SHARP LE 810 46" או פלזמה פנסוניק 50V20? קונה הערב או מחר- דחוף!
חבר'ה- מעדכן את ההודעה - קונה הערב או מחר - עזרתכם בבקשה!!!
מסך לסלון יחסית מואר, מרחק צפיה 4-4.5 מ', כרגע 80%SD 20%HD.
מה דעתכם, בבקשה עזרתכם ועצות יתקבלו בברכה.
SONY 710 בחלק מהמקומות ראיתי תמונה מאוד יפה ובחלק לא. מהצד מאבדת את החדות והצבע. ירד מהפרק כרגע.
SHARP - תמונה נראתה מצוינת, אך ייתכן ומעט פלסטית. ראיתי משחק כדורגל ונראה כמו בפלייסטיישן... (אולי לא היתה מכוילת אופטימאלי) האם מנגן קבצי HD דרך USB? זה יתרון מבחינתי... האם מקבל כתוביות בעברית?
פלזמה פנסוניק - ראיתי אתמול ב 2 חנויות, תמונה נעימה ומעולה לטעמי. קראתי ביקורות מצוינות, אך שאנו מקבלים דגם אסייתי שנחות במעט מהאירופי? קראתי שאין כניסת SCART, האם הצפייה בתכני SD היא דרך כניסת HDMI? מה ההבדל בין V20 ל V10. הציגו לי רק את V20.
אשמח להמלצותיכם, חשובה לי איכות התמונה והצפייה, גם ב SD. פחות חשוב התכונות והפיצ'רס השונים (למעט מה שציינתי).
אהבתי הרבה יותר את התמונה בפנסוניק. הפער הוא במחיר. האם שווה את המאמץ (1500 יותר).
בכל מקרה חרגתי מהתקציב המיועד, האם יש דגמים של חברות אחרות שמגיעות לאותה תמונה במחיר נמוך יותר (LCD טושיבה זולות יותר, פלזמה של סמסונג)?
תודה
מסך לסלון יחסית מואר, מרחק צפיה 4-4.5 מ', כרגע 80%SD 20%HD.
מה דעתכם, בבקשה עזרתכם ועצות יתקבלו בברכה.
SONY 710 בחלק מהמקומות ראיתי תמונה מאוד יפה ובחלק לא. מהצד מאבדת את החדות והצבע. ירד מהפרק כרגע.
SHARP - תמונה נראתה מצוינת, אך ייתכן ומעט פלסטית. ראיתי משחק כדורגל ונראה כמו בפלייסטיישן... (אולי לא היתה מכוילת אופטימאלי) האם מנגן קבצי HD דרך USB? זה יתרון מבחינתי... האם מקבל כתוביות בעברית?
פלזמה פנסוניק - ראיתי אתמול ב 2 חנויות, תמונה נעימה ומעולה לטעמי. קראתי ביקורות מצוינות, אך שאנו מקבלים דגם אסייתי שנחות במעט מהאירופי? קראתי שאין כניסת SCART, האם הצפייה בתכני SD היא דרך כניסת HDMI? מה ההבדל בין V20 ל V10. הציגו לי רק את V20.
אשמח להמלצותיכם, חשובה לי איכות התמונה והצפייה, גם ב SD. פחות חשוב התכונות והפיצ'רס השונים (למעט מה שציינתי).
אהבתי הרבה יותר את התמונה בפנסוניק. הפער הוא במחיר. האם שווה את המאמץ (1500 יותר).
בכל מקרה חרגתי מהתקציב המיועד, האם יש דגמים של חברות אחרות שמגיעות לאותה תמונה במחיר נמוך יותר (LCD טושיבה זולות יותר, פלזמה של סמסונג)?
תודה
kipikipod- אני מודה לך על התשובה הקודמת, רק שלא קיבלתי שום תשובות נוספות ואני מתכוון לקנות הערב או מחר - מכאן הלחץ.
rush - התקציב היה מיועד להיות 7-8K. אך זה נהיה בעייתי אחרי שראיתי את ההבדלים בין מסכי הLCD לפלזמה פנסוניק V20.
לכן שאלתי על דגמים נוספים שייתנו את התמונה הטובה והנעימה לעין, בטווח המחירים שהצבתי.
תודה
rush - התקציב היה מיועד להיות 7-8K. אך זה נהיה בעייתי אחרי שראיתי את ההבדלים בין מסכי הLCD לפלזמה פנסוניק V20.
לכן שאלתי על דגמים נוספים שייתנו את התמונה הטובה והנעימה לעין, בטווח המחירים שהצבתי.
תודה
במחיר הזה-
50VT20 אמנם מאסיה אבל מסך די טוב.כמובן שעדיף דגם מאירופה,אבל הסיכוי קלוש למצוא אותו...
46LE830 SHARP דגם חדש -אמור להמכר בסביבות ה 8000 ש"ח - בחירה מצויינת!!!
SHARP 52LE830 מחירו סביב ה 10000 ש"ח בחירה מצויינת!!!
SAMSUNG 46C7000 אופציה נוספת .
50VT20 אמנם מאסיה אבל מסך די טוב.כמובן שעדיף דגם מאירופה,אבל הסיכוי קלוש למצוא אותו...
SAMSUNG 46C7000 אופציה נוספת .
- haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
בגדלים של מעל 42 אינטש קונים רק פלאזמות , כל מי שמבין בתחום יגיד לך את זה . ה 50V20 של פנסוניק היא המכשיר הכי טוב בארץ נכון להיום בגודל הזה מנבחינת איכות התמונה , ממה שאני יודע ניתן להשיג את ה 50V20 היום במחירים מדהימים , כנראה כי הדגם הולך להתחלף . לי אומנם יש את דגם יותר ישן של פנסוניק ( 50PY800 ) אבל אני פשוט מתמוגג כל פעם מחדש . יש לי חבר שקנה את ה V10 ולפני כחודש חבר אחר קנה את ה V20 המדוברת , מאז אני פשוט לא רואה אותם , הם לא יוצאים מהבית (-: . , בגדלים האלו אין לפנסוניק תחרות , לא יעזור כלום . בקרוב אגב אמור להגיע מחליף שלו ה VT30 ואז יהיה מלך חדש ( ממה שאני יודע אין V30 כי רוב הליין החדש הולך להיות עם תלת מימד ) .
MIMZAK כתב:50V20 ללא כל ספק מכשיר מצויין נותן תמורה הולמת למחירו.כמו שציינו מעליי מי שבאמת רוצה להנות מאיכות מסך בגודל של מעל 42" רוכש פלזמה.
חשוב לרכוש מחנות מתמחה לדעתי.(אם תרצה תקבל המלצה לחנות כזו)...
אני אוהד הפועל י-ם.
לכן אני ממליץ בדיוק הפוך ממך- SAMSUNG 50C7000 .
דקה יותר,3D ,איכות תמונה טובה יותר מהדגם הספציפי הזה שמיובא לארץ.ללא ספק.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
דווקא 50VT20B -דגם אירופאי ,ניתן להשיג ואפילו פתחתי שרשור על זה -המחיר מצוייןRush10 כתב:במחיר הזה-
SAMSUNG 46C7000 אופציה נוספת ....
מצ"ב:
http://www.hometheater.co.il/vt137486.% ... 7%AA%D7%99
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
אני אוהד הפועל י-ם.
דקה יותר,3D ,איכות תמונה טובה יותר מהדגם הספציפי הזה שמיובא לארץ.ללא ספק.[/quote]
שים לב שפותח השרשור לא לוקח את המסך הזה בחשבון בכלל מה גם שאפילו אתה לא יודע מה מחירו
3D בשלב הזה מיותר לדעתי באופן אישי מאחר ואין מספיק תכנים ל3D
אבל כל אחד והצרכים שלו.
שבוע טוב לך
ולא משנה מי אוהד מי ומה............
דקה יותר,3D ,איכות תמונה טובה יותר מהדגם הספציפי הזה שמיובא לארץ.ללא ספק.[/quote]
שים לב שפותח השרשור לא לוקח את המסך הזה בחשבון בכלל מה גם שאפילו אתה לא יודע מה מחירו
3D בשלב הזה מיותר לדעתי באופן אישי מאחר ואין מספיק תכנים ל3D
אבל כל אחד והצרכים שלו.
שבוע טוב לך
ולא משנה מי אוהד מי ומה............
תודה לכולם!
בשעה טובה, הפנסוניק 50V20 הוזמנה.
מקווה להגיע לכיול האידיאלי.
יש אתרים שממליצים על הכיול לפי דגמים?
ושוב פעם תודה לכל המגיבים והמייעצים.
מקווה להגיע לכיול האידיאלי.
יש אתרים שממליצים על הכיול לפי דגמים?
ושוב פעם תודה לכל המגיבים והמייעצים.
שלום,
עשיתי סבב מסכים ברשתות הגדולות, אני חייב לציין שאף אחת לא מחזיקה בתצוגה את ה- 50V20 של פנסוניק בגלל שנחשבת high-end
רוב הסיכויים שאני אקנה אותה בסוף
רציתי לדעת איפה בכול זאת אפשר לראות אותה בתצוגה באזור השרון\מרכז
robi1 - כמה עלה לך בסוף?
כמה שנים אחריות?
עשיתי סבב מסכים ברשתות הגדולות, אני חייב לציין שאף אחת לא מחזיקה בתצוגה את ה- 50V20 של פנסוניק בגלל שנחשבת high-end
רוב הסיכויים שאני אקנה אותה בסוף
רציתי לדעת איפה בכול זאת אפשר לראות אותה בתצוגה באזור השרון\מרכז
robi1 - כמה עלה לך בסוף?
כמה שנים אחריות?