ייבוא D7000/8000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
lirn8 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

שלום אני בודק אפשרויות רכישה של הלדים החדשים של סמסונג
D7000/8000
יש לי חבר יבואן (לא של טלויזיות) אבל הוא מייבא בעיסוקו
זה יכול לעזור לי לרכוש מסך כזה מחו"ל??
תודה

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

קיבלת בפרטי פרטים על יבואנים שכבר מחזיקים מסכים כאלה בארץ במחסן ומוכנים למכירה...........
מה לא בסדר בזה? למה לך לייבא לבד ?
ולמה שלא תשאל את היבואן שלך אם הוא יכול לביא לך מסך כזה בעצמך, הרי אף אחד כאן אינו מכיר אותו !

lirn8 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

השאלה היא האם יבואן זה או אחר יכול לייבא עבורי מכשיר ולחסוך לי עלויות?
מה המחיר של מסך כזה אצל היבואן שלך? אחריות של מי ?
תודה

yakir_j
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

dor8 כתב:קיבלת בפרטי פרטים על יבואנים שכבר מחזיקים מסכים כאלה בארץ במחסן ומוכנים למכירה...........
מה לא בסדר בזה? למה לך לייבא לבד ?
ולמה שלא תשאל את היבואן שלך אם הוא יכול לביא לך מסך כזה בעצמך, הרי אף אחד כאן אינו מכיר אותו !
...
שלום דור, אשמח אם תשלח לי גם בפרטי את הפרטים.

תודה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78882
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #5 

שימו לב שאנחנו לא מתירים פרסום סמוי באתר בדמות הודעות שמזמינות לשלוח הודעה פרטית בשביל הצעה עסקית מפתה.

זו הסיבה ש-Dor8 מוקפא כעת.

Rush10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207

שליחה #6 

לייבא לבד זה מאוד מסוכן ומורכב.
שבירות,פיקסלים,בעיות בלתי פתירות במסך וכו'.....

mikelt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

oferlaor כתב:שימו לב שאנחנו לא מתירים פרסום סמוי באתר בדמות הודעות שמזמינות לשלוח הודעה פרטית בשביל הצעה עסקית מפתה.

...
תגיד עופרלאור:
אתה/אתם נוהגים לקרוא הודעות פרטיות (בדגש על:אישיות!) של חברי פורום?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #8 

mikelt כתב:
oferlaor כתב:שימו לב שאנחנו לא מתירים פרסום סמוי באתר בדמות הודעות שמזמינות לשלוח הודעה פרטית בשביל הצעה עסקית מפתה.

...
תגיד עופרלאור:
אתה/אתם נוהגים לקרוא הודעות פרטיות (בדגש על:אישיות!) של חברי פורום?
...
תגיד - אתה רציני ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

mikelt

כמובן שלא!

המערכת מוגנת לחלוטין כנגד דברים מהסוג הזה. זה גם לא חוקי וגם לא מוסרי.

קיבלנו דרך מערכת התלונות תלונות על כך שקיבלו פניות ממשתמשים מסויימים עם מספרי הטלפון של אותם יבואנים. שני משתמשים כאלה הוקפאו (אחד בעקבות תלונה, השני בגלל "התלוצצות" שמרמזת לאנשים לפנות אליו בפרטי).

אגב, תקרא שוב את מה שכתבתי. הבחור שהוקפא הזמין אנשים לכתוב לו בפרטי בכדי שיוכל להעביר להם את פרטי היבואן. הוא כתב את זה בפורום באופן ברור והמטרה כאן ברורה ושקופה לחלוטין.

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #10 

oferlaor כתב:mikelt

כמובן שלא!

המערכת מוגנת לחלוטין כנגד דברים מהסוג הזה. זה גם לא חוקי וגם לא מוסרי.

קיבלנו דרך מערכת התלונות תלונות על כך שקיבלו פניות ממשתמשים מסויימים עם מספרי הטלפון של אותם יבואנים. שני משתמשים כאלה הוקפאו (אחד בעקבות תלונה, השני בגלל "התלוצצות" שמרמזת לאנשים לפנות אליו בפרטי).

אגב, תקרא שוב את מה שכתבתי. הבחור שהוקפא הזמין אנשים לכתוב לו בפרטי בכדי שיוכל להעביר להם את פרטי היבואן. הוא כתב את זה בפורום באופן ברור והמטרה כאן ברורה ושקופה לחלוטין.
...
עופר
גם אם מדובר בהפנייה לחנות כלשהי-הרי לא מדובר על מטרות רווח
החבר'ה האלו אינם עוסקים בתחום,אלא חברים שרכשו מסכים מייבואן שאינו רישמי,והם מרוצים מאד ממה שקנו

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #11 

Roslan

יש משתמשים רגילים...

יש משתמשים שכאשר שואלים בפורום איזה צבע אהוב עליהם התשובה היא D8000 ביבוא מקבילי מיבואן X או Y...

אני לא בוחן כליות, אבל כאשר אני רואה מישהו שכל מהותו היא להמליץ על יבוא מקבילי מיבואן מסויים, מבחינתי אין לי שום דרך לדעת אם הוא מקבל % מכל מכירה (עוד מימי תפוז אני מכיר כאלה שמקבלים אחוזים על זה) או שזה התמורה שלו על הנחה שהוא קיבל (יש יבואני אודיו שזה המדיניות שלהם). בכל אופן, הפורום מושתת על אמון הדדי שכל האנשים פה הם משתמשים רגילים. ברגע שאני מגלה שמישהו הוא נציג של חברה (גם אם הוא לא נציג רשמי ועובד רשמי בה) זה דורש טיפול.

באותה מידה, אגב, מישהו שעובד בחברה כלשהי יכול להמליץ עליה למרות שהוא לא בעל אחוזים והוא רק מאמין "במקרה" בחברה שבה הוא עובד (הוא הרי לא מקבל % מהמכירות). זה כמובן גם לא מקובל עלינו לחלוטין.

בכל אופן, כפי שכתבתי, הפורום נוצר מתוך סיטואציה שבה כבר לא יכולנו לסבול בתפוז את העובדה שעל כל משתמש רגיל היו 5 סוחרים סמויים שהתקיפו אותו בפרטי ורבו גם בינם לבין עצמם.

לא נסבול מצב כזה כיום בדיוק כפי שלא סבלנו את זה לפני 7 שנים כשהקמנו את הפורום.

אין לי טענות כלפי אותם יבואנים, הבעיה שלי היא עם אותם משתמשים שהפכו את זה למשימת חייהם להפוך כל אחד שרכש מיבוא רשמי למצורעים.

זה לא מקובל עלי וכאן זה לא יקרה.

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

oferlaor כתב:Roslan

יש משתמשים רגילים...

יש משתמשים שכאשר שואלים בפורום איזה צבע אהוב עליהם התשובה היא D8000 ביבוא מקבילי מיבואן X או Y...

אני לא בוחן כליות, אבל כאשר אני רואה מישהו שכל מהותו היא להמליץ על יבוא מקבילי מיבואן מסויים, מבחינתי אין לי שום דרך לדעת אם הוא מקבל % מכל מכירה (עוד מימי תפוז אני מכיר כאלה שמקבלים אחוזים על זה) או שזה התמורה שלו על הנחה שהוא קיבל (יש יבואני אודיו שזה המדיניות שלהם). בכל אופן, הפורום מושתת על אמון הדדי שכל האנשים פה הם משתמשים רגילים. ברגע שאני מגלה שמישהו הוא נציג של חברה (גם אם הוא לא נציג רשמי ועובד רשמי בה) זה דורש טיפול.

באותה מידה, אגב, מישהו שעובד בחברה כלשהי יכול להמליץ עליה למרות שהוא לא בעל אחוזים והוא רק מאמין "במקרה" בחברה שבה הוא עובד (הוא הרי לא מקבל % מהמכירות). זה כמובן גם לא מקובל עלינו לחלוטין.

בכל אופן, כפי שכתבתי, הפורום נוצר מתוך סיטואציה שבה כבר לא יכולנו לסבול בתפוז את העובדה שעל כל משתמש רגיל היו 5 סוחרים סמויים שהתקיפו אותו בפרטי ורבו גם בינם לבין עצמם.

לא נסבול מצב כזה כיום בדיוק כפי שלא סבלנו את זה לפני 7 שנים כשהקמנו את הפורום.

אין לי טענות כלפי אותם יבואנים, הבעיה שלי היא עם אותם משתמשים שהפכו את זה למשימת חייהם להפוך כל אחד שרכש מיבוא רשמי למצורעים.

זה לא מקובל עלי וכאן זה לא יקרה.
...
עופר,
יצא לי לדבר עם חבר מהפורום הזה שסיפר לי על החבר הוותיק 9000ES שנוהג באופן דיי עקבי לפרסם ולהמליץ באמצעות אותן הודעות פרטיות על החנות "פיוצר".
ואני שואל- מה ההבדל בין המלצה על חנות שרוכשת מוצרים מייבוא פרללי לבין החנות ששמה "פיוצר"?
לדעתי-יש כאן חשש רציני לקבלת % או טובות הנאה כלשהן בעת רכישות עתידיות של אותו חבר.
ונשאלת השאלה-מה הוא "שונה" מאותם שני חבר'ה שנחסמו?
נוסיף לזה שמשתתפים כאן בפורום שני חברים שהם עובדי החנות הזו,ומהתרשמות שלי-אחד מהם(הוותיק יותר) מספק את כמות ההודעות הגדולה ביותר מבין העוסקים בתחום שחברים בפורום.
מבקש את תגובתך

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #13 

הותיק היה פעם מנהל בפורום, ולכן הכמות הגדולה של ההודעות

Rush10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

ROSLAN

אין לי ספק שהאתר הזה הגון וישר.אבל לכל אתר ולכל בעלים של אתר יש דילמה ומגבלות
הוא לא יכול לחסום המלצה לחנות שמפרסמת באתר.
לפחות ההמלצה היא לאנשים נחמדים וחנות חייובית (Y) לגבי המסכים שנמכרים שם-זה לא תלוי בהם,זה תלוי בספקים שלהם. (n)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #15 

כפי שהסברתי בעבר, כאשר 9000es הגזים הוא קיבל אזהרה בדיק כמו החברים הללו ולאחר מכן הוקפא לזמן מה. כאשר חזר הפסיק לפעול כך ומאז לא נתקלתי בשום בעיות איתו.

כך שאני לא מבין את הטענה...

Rush10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

ROSLAN 2

חנות לא אשמה בזה שהיבואנים הרשמיים מביאים דגמים מוגבלים ולפעמים באיחור רב.
החנות לא תפסיק למכור כי היא תחדל מלהתקיים.

כפי שזה נראה יש גורם שמיבא מסכיי יוקרה באופן בלעדי ואותו גורם לא מעוניין או לא יכול למכור להם.
ובכל זאת מדובר בחנות מצויינת עם אנשים מאוד נחמדים!!!

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

oferlaor כתב:כפי שהסברתי בעבר, כאשר 9000es הגזים הוא קיבל אזהרה בדיק כמו החברים הללו ולאחר מכן הוקפא לזמן מה. כאשר חזר הפסיק לפעול כך ומאז לא נתקלתי בשום בעיות איתו.

כך שאני לא מבין את הטענה...
...
עופר ,
רצ"ב קישור להודעה של הבחור 9000ES רק מלפני יומיים בה הוא ממליץ בפירוש ושולח את פותח
השרשור אל החנות המדוברת "פיוצ'ר" בת"א !!
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1381875

כך שזה קצת סותר את טענותיך לגבי זה שהוא "הפסיק" לפעול בדרך הזאת קרי ממליץ באופן גורף על
אותה חנות לכל מי שמתעניין.

אציין שהוא עושה זאת באופן קבוע ללא כל הגבלה או צנזור של הנהלת הפורום.
אם כך צריכה להשאל השאלה האם הנהלת הפורום היא נגד פרסום והמלצות על יבואנים מסוימים
קרי "פרללים" מצד אחד ומצד שני נותנת יד חופשית לפרסום /המלצות/הפנייה של חברי הפורום לאותה
חנות שהזכרתי.

אם כך הדבר הרי שיש לנו כאן מקרה קלאסי של איפה ואיפה ולעניות דעתי זה לא הוגן , לא צודק , ואיך
שהבחור- 9000ES כתב באחת ההודעות שלו מהימים האחרונים: "מריח מאוד לא טוב" :(

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #18 

אני מסכים שזה לא בסדר ממנו וזה יטופל.

שלח תגובה