למי שפספס, אירופה (אנטישמים...) לא אהבו אותנו וכבשנו בסערה את המקום ה-23 מתוך 24 עם 4 נקודות...
אירוויזיון
למה "דווקא" הצרפתים נתנו?
אני לא יודע למה ישראלים חושבים שכל העולם מסתובב סביבם. לא קיבלנו נקודות? אנטישמים! נו באמת, בשנה שעברה קיבלנו מקום רביעי, מידי אותם אנטישמים בדיוק. רק מה, להודות שהשיר היה גרוע? שאני אפילו לא זוכר חצי תו ממנו? שהזמר היה צרוד? שהשיר נשמע כמו חזרות של תיכון לא כשרוני בשכונה של כושים? שכושים זה לא "גימיק"? בחיים לא! רק האירופאים האנטישמים אחראים לזה.
ואגב, זה שהצרפתים "דווקא" נתנו לנו (כי הם עוכרי ישראל ידועים), זה בגלל שיש שם יהודים רבים. תמיד יש לנו משהו מצרפת, אבל בינינו, אם אני הייתי יהודי צרפתי ומצביע בתחרות הזאת, לא הייתי מצביע לישראל. ציונות זה נחמד, אבל קודם צריך לשלוח שיר סביר.
חוץ מזה, נחמד לדעת שאירופה שונאת את מלטה יותר מאיתנו, כי מלטה קיבלה עוד פחות נקודות. מעניין למה הם שונאים אותם, אני לא זוכר שמלטה עשתה רע למישהו?
בקיצור, צאו מהסרט!
ואגב, זה שהצרפתים "דווקא" נתנו לנו (כי הם עוכרי ישראל ידועים), זה בגלל שיש שם יהודים רבים. תמיד יש לנו משהו מצרפת, אבל בינינו, אם אני הייתי יהודי צרפתי ומצביע בתחרות הזאת, לא הייתי מצביע לישראל. ציונות זה נחמד, אבל קודם צריך לשלוח שיר סביר.
חוץ מזה, נחמד לדעת שאירופה שונאת את מלטה יותר מאיתנו, כי מלטה קיבלה עוד פחות נקודות. מעניין למה הם שונאים אותם, אני לא זוכר שמלטה עשתה רע למישהו?
בקיצור, צאו מהסרט!
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
וואללללללהההההה?!?!?!??!?!?!??!?!
ואני וחברה שלי ראינו אותם בתקצירים והתווכחנו, היא אמרה "תראה מה נהיה מהאירוויזיון" ,
ואני אמרתי "שיר *** אבל אחלה גימיק" (וסליחה מכל אלה שאהבו את השיר עצמו)
פששששש איזה קטע זה
ואני וחברה שלי ראינו אותם בתקצירים והתווכחנו, היא אמרה "תראה מה נהיה מהאירוויזיון" ,
ואני אמרתי "שיר *** אבל אחלה גימיק" (וסליחה מכל אלה שאהבו את השיר עצמו)
פששששש איזה קטע זה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
האחרונים לא משתתפים בביזיון של שנה אחרונה?
כלומר, פספסנו פעמיים - גם בסוף, אבל לא מספיק בסוף שיעיפו אותנו מהתחרות של שנה הבאה
כלומר, פספסנו פעמיים - גם בסוף, אבל לא מספיק בסוף שיעיפו אותנו מהתחרות של שנה הבאה
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
שנה הבאה נשתתף בחצי הגמר (אם יהיה מי שירצה ללכת לשם...), בשביל זה הוא קיים.shay כתב:רק שבגלל המיקום, שנה הבאה לא נשתתף...
מי זו שהכריזה על התוצאות של ישראל?...
מי שהקריאה את התוצאות זו דנה הרמן שהנחתה בעבר איזשהי תוכנית על סקס (סקס
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
שמתם לב עד כמה איכות הסאונד בשידור היתה גרועה?
איך הערוץ הזה מסוגל להרוס כ"כ הפקה שהקול זה הדבר החשוב ביותר בה (גם איכות התמונה שלהם לא מדהימה)
פשוט בזיון הערוץ הזה
(לא שאני מת על הסגנון המוזקלי שיש שם)
הם פשוט תקועים עדיין איפה שהוא בשנות ה 70 .
מסקנה:
מזלזלים בנו -
שלמו אגרה - קבלו שידורים של מכבי ת"א בעלות של מליונים , לא תקבלו מונדיאל וכו' ...
איך הערוץ הזה מסוגל להרוס כ"כ הפקה שהקול זה הדבר החשוב ביותר בה (גם איכות התמונה שלהם לא מדהימה)
פשוט בזיון הערוץ הזה
(לא שאני מת על הסגנון המוזקלי שיש שם)
הם פשוט תקועים עדיין איפה שהוא בשנות ה 70 .
מסקנה:
מזלזלים בנו -
שלמו אגרה - קבלו שידורים של מכבי ת"א בעלות של מליונים , לא תקבלו מונדיאל וכו' ...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
חברה, די לרדת על התחרות הזו... היא מצליחה בזה מצויין לבד
וברצינות, כשזכינו, הרי השירים היו טובים, לא?
וברצינות, כשזכינו, הרי השירים היו טובים, לא?
I will never be free
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace