מחפש אוזניות למוזיקה בתקציב 400-500 ש"ח
-
slipknot94
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום
אני מחפש אוזניות למוזיקה שישמעו בהם טוב וחשוב לי מאוד שהן יהיו נוחות למשך זמן.
הציעו לי את הSHURE SRH440 אבל שמעתי שהן לא הכי נוחות
והציעו לי גם את הSENNHEISER HD465 אבל אני לא יודע איך הן.
אפשר בבקשה לקבל הצעות לאוזניות שיישמעו בהן טוב ושיהיו נוחות במחיר 400-500 ש"ח?
תודה רבה,אסף
אני מחפש אוזניות למוזיקה שישמעו בהם טוב וחשוב לי מאוד שהן יהיו נוחות למשך זמן.
הציעו לי את הSHURE SRH440 אבל שמעתי שהן לא הכי נוחות
והציעו לי גם את הSENNHEISER HD465 אבל אני לא יודע איך הן.
אפשר בבקשה לקבל הצעות לאוזניות שיישמעו בהן טוב ושיהיו נוחות במחיר 400-500 ש"ח?
תודה רבה,אסף
לי יש את הsrh440. אוזניות מעולות, סאונד מאוזן בצורה מדהימה. הם נוחות אבל לא לאורך זמן כמו הדגמים של סנהייזר. ה440 מתאימות יותר להקלטות (למרות ששמעתי שאם שמים להם את הספוגיות של ה840 הם הרבה יותר נוחות והסאונד משתפר גם). אני לא יודע להגיד לגבי הסאונד של הסנהייזר, תעשה חיפוש ברשת של ביקורות, מאמין שהם איכותיות.
-
slipknot94
-
- חבר שרק התחיל

תודה אבל אתה יכול להמליץ על אוזניות אחרות שנראה לך שכדאי לי לקנות?TMJ כתב:לי יש את הsrh440. אוזניות מעולות, סאונד מאוזן בצורה מדהימה. הם נוחות אבל לא לאורך זמן כמו הדגמים של סנהייזר. ה440 מתאימות יותר להקלטות (למרות ששמעתי שאם שמים להם את הספוגיות של ה840 הם הרבה יותר נוחות והסאונד משתפר גם). אני לא יודע להגיד לגבי הסאונד של הסנהייזר, תעשה חיפוש ברשת של ביקורות, מאמין שהם איכותיות....
תשמע אין לי ניסיון אישי גדול באוזניות מהסוג הזה בטווח המחירים הזה לכן אני יכול להמליץ לך רק על הsrh440 . שמעתי בהרבה אוזניות של סנהייזר אבל בדגמים יותר יקרים.slipknot94 כתב:תודה אבל אתה יכול להמליץ על אוזניות אחרות שנראה לך שכדאי לי לקנות?TMJ כתב:לי יש את הsrh440. אוזניות מעולות, סאונד מאוזן בצורה מדהימה. הם נוחות אבל לא לאורך זמן כמו הדגמים של סנהייזר. ה440 מתאימות יותר להקלטות (למרות ששמעתי שאם שמים להם את הספוגיות של ה840 הם הרבה יותר נוחות והסאונד משתפר גם). אני לא יודע להגיד לגבי הסאונד של הסנהייזר, תעשה חיפוש ברשת של ביקורות, מאמין שהם איכותיות.......
אם מסתכלים רגע רק על איכות סאונד, הsrh440 נשמעות מדהים ביחס למחיר שלהם, ותאמין לי שמעתי באוזניות של 1000 1500 2000 שקל. לא אומר שהם ברמה של אוזניות ב2000 שקל אבל רק בשביל האיזון, הן ברמה של לא מעט אוזניות שעולות הרבה יותר מהן.
-
slipknot94
-
- חבר שרק התחיל

/כן אומרים שהאיכות מצויינת אבל אומרים גם שהן לא הכי נוחות,כמה זמן אתה יכול להיות איתן עליך ברצף?TMJ כתב:תשמע אין לי ניסיון אישי גדול באוזניות מהסוג הזה בטווח המחירים הזה לכן אני יכול להמליץ לך רק על הsrh440 . שמעתי בהרבה אוזניות של סנהייזר אבל בדגמים יותר יקרים.slipknot94 כתב:תודה אבל אתה יכול להמליץ על אוזניות אחרות שנראה לך שכדאי לי לקנות?TMJ כתב:לי יש את הsrh440. אוזניות מעולות, סאונד מאוזן בצורה מדהימה. הם נוחות אבל לא לאורך זמן כמו הדגמים של סנהייזר. ה440 מתאימות יותר להקלטות (למרות ששמעתי שאם שמים להם את הספוגיות של ה840 הם הרבה יותר נוחות והסאונד משתפר גם). אני לא יודע להגיד לגבי הסאונד של הסנהייזר, תעשה חיפוש ברשת של ביקורות, מאמין שהם איכותיות.......
אם מסתכלים רגע רק על איכות סאונד, הsrh440 נשמעות מדהים ביחס למחיר שלהם, ותאמין לי שמעתי באוזניות של 1000 1500 2000 שקל. לא אומר שהם ברמה של אוזניות ב2000 שקל אבל רק בשביל האיזון, הן ברמה של לא מעט אוזניות שעולות הרבה יותר מהן....
הנוחות מאוד חשובה לי.
ותודה רבה שאתה עוזר