אך לאחרונה מתרבים גם קבצי MKV שמגיעים עם אודיו HD, ולגבי איכות הוידאו, זה תלוי בגודל הקובץ ובדחיסה, יש כאלה שלא יבחינו בהבדל ויש כאלה שכן... יש קבצים גדולים שהאיכות בהם תורגש, לעומת קבצי MKV שעברו כיווץ רציני.
שמח שבחרת . למעשה אין לנו דרישות שונות כל כך . נכון ,אני מעוניין בהזרמה עם רשת אלחוטית אבל מעבר לכך ,לא רואה הבדל . גם אני לא צריך דיסק פנימי והג'וקבוקס יכול להיות תוספת נחמדה עבורי ,אבל ממש לא מטריד אותי אם אין . הפרו בכלל לא חלק מההתלבטות שלי . אני עדיין בהתלבטות בין ה-SW לבוקסי .אריאליטו כתב:KAPARONI,
שאלה אחרונה, מה ההבדל בין כותרי בלו ריי למארזי MKV המנגנים סרטים של 1080P (האם ההבדל הוא רק באיכות האודיו או שיש לכך ביטוי גם בוידאו?), והאם ישנו איזה פוסט שעושה סדר בהבדלים בין סוגי הקבצים/פורמטים שונים?...
תתחדש.