צריך עזרה עם דואר ישראל

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
iakovl פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #1 

בלי להיכנס ליותר מדי פרטים הנה השתלשלות מקרים מהירה:
1. בתאריך ה28.2.11 הגיעה חבילה מארה"ב לישראל כשחלק מהחבילה הזאת מיועד אלי
2. ב28.2.11 בערב קיבלתי לידי את החבילה ואחרי בדיקה מהירה מסתבר שהמכס גרם נזק לחבילה בעזרת הפתיחה ה"חכמה" שלהם באמצעות סכין יפני שחתך את מה שהיה בחבילה כמעט ל2
3. ב2.3.11 הגעתי לסניך הדואר הקרוב אלי בשביל להגיש תלונה מקומית, באותו הסניף אמרו לי לגשת לסניף המרכזי ולהגיש תלונה נפרדת בדבר החבילה מחול (להגיש תלונה נוספת בהליך אחר)
4. ב3.3.11 הגשתי תלונה בסניף המרכזי

היום, 8.4.11 קיבלתי מכתב מה4.4.11 שמודיע לי שבגלל שלא בדקתי את החבילה בעת הקבלה שלה אלא רק לאחר מס' ימים אז הם לא נושאים באחריות על הנזק

הבעיה היחידה שלי היא שאני מנסה לברר את "זמן התלונה" המקובל בנושא הזה, ומגיע רק לדבר אחד
12.4.5
אם החקירה לבירור גורלה של החבילה לא הוגשה במועד הקבוע בסעיף 2 לעיל.
...
הבעיה היא שבשום מקום בדואר חבילות מחול לא אומרים מהו המועד הקבוע בסעיף 2
זאת הבקשה העיקרית שלי, לברר מהו הזמן הקבוע בחוק

בדואר הפנים ארצי מוגדר הזמן כ:
6.1.1 דבר הנזק הובא לידיעת פקיד הדואר בעת מסירת דבר הדואר לנמען, או בהזדמנות הסבירה הראשונה לאחר מכן, ומולא דו"ח נזק.
...

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

אוי אווי מצטער כל כך בשיבלך.
דואר ישראל זה כמו המכס, השבוע הייתי צריך לשחרר חבילה לקחתי חצי יום חופש לטלפונים, לרוב היו עונים "הלו" כאילו עושים לי טובה.
אני מאוד מקווה שתצליח לקבל החזר או משהו.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

iakovl פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #3 

יום ראשון נלך לסניף המרכזי "לשוחח" על הפקידה הנחמדה ( :roll: ) של הדואר בתלונות הציבור
על הדרך אני גם אטרח לשים עלי ציוד הקלטה (לפחות במשהו השרות הצבאי שלי הועיל) בשביל לתעד את השיחה הזאת לצרכים עתידיים

אולי החבילה עלתה רק 300 שקל ולהגיש תביעה ב"תביעות קטנות" עולה חצי מזה אבל פה כבר מדובר על נושא עקרוני מבחינתי.
כמה היה קשה למטומטמים האלו לפתוח את החבילה עם סכין יפני מהצד ולא לחתוך ישר דרכה... היגיון בסיסי, אני לא ביקשתי יותר מזה

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”