AXIOM QS8 VS B&W DS3
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
יש לנו כתבה על ה- AXIOM QS8 V2. מהתרשמות אישית שלי, יופי של רמקולים ויופי של יצרן.
מעבר לכך, עוד זוג שרשורים עם המון מידע עליהם:
Axiom Audio או כיצד התחדשתי בזוג רמקולים חדשים.
AXIOM QS8 V3 - מישהו התנסה?
מעבר לכך, עוד זוג שרשורים עם המון מידע עליהם:
Axiom Audio או כיצד התחדשתי בזוג רמקולים חדשים.
AXIOM QS8 V3 - מישהו התנסה?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ועל זה נאמר כאילו דהההההההההההה9000es כתב:אין מקום לשום השוואה בין AXIOM לבין B&W ....
שמעת את כל הדגמים של אקסיום ואת כל הדגמים של b&w והגעת למסקנה הנחרצת הזו ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
zoso, מה עדיף זה כבר שאלה של טעם אישי. ההבדלים בין הרמקולים שיש לך לאלו של AXIOM הם תהומיים ולאו דווקא בגלל שרק על אחד מהם מתנוסס הסמל של B&W. ה QS8 הם רמקולים קוואד פולאריים ואילו ה B&W שלך הם בתצורת המקובלת והשיגרתית של רמקולים מדפיים. רק מסיבה זו אין שום סיכוי שבעולם שתצליח להביא את ה B&W להשמיע את אפקטי הסראונד באותו פיזור של ה QS8 בדיוק כפי שלעולם לא תצליח להשתמש ב QS8 כרמקולים מדפיים רגילים.
אם זה יותר טוב או פחות טוב זה כבר שיקול אישי. אני מכיר כמה אנשים שדווקא מעדיפים שהצליל הבוקע מרמקולי הסראונד יהיה בעל אופי ממוקד יותר. עפר ואני מעדיפים את האפקט בעל הפיזור הרחב יותר. מכאן ולהצהיר שאחד טוב יותר מהשני זה כבר צעד שאני לא מוכן לבצע.
אם זה יותר טוב או פחות טוב זה כבר שיקול אישי. אני מכיר כמה אנשים שדווקא מעדיפים שהצליל הבוקע מרמקולי הסראונד יהיה בעל אופי ממוקד יותר. עפר ואני מעדיפים את האפקט בעל הפיזור הרחב יותר. מכאן ולהצהיר שאחד טוב יותר מהשני זה כבר צעד שאני לא מוכן לבצע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ההבדל העיקרי בין הרמקול שלך היום ובין הרמקולים שאתה שואל עליהם הוא צורת פיזור הסאונד.
הרמקול שלך מפיק סאונד קדימה בלבד בעוד שהאחרים הם רמקולים שמפיקים סאונד לכמה כיוונים במקביל במטרה ליצור סאונד הקיפי.
אולם, בכדי לענות על שאלתך הראשונה לגבי מה ייתן תוצאה טובה יותר הרמקול שלך או רמקול סראונד הקפי כלשהו מאוד יעזור לדעת איך נראה החלל שלך ואילו אילוצי מיקום יש לך. הסיבה לכך היא שבסט אפ של 5.1 יש מקרים בהם רמקול מדפי ייתן לך תוצאה טובה בהרבה מרמקול בי, די או קוואד פולארי וההפך.
לגבי השאלה השנייה של מה עדיף b&w או axiom קטונתי מלענות מה עדיף ולדעתי הדרך היחידה היא להתרשם בעצמך.
בהלחה,
הרמקול שלך מפיק סאונד קדימה בלבד בעוד שהאחרים הם רמקולים שמפיקים סאונד לכמה כיוונים במקביל במטרה ליצור סאונד הקיפי.
אולם, בכדי לענות על שאלתך הראשונה לגבי מה ייתן תוצאה טובה יותר הרמקול שלך או רמקול סראונד הקפי כלשהו מאוד יעזור לדעת איך נראה החלל שלך ואילו אילוצי מיקום יש לך. הסיבה לכך היא שבסט אפ של 5.1 יש מקרים בהם רמקול מדפי ייתן לך תוצאה טובה בהרבה מרמקול בי, די או קוואד פולארי וההפך.
לגבי השאלה השנייה של מה עדיף b&w או axiom קטונתי מלענות מה עדיף ולדעתי הדרך היחידה היא להתרשם בעצמך.
בהלחה,
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
istarminiistarmini כתב:ועל זה נאמר כאילו דהההההההההההה9000es כתב:אין מקום לשום השוואה בין AXIOM לבין B&W ....![]()
שמעת את כל הדגמים של אקסיום ואת כל הדגמים של b&w והגעת למסקנה הנחרצת הזו ?...
שמעתי מספיק רמקולים ביפולרים וכל מה ששמעתי עלה באיכות וברמת הביצועים בכמה דרגות על האקסיום .
במידה ושמת לב שני המידים של האקסיום מותקנים בצורה הכי לא נכונה שיש . להבדיל משאר המותגים האיכותיים שהמיד שלהם נמצא במקביל לאוזן .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אני מציע שתפנה לאקסיום ותציע להם את עזרתך...9000es כתב:istarminiistarmini כתב:ועל זה נאמר כאילו דהההההההההההה9000es כתב:אין מקום לשום השוואה בין AXIOM לבין B&W ....![]()
שמעתי מספיק רמקולים ביפולרים וכל מה ששמעתי עלה באיכות וברמת הביצועים בכמה דרגות על האקסיום .
במידה ושמת לב שני המידים של האקסיום מותקנים בצורה הכי לא נכונה שיש . להבדיל משאר המותגים האיכותיים שהמיד שלהם נמצא במקביל לאוזן ....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
opvopv כתב:אני מציע שתפנה לאקסיום ותציע להם את עזרתך...9000es כתב:istarminiistarmini כתב:ועל זה נאמר כאילו דהההההההההההה9000es כתב:אין מקום לשום השוואה בין AXIOM לבין B&W ....![]()
במידה ושמת לב שני המידים של האקסיום מותקנים בצורה הכי לא נכונה שיש . להבדיל משאר המותגים האיכותיים שהמיד שלהם נמצא במקביל לאוזן .......
אני מבין שאתה מאילו שמתלהבים מכל מיני שמות חדשים . עדיין מרבית המותגים המובילים בעולם רמקולי הסוראונד שלהם איכותיים יותר מאשר האקסיום .
מציע לך לבחון את הקליפצ' דגם RS-52 שמתומכר בארץ במחיר של האקסיום . ואז תבין את הפער הענקי בין שני המותגים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אתה כנראה מנבא עתידות או קורא בקפה, אם זה מה שהסקת מההערה שלי.9000es כתב:opvopv כתב:אני מציע שתפנה לאקסיום ותציע להם את עזרתך...9000es כתב:istarminiistarmini כתב:ועל זה נאמר כאילו דהההההההההההה9000es כתב:אין מקום לשום השוואה בין AXIOM לבין B&W ....![]()
במידה ושמת לב שני המידים של האקסיום מותקנים בצורה הכי לא נכונה שיש . להבדיל משאר המותגים האיכותיים שהמיד שלהם נמצא במקביל לאוזן .......
אני מבין שאתה מאילו שמתלהבים מכל מיני שמות חדשים . עדיין מרבית המותגים המובילים בעולם רמקולי הסוראונד שלהם איכותיים יותר מאשר האקסיום .
מציע לך לבחון את הקליפצ' דגם RS-52 שמתומכר בארץ במחיר של האקסיום . ואז תבין את הפער הענקי בין שני המותגים ....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא מסכים עם המסקנה שלך - ה-DS3 הם ביפולאריים, ולכן בהחלט אפשר למקם אותם מאחורי עמדת ההאזנה!zoso כתב:אז בעצם הDS3 יורדים מהפרק כי תנאי הסלון לא מאפשרים זאת כי הם מאלצים תלייה לצד השומע ולא רק מאחוריו
תודה על העזרה![]()
...
הביקורת לגבי מיקום הרמקולים הייתה לגבי הרמקולים הקיימים שלך - אלה שצירפת תמונה שלהם... לצורך העניין, גם אותם אפשר להציב מאחורי עמדת ההאזנה ועדיין להשיג אפקט סראונד טוב, אבל הוא לא יהיה טוב כמו עם רמקולים מולטיפולאריים (בי כמו ה-DS3 או קוואד כמו ה-QS8), והוא ידרוש הרבה יותר כוונון וכיול כדי להגיע לאופטימום...
כשנכנסתי לmanual של הDS3 אז היו שם שני קונפיגורציות למצב אופטימלי:
1. שניים מאוחרי השומע ורמקול בכל צד
2.רמקול בכל צד
ולכן במצב של הסלון אין לי אפשרות לזה, עד כמה שזה היה יכול להיות מאוד מגניב למלא את הסלון ברמקולים.
1. שניים מאוחרי השומע ורמקול בכל צד
2.רמקול בכל צד
ולכן במצב של הסלון אין לי אפשרות לזה, עד כמה שזה היה יכול להיות מאוד מגניב למלא את הסלון ברמקולים.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
zoso, למה לא? אתה יכול לתלות את הרמקולים מעל למיקום הרמקולים הנוכחיים, בגובה המתאים.
טוב כנראה לא כלכך הבנתם מה ניסיתי לומר אז אני פשוט ישים את הMANUAL של הרמקול
http://www.bowers-wilkins.com/Downloads ... manual.pdf
ממה שהבנתי בשביל שהאפקט יהיה אופטימלי לא מספיק שיהיה רק זוג שיהיה תלוי מאחורי השומע
http://www.bowers-wilkins.com/Downloads ... manual.pdf
ממה שהבנתי בשביל שהאפקט יהיה אופטימלי לא מספיק שיהיה רק זוג שיהיה תלוי מאחורי השומע
ran_carney כתב:zoso, למה לא? אתה יכול לתלות את הרמקולים מעל למיקום הרמקולים הנוכחיים, בגובה המתאים....
כנראה שהיה פה קצר בתקשורת מבחינתי והתכוונת שהם יהיו בנוסף לרמקולים הקיימים, אם כך הדבר זה בעייתי כי חלק ניכר מהשדרוג יש לו עניין אסטטי בשביל להפטר מהסטנדים האלה ושיהיו רמקולים תלויים על הקיר
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אתה כבר מדבר על מערך 7.1, עניין אחר לחלוטין. אכן, במצב כזה - לא אפשרי.
בנוגע לרמקולים אחוריים - יש שתי אפשרויות - מצידי המאזין, או מאחורי המאזין. אופטימלית אכן מומלץ שיהיו בצידי המאזין.
בנוגע לרמקולים אחוריים - יש שתי אפשרויות - מצידי המאזין, או מאחורי המאזין. אופטימלית אכן מומלץ שיהיו בצידי המאזין.