עזרה בבחירת מסך לזוג פנסיונרים, בקשה להתייחסות מהירה עד לערב 09\04

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Shikli פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני ומשפחתי מעוניינים לקנות מסך חדש וגדול לסבא וסבתא שלי, החלטנו על גודל באזור ה 46 כשהשימוש העיקרי הוא צפיה בתכני טלוויזיה בעזרת ממיר HOT (אנחנו גם רוצים לשדרג להם לHOT HD וכול השאר).
התחלנו בחיפוש במספר של חנויות כאשר בכל חנות שהגענו אליה נאמר לנו משהו אחר, מעבר לכך שאין לנו מושג על הפרמטרים שצריך לשקול בקניית מסך, עכשיו אנחנו בכלל לא יודעים מה לעשות, שכן בחנות אחת מהללים דגם אחד ודוחים אחר ובחנות אחרת ההפך. לבסוף הגענו ל(תחזיקו את הזעקה שלכם בפנים) שופר סל, אחד הסניפים הגדולים בנתניה בו יש להם מחלקה גדולה למדי של מוצרי חשמל ומבחר מרשים מאד של מסכים.הבנו שלרגל פסח הם יוצאים במספר מבצעים כשאחד מהם הוא טלויזית LED 46 אינץ של חברת PILOT במחיר של כ4000 שח.
כבר ציינתי שאני לא מבין כלום, אבל נראה לי שגם למבצע - מחיר כזה לטלוויזיה כזו לא ממש מסתדר. בנוסף שבכל מקום שהלכנו אליו התייחסו בביטול מוחלט לטלוויזיות של PILOT.
למה אנחנו כן שוקלים לקנות את הטלוויזיה הנ'ל? נתחיל בכך שמדובר בזוג פנסיונרים שאין להם שום דרישות מעבר למסך גדול ( העיניים כבר לא משהו :), שנית למסך הנל מגיעה אחריות 3 של ניופן, כך שבמובן יש למסך אבא, וגם שהסתכלתי על דגם 42 אינץ שמוצע למכירה מאותה חברה וראיתי אותו מפעיל אותו ערוץ/סרט דוגמא שהפעילו על מסכי LG SAMSUNG שהיו בקירבתו, ובאמת שלא הצלחתי לראות הבדלים מכאן שזוג מבוגרים בוודאי לא יתלונן. עכשיו בהקשר על איכות החומרים והאפשרות שהמסך יתקלקל תוך שנה- ביטוח 3 שנים של ניופן, ומעבר לכך (מעל 3 שנים) מחליפים כבר מסך במקום לקנות היום מסך דומה בכ8000 -9000ש'ח...
אשמח מאד לחוות דעת ואם מישהו חושב שבאמת למרות השיקולים שהבאתי עדיף להימנע מקניית המסך הנל אודה לו אם גם יוכל להמליץ על דגם אחרת, התקציב שלנו הוא עד 6000 שח (מסך הכי שפוט והכי גדול שניתן בתקציב זה)
תודה מראש.

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

אני הייתי מוותר על הפיילוט.
אפשר להשיג פלזמה בגודל 50'' של סמסונג במחיר של 5200 ש"ח עם אחריות מלאה למשך 3 שנים.
הדגם הוא C550. יש עליו המון ביקורות באתר מחברים שרכשו.
אתה מרוויח עוד 4'' ממה שחשבת, אך לא פחות חשוב רוכש מסך הרבה יותר איכותי.

הכי חשוב - שהיו בריאים ויהנו מהרבה שנים של צפייה משותפת.

חג שמח!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”