פתרון לאיחוד 4 HD...
ברשותי 4 HD המלאים בחומרים שונים כגיבוי, כל אחד מהם הינו מארז חיצוני נפרד עם ספק משלו וכבל USB.
מכיוון שנמאס לי לחבר כל פעם אחד אחר בנפרד, מחפש איזשהו מארז אשר יאגד אותם יחד.
חשוב שיהיה בעל חיבור יחיד לחשמל (כמובן), חיבור USB בודד ולא RAID, אני מעוניין שכל כונן יהיה לוגי בפני עצמו. האם קירור חשוב במקרה כזה? זמן העבודה שלהם קצר - גיבוי בלבד!
אני יודע שקיימים כאלו אך אני מחפש המלצה למשהו טוב ולא יקר מדי, נראה לי ש-800 - 1000 שקלים הם מעל ומעבר למארז שכזה.
עוד שאלה: התכנית היא לפרק את ה-HD מתוך המארזים החיצוניים ולאגדם יחד במארז אחד, אפשרי?
תודה לעונים
מכיוון שנמאס לי לחבר כל פעם אחד אחר בנפרד, מחפש איזשהו מארז אשר יאגד אותם יחד.
חשוב שיהיה בעל חיבור יחיד לחשמל (כמובן), חיבור USB בודד ולא RAID, אני מעוניין שכל כונן יהיה לוגי בפני עצמו. האם קירור חשוב במקרה כזה? זמן העבודה שלהם קצר - גיבוי בלבד!
אני יודע שקיימים כאלו אך אני מחפש המלצה למשהו טוב ולא יקר מדי, נראה לי ש-800 - 1000 שקלים הם מעל ומעבר למארז שכזה.
עוד שאלה: התכנית היא לפרק את ה-HD מתוך המארזים החיצוניים ולאגדם יחד במארז אחד, אפשרי?
תודה לעונים
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
800~1000 הם לא מעבר... הם כמעט מספיק, לא יותר מזה
יש לך מארז של LIAN LI בארץ שאני מכיר שיעשה את העבודה הזאת כשאתה מדבר על 4 קשיחים ביחד בחיבור USB (המגבלה שלך)
לפרק תמיד אפשר, פשוט תגיד להתראות להאחריות שיש לך על הקשיחים
יש לך מארז של LIAN LI בארץ שאני מכיר שיעשה את העבודה הזאת כשאתה מדבר על 4 קשיחים ביחד בחיבור USB (המגבלה שלך)
לפרק תמיד אפשר, פשוט תגיד להתראות להאחריות שיש לך על הקשיחים
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
לא, מה שהבאת זה מתאם של 4 קשיחים ל3 מקומות 5.25 במחשב הרגיל שלך
אני מדבר על
http://www.lian-li.com/v2/en/product/pr ... _index=115
למה USB זה מגבלה? כי אין לך הרבה מוצרים בסגנון הזה שיש להם יציאת USB, לרוב מדברים כבר על יציאות רשת וזה כבר תחום של NAS ולא אחסון חיצוני רגיל
אני מדבר על
http://www.lian-li.com/v2/en/product/pr ... _index=115
למה USB זה מגבלה? כי אין לך הרבה מוצרים בסגנון הזה שיש להם יציאת USB, לרוב מדברים כבר על יציאות רשת וזה כבר תחום של NAS ולא אחסון חיצוני רגיל