מחפש אוזניות למוזיקה בתקציב 400-500 ש"ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
slipknot94 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
אני מחפש אוזניות למוזיקה שישמעו בהם טוב וחשוב לי מאוד שהן יהיו נוחות למשך זמן.
הציעו לי את הSHURE SRH440 אבל שמעתי שהן לא הכי נוחות
והציעו לי גם את הSENNHEISER HD465 אבל אני לא יודע איך הן.

אפשר בבקשה לקבל הצעות לאוזניות שיישמעו בהן טוב ושיהיו נוחות במחיר 400-500 ש"ח?

תודה רבה,אסף

TMJ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

לי יש את הsrh440. אוזניות מעולות, סאונד מאוזן בצורה מדהימה. הם נוחות אבל לא לאורך זמן כמו הדגמים של סנהייזר. ה440 מתאימות יותר להקלטות (למרות ששמעתי שאם שמים להם את הספוגיות של ה840 הם הרבה יותר נוחות והסאונד משתפר גם). אני לא יודע להגיד לגבי הסאונד של הסנהייזר, תעשה חיפוש ברשת של ביקורות, מאמין שהם איכותיות.

slipknot94 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

TMJ כתב:לי יש את הsrh440. אוזניות מעולות, סאונד מאוזן בצורה מדהימה. הם נוחות אבל לא לאורך זמן כמו הדגמים של סנהייזר. ה440 מתאימות יותר להקלטות (למרות ששמעתי שאם שמים להם את הספוגיות של ה840 הם הרבה יותר נוחות והסאונד משתפר גם). אני לא יודע להגיד לגבי הסאונד של הסנהייזר, תעשה חיפוש ברשת של ביקורות, מאמין שהם איכותיות.
...
תודה אבל אתה יכול להמליץ על אוזניות אחרות שנראה לך שכדאי לי לקנות?

TMJ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

slipknot94 כתב:
TMJ כתב:לי יש את הsrh440. אוזניות מעולות, סאונד מאוזן בצורה מדהימה. הם נוחות אבל לא לאורך זמן כמו הדגמים של סנהייזר. ה440 מתאימות יותר להקלטות (למרות ששמעתי שאם שמים להם את הספוגיות של ה840 הם הרבה יותר נוחות והסאונד משתפר גם). אני לא יודע להגיד לגבי הסאונד של הסנהייזר, תעשה חיפוש ברשת של ביקורות, מאמין שהם איכותיות.
...
...
תשמע אין לי ניסיון אישי גדול באוזניות מהסוג הזה בטווח המחירים הזה לכן אני יכול להמליץ לך רק על הsrh440 . שמעתי בהרבה אוזניות של סנהייזר אבל בדגמים יותר יקרים.
אם מסתכלים רגע רק על איכות סאונד, הsrh440 נשמעות מדהים ביחס למחיר שלהם, ותאמין לי שמעתי באוזניות של 1000 1500 2000 שקל. לא אומר שהם ברמה של אוזניות ב2000 שקל אבל רק בשביל האיזון, הן ברמה של לא מעט אוזניות שעולות הרבה יותר מהן.

slipknot94 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

TMJ כתב:
slipknot94 כתב:
...
...
תשמע אין לי ניסיון אישי גדול באוזניות מהסוג הזה בטווח המחירים הזה לכן אני יכול להמליץ לך רק על הsrh440 . שמעתי בהרבה אוזניות של סנהייזר אבל בדגמים יותר יקרים.
אם מסתכלים רגע רק על איכות סאונד, הsrh440 נשמעות מדהים ביחס למחיר שלהם, ותאמין לי שמעתי באוזניות של 1000 1500 2000 שקל. לא אומר שהם ברמה של אוזניות ב2000 שקל אבל רק בשביל האיזון, הן ברמה של לא מעט אוזניות שעולות הרבה יותר מהן.
...
/כן אומרים שהאיכות מצויינת אבל אומרים גם שהן לא הכי נוחות,כמה זמן אתה יכול להיות איתן עליך ברצף?
הנוחות מאוד חשובה לי.
ותודה רבה שאתה עוזר :)

TMJ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

שמע לי הן בסדר גמור, הן לא לא נוחות, רק פחות נוחות מסנהייזר. אני בכללי לא שומע הרבה באוזניות, אני משתמש בהן כעזר בהקלטות. ככה שלא יוצא לי לשבת איתם שעה ולהקשיב למוזיקה ולכן פרמטר הנוחות פחות קריטי לי.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”