סינים גאונים המציאו את הדיסק הקשיח האין סופי
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לקוח שרכש דיסק קשיח של 500GB שעשה לו טיפה בעיה גילה בדרך הקשה שסינים יכולים לעשות הכל. במקרה הזה, הם יצרו דיסק קשיח אין סופי על ידי תרגיל פשוט - דיסק של 128MB אשר שונה באופן כזה שהוא מאפשר כתיבה אין סופית לתוך הזיכרון שלו.
כאשר נגמר לו המקום, הוא פשוט דורס את המידע הראשון שנכתב בסוג של לופ.
כך ניתן בעצם כאילו לכתוב לתוכו ללא סוף ובלי הודעות שגיאה כלשהי.
עם תרגיל כזה אפשר לסמן את הדיסק בכל גודל שרוצים, כולל אין סוף, ובכך ליצור את הדיסק הקשיח האין-סופי הראשון...
לתמונות ולתעוד המלא:
http://blog.jitbit.com/2011/04/chinese-magic-drive.html
כאשר נגמר לו המקום, הוא פשוט דורס את המידע הראשון שנכתב בסוג של לופ.
כך ניתן בעצם כאילו לכתוב לתוכו ללא סוף ובלי הודעות שגיאה כלשהי.
עם תרגיל כזה אפשר לסמן את הדיסק בכל גודל שרוצים, כולל אין סוף, ובכך ליצור את הדיסק הקשיח האין-סופי הראשון...
לתמונות ולתעוד המלא:
http://blog.jitbit.com/2011/04/chinese-magic-drive.html
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הייתי בסין לאחרונה ונתקלתי במשהו דומה מאד, מוכרים שם המון DOK בגדלים של 600 עד 980 ג'יגה במחיר של 10-20 דולר. חבר שהיה איתי התלהב ורצה לקנות..אני חשדתי ואמרתי שלא ייתכן שקיימים גדלים כאלה, במחירים כאלה, כשבעולם הDOK הכי גדול שאני מכיר זה 128GB והוא עולה כמה מאות דולרים..
אמרתי - נבדוק. המוכר בשמחה חיבר אותו למחשב והראה לנו במאפיינים שהגודל אמיתי. הוא אפילו ניגן ממנו סרטון שהיה עליו.
אמרתי לחבר שלי שנחזור למלון, נבדוק באינטרנט ואם יש מצב שזה אמיתי - נחזור למחרת לקנות.
ואז בגוגל ראיתי שזה טריק מלוכלך, הם יודעים לשנות את הDOK כך שהוא מדווח על גודל לא נכון, רק כשתנסה להעתיק לשם משהו גדול תגלה שזה לא עובד..מדהים, ומדובר במגיפה שם ממש, המון גדלים, המון חברות כאילו ידועות, אין להם אלוהים לסינים האלה.
אמרתי - נבדוק. המוכר בשמחה חיבר אותו למחשב והראה לנו במאפיינים שהגודל אמיתי. הוא אפילו ניגן ממנו סרטון שהיה עליו.
אמרתי לחבר שלי שנחזור למלון, נבדוק באינטרנט ואם יש מצב שזה אמיתי - נחזור למחרת לקנות.
ואז בגוגל ראיתי שזה טריק מלוכלך, הם יודעים לשנות את הDOK כך שהוא מדווח על גודל לא נכון, רק כשתנסה להעתיק לשם משהו גדול תגלה שזה לא עובד..מדהים, ומדובר במגיפה שם ממש, המון גדלים, המון חברות כאילו ידועות, אין להם אלוהים לסינים האלה.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
עוד ממעללי הסינים. עובד אצלנו בחברה (עוד מהתקופה שהיינו סטארט אפ) בחור שהוא שם דבר בעולם ה UML, כתב מלא ספרים ומאות מאמרים, שמו אגב Bruce Powel Douglass. לפני מספר שנים הוא ביקר לקוח שלנו בסין (שרכש רק רישיון אחד), להפתעתו הוא ראה עשרות עובדים, שמשתמשים בתוכנה שלנו (שמוגנת במשהו שאמור להיות חזק), אבל השיא היה שאחד העובדים הגיע עם עותק מצולם של אחד מספריו של ברוס וביקש חתימה 
- faza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני מכיר את זה ובאחת הפעמים שהייתי לא התאפקתי וקניתי לי DOK של 200 ג"ב.karpe כתב:הייתי בסין לאחרונה ונתקלתי במשהו דומה מאד, מוכרים שם המון DOK בגדלים של 600 עד 980 ג'יגה במחיר של 10-20 דולר. חבר שהיה איתי התלהב ורצה לקנות..אני חשדתי ואמרתי שלא ייתכן שקיימים גדלים כאלה, במחירים כאלה, כשבעולם הDOK הכי גדול שאני מכיר זה 128GB והוא עולה כמה מאות דולרים..
ואז בגוגל ראיתי שזה טריק מלוכלך, הם יודעים לשנות את הDOK כך שהוא מדווח על גודל לא נכון, רק כשתנסה להעתיק לשם משהו גדול תגלה שזה לא עובד..מדהים, ומדובר במגיפה שם ממש, המון גדלים, המון חברות כאילו ידועות, אין להם אלוהים לסינים האלה....
אמרתי לעצמי שזה רמאות אז לפחות הפסדתי 10 דולר...
בחנות הוא באמת חיבר אותו למחשב הנייד שלו והראה לי שהגדול שלו 200 ג"ב.
שחזרתי לארץ התחלתי להעמיס עליו מידע ולהפתעתי הרבה הוא קיבל עוד ועוד ועוד,
ללא הערת תקלה. ב 80 ג"ב הפסקתי והתייאשתי להעביר אליו.
אני יודע שזאת רמאות אבל לא הצלחתי לפענח איך הם עושים את זה.
אולי אפנה לסוני כי הלוגו שלהם מוטבע על ה DOK שקניתי
עסקים Business - www.faz-arc.co.il
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
זה תרגיל מוכר שמתבצע כבר שנים. מי שלא מבין, קל לו מהר ליפול המלכודת הזאת כי תכלס כמו שאמרו כאן, מראים ללקוח באמת שהמחשב מזהה את הגודל ואפילו מנגן קובץ.
בפעם האחרונה שהייתי בסין קלטתי בחור האיראני צעיר וחברה שלו שעומדים ליפול במלכודת של דוק של 200 גיגה. לקחתי אותו הצידה והסברתי לו שעובדים עליו. לא נראה לי שהוא האמין לי ויותר מכל רצה להאמין למוכר. לא נשארתי כדי לגלות מה עשה.
אחר כך קיוויתי שהוא איזה קניין של הכור האיראני ואולי הוא קנה כמה כאלה כדי לגבות את המערכת שלהם...אחרי כמה חודשים פורסם על הווירוס בכור. יש קשר ?
בפעם האחרונה שהייתי בסין קלטתי בחור האיראני צעיר וחברה שלו שעומדים ליפול במלכודת של דוק של 200 גיגה. לקחתי אותו הצידה והסברתי לו שעובדים עליו. לא נראה לי שהוא האמין לי ויותר מכל רצה להאמין למוכר. לא נשארתי כדי לגלות מה עשה.
אחר כך קיוויתי שהוא איזה קניין של הכור האיראני ואולי הוא קנה כמה כאלה כדי לגבות את המערכת שלהם...אחרי כמה חודשים פורסם על הווירוס בכור. יש קשר ?
אלי חבוש
- faza
- חבר פעיל מאוד

כמה פעמים אמרתי לך "לא לעזור לאיראנים!"EliHaboosh כתב:זה תרגיל מוכר שמתבצע כבר שנים. מי שלא מבין, קל לו מהר ליפול המלכודת הזאת כי תכלס כמו שאמרו כאן, מראים ללקוח באמת שהמחשב מזהה את הגודל ואפילו מנגן קובץ.
אחר כך קיוויתי שהוא איזה קניין של הכור האיראני ואולי הוא קנה כמה כאלה כדי לגבות את המערכת שלהם...אחרי כמה חודשים פורסם על הווירוס בכור. יש קשר ?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה שזה עושה זה פשוט עובד על ה=FAT ומייצר טבלה שכאילו יש בה ים של מקום.
כשמעבירים לשם קבצים, הם "כאילו עוברים" אבל למעשה רק החלקים הראשונים של השיר/סרט (שזה בד"כ מה שבודקים איתו).
בפועל רואים כאילו הועברו קבצים של ג'יגות אבל במציאות עברו רק כמה מגות מאותו קובץ.
כשמעבירים לשם קבצים, הם "כאילו עוברים" אבל למעשה רק החלקים הראשונים של השיר/סרט (שזה בד"כ מה שבודקים איתו).
בפועל רואים כאילו הועברו קבצים של ג'יגות אבל במציאות עברו רק כמה מגות מאותו קובץ.
- faza
- חבר פעיל מאוד

מרטין תהרוג אותי אבל כול הקבצים שהעברתי מנגנים מתוך ה DOK
איך?
איך?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
תכלס הם נותנים לך דוק עובד של כמה מאות מגה. אחרי שהוא עובר את הקיבולת שלו הוא מתחיל לדרוס ולשטח קבצים.faza כתב:מרטין תהרוג אותי אבל כול הקבצים שהעברתי מנגנים מתוך ה DOK
איך?...
ככה שאם אתה לא עובר את המכסה הבסיסית אתה יכול להשתמש בו כדוק קטן רגיל.
אלי חבוש
- faza
- חבר פעיל מאוד

OK זה הבנתי.
אבל איך לאחר שהעתקתי 80 ג"ב הצלחתי לנגן את כול הסרטים שהיו בתוכו?
אבל איך לאחר שהעתקתי 80 ג"ב הצלחתי לנגן את כול הסרטים שהיו בתוכו?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
MartinHSabag כתב:מה שזה עושה זה פשוט עובד על ה=FAT ומייצר טבלה שכאילו יש בה ים של מקום.
בפועל רואים כאילו הועברו קבצים של ג'יגות אבל במציאות עברו רק כמה מגות מאותו קובץ....
FAT הוא ברמת מערכת הפעלה. מנגנון הדיווח של הנפח הוא בשכבה נמוכה יותר. לא סביר שזה הפתרון.
סביר הרבה יותר, זה שמישהו תפר משהו ברמת ה FIRMWARE של אמצעי האחסון. זה לא צריך לההיות מסובך.
לא יודע איך הוא הגיב, אך אני הייתי חותם על פיסת נייר, הולך לxerox לצלם אותה, ומגיש לו את הצילום...ride כתב:עוד ממעללי הסינים. עובד אצלנו בחברה (עוד מהתקופה שהיינו סטארט אפ) בחור שהוא שם דבר בעולם ה UML, כתב מלא ספרים ומאות מאמרים, שמו אגב Bruce Powel Douglass. לפני מספר שנים הוא ביקר לקוח שלנו בסין (שרכש רק רישיון אחד), להפתעתו הוא ראה עשרות עובדים, שמשתמשים בתוכנה שלנו (שמוגנת במשהו שאמור להיות חזק), אבל השיא היה שאחד העובדים הגיע עם עותק מצולם של אחד מספריו של ברוס וביקש חתימה...
משה
לפני מספר שנים נשפטו למוות בסין זייפנים של רוטב סויה
היתה בעיה עם יבולי הסויה בזמן מסוים, וכדי לענות על הדרישה לרוטב סויה פעלה רשת זייפנים שהכינה רוטב סויה משיער אדם שהומס באקונומיקה.
לאחר כמה מקרי מוות השלטונות תפסו אותם והוציאו אותם להורג.
אפרופו אין להם גבול.
אפרופו אין להם גבול.
ב-EBAY אפשר למצור זיכרונות ניידים שעולים 500$ במחיר של 20$ כולל משלוח, אלה זיכרונות מזוייפים כמובן שאי אפשר להעתיק אליהם כלום, יש לחבר שלי גם טלפון סיני שרשום עליו 16GB וכך גם מראה הפלאפון, בפועל יש לו 5 מגה חחחח...
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
Re: לפני מספר שנים נשפטו למוות בסין זייפנים של רוטב סויה
מכל החומרים בעולם, דווקא שיער אדם באקונומיקהאודי2 כתב:היתה בעיה עם יבולי הסויה בזמן מסוים, וכדי לענות על הדרישה לרוטב סויה פעלה רשת זייפנים שהכינה רוטב סויה משיער אדם שהומס באקונומיקה.
אפרופו אין להם גבול....