קצת סדר בבלאגן לאחר אי קניית בוקסי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8136
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 475 פעמים

שליחה #21 

Irus כתב:Lior_M,

אני כבר אומר לך שביצועי הרשת של ה-N1 נחותים בהשוואה לאחרים, אריה הזכיר את זה מספר פעמים.

ללא כל קשר, כל הדגמים של DVICO, כרגע, בכל הקשור ל-JB, נחותים בהשוואה למספר דגמים אחרים, וכשמדובר על הזרמה ברשת, בפרט לפופקורן ול-DUNE.

לפי מה שאני מבין ממך, אתה לא כל כך לחוץ, ויש לך כיום מוצר מסדרה 4xxx שאתה מרוצה ממנו, אז למה לא לחכות לדור הבא של DVICO שיהיה מבוסס על SIGMA, יהיה בעל חומרה חזקה יותר משמעותית, ובהכרח יציג ביצועים טובים יותר...
...
תראה,
לחכות לדור הבא תמיד אפשר,אבל אני לא בעד הגישה הזו.
אם אני צריך משהו אני קונה מיד ( אחרי סקר שוק קצר ).
העניין הוא שבתקופה האחרונה יש לי בעיות עם חלק מהתכנים שמנוגנים ב 4100 ואני חייב להחליף אותו.
JB זה נחמד אבל לא הדבר שהכי מעניין אותי ( זה שב 4100 מספק אותי ).
הזרמה מהרשת ? מה זה ? ( סתם, אני לא מזרים מהרשת למעט סדרות 720 שאיתן אין בעיה ).
העתקה של סרטים מתבצעת לדיסקים קשיחים חיצוניים. כך שה N1 מושלם בשבילי רק שאני מפחד שהמעבד שלו חלש מדי ואז אמצא את עצמי עוד שנה שוב עם תוכן אותו אני לא יכול לנגן.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

oferlaor כתב:העסקה של הבוקסי עדיין פתוחה זמנית. בתקציב שלך אין המון אופציות.
...
אמורים לחזור אליי בתחילת שבוע .

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #23 

nir11 כתב:האקסטרימר מצויין, אל תתלבט. הוא נותן תמורה מעולה לכסף.
...
אני לא בטוח שזו המציאות...

kaparoni,

תראה פה התייחסות מעמיקה ומנומקת יותר:

http://www.hometheater.co.il/vt138369

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #24 

Lior_M,

אני דיברתי על ה-A1, שלפי הפרסומים לא כל כך רחוק:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1285335

אני, באופן אישי, חושב שחבל לפספס הזדמנות להתקדם, בטח כשמדובר על צעד של Dvico, אשר אמור להביא למכשירים שלהם בסיס ליכולות JB והזרמה טובות יותר, בשילוב עם חומרה חזקה יותר.

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #25 

Irus כתב:
...

kaparoni,

...
תודה , קראתי כבר את הפוסט . ברמה העקרונית ירדתי לגמרי מאקסטרימר. אני הולך על בוקסי .

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #26 

Irus כתב:
...

kaparoni,

...
מה זאת אומרת. הוא לא נותן תמורה מעולה לכסף?
כתבת בלי שום נימוק.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #27 

nir11,

אם כבר, ה-SW (בדומה לזה שברשותך) נותן תמורה טובה יותר.

הבחור מדבר על ה-PRO, אני הפניתי אותו לפוסט שכתב משתמש של אותו דגם, המתאר כמה צדדים פחות נחמדים של היצרן. בנוסף, ניתן למצוא שם עוד דעות של משתמשי אקסטרימר, לטוב ולרע.

אתה רשמת, ״אל תתלבט״, אני חושב שזה ממש לא נכון, במיוחד כשמדובר על ה-PRO, ובסביבת מחיר דומה, ניתן למצוא את הפופקורן A210 ואת הבוקסי BOX, שבחלק מהפרמטרים נותנים ביצועים טובים יותר.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

יכול היה אם כך ללכת על ה SW...

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

nir11 כתב:יכול היה אם כך ללכת על ה SW...
...
SIDEWINDER הוא אופציה טובה , אבל אני עדיין מעדיף את הבוקסי (למרות שכרגע אני לא מצליח למצוא הבדלים משמעותיים בינהם ) .
תקשורת אלחוטית יש בשניהם
שירותים שונים כמו יוטיוב ,פליקר ועוד יש בשניהם
בשניהם אין אפשרות לחבר דיסק פנימי .
יציאות יו אס בי ועוד יש בשניהם
ההבדלים הם במחיר . בוקסי עולה 950 ואקסטרימר עולה 750 ,עם אנטנה . על פניו ה-sw מציע פחות או יותר אותו הדבר ובמחיר של 200 ש"ח פחות . אני קצת בהתלבטות האם ללכת עליו או על בוקסי . האם יש הבדל משמעותי בין הבוקסי ל-sw שבגללו אני צריך לקבל החלטה סופית?

תודה

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

קודם כל, אקסטרימר כולל אנטנה ניתן להשיג ב 728 שקל. המכשיר עולה 699 שקל ואת האנטנה מוכרים ב 129 שקל. חפש בזאפ ותמצא מי ואיפה.
מעבר לכך, אני מכיר את הבוקסי רק מקריאת ביקורת. עד כמה שאני הבנתי, "ההתמחות" שלו היא בהזרמת תכנים מהרשת, ופחות בתכנים מקומיים. אני יודע שהוא כן יכול לנגן תכנים מקומיים, אבל אינני יודע באיזה פורמטים תומך, ובאיזה לא. אני ממליץ לך בחום לקרוא את הביקורת באתר כאן, ולקבל ממנה מידע מדוייק יותר.
בכל אופן, לא בטוח שמדובר על שני מכשירים דומים.
אני לא הייתי בונה על שרותי הרשת של האקסטרימר. הם קיימים, אך חווית המשתמש די מעפנה.
ה XT הוא נגן מדיה עם עוד כל מני תוספות. זה אומר שמה שהוא עושה הכי טוב זה לנגן סרטים מקומיים, וכל השאר זה בונוס - אבל לא תחום ההצטינות שלו.

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

nir11 כתב:קודם כל, אקסטרימר כולל אנטנה ניתן להשיג ב 728 שקל. המכשיר עולה 699 שקל ואת האנטנה מוכרים ב 129 שקל. חפש בזאפ ותמצא מי ואיפה.
מעבר לכך, אני מכיר את הבוקסי רק מקריאת ביקורת. עד כמה שאני הבנתי, "ההתמחות" שלו היא בהזרמת תכנים מהרשת, ופחות בתכנים מקומיים. אני יודע שהוא כן יכול לנגן תכנים מקומיים, אבל אינני יודע באיזה פורמטים תומך, ובאיזה לא. אני ממליץ לך בחום לקרוא את הביקורת באתר כאן, ולקבל ממנה מידע מדוייק יותר.
אני לא הייתי בונה על שרותי הרשת של האקסטרימר. הם קיימים, אך חווית המשתמש די מעפנה.
ה XT הוא נגן מדיה עם עוד כל מני תוספות. זה אומר שמה שהוא עושה הכי טוב זה לנגן סרטים מקומיים, וכל השאר זה בונוס - אבל לא תחום ההצטינות שלו.
...
קראתי את הביקורת על בוקסי . על SW עדיין לא .
למה אתה קורא תכנים מקומיים ,לתכנים שמנוגנים מהרשת הביתית או מדיסק נייד שמחובר אליו ?

עריכה : שכחתי פרט מאוד מאוד חשוב : האם אקסטרימר תומך במערכת קבצים של מק ? יש לי מק בבית ואני רוצה לודא שיש תמיכה . בוקסי כרגע לא תומך במק ולא ידוע לי מתי יתמוך (על פי מפתח בוקסי שיצרתי איתו קשר ,תהיה תמיכה בקרוב ,אבל אין לי מושג מתי בדיוק) . לגבי ג'וקבוקס :לא קריטי מבחינתי אבל הייתי שמח לפחות לתמיכה סבירה . לפי הבנתי מאחד הפוסטים ,אין תמיכה רשמית בג'וקבוקס וחבל ... לא יודע אם זה יגרום לי לוותר .

עריכה נוספת : יש תמיכה במק על פי האתר שלהם . מצטער שאני שואל שאלות בלי לבדוק לפני כן ,לרוב אני לא כזה :-)

תודה
נערך לאחרונה על ידי kaparoni ב 09/04/2011 15:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #32 

הבוקסי יכול לנגן תכנים מהרשת וזה מה שמייחד אותו לעומת האחרים אך מה שיותר חשוב בעיקר לנו הישראלים הוא הניגון של תכנים מקומיים וגם אותם הבוקסי עושה בצורה הטובה ביותר. אין לו אופציה לדיסק פנימי והדרך הנכונה לעבוד איתו תהיה בחיבור רשת קווי. מהנסיון שלי עם המכשיר הוא מנגן בצורה טובה את כל סוגי הקבצים בצורה יותר טובה גם ממכשירי הפופקורן והאקסטרימר...בקשר לקבציי בלו ריי מלאים אני עדיין לא יכול להעיד במאה אחוז מכיוון שהתנסתי רק עם מספר סרטים מצומצם. אני יכול להעיד שאת המספר המצומצם הזה הוא לא התקשה להזרים :P

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

knazi כתב:הבוקסי יכול לנגן תכנים מהרשת וזה מה שמייחד אותו לעומת האחרים אך מה שיותר חשוב בעיקר לנו הישראלים הוא הניגון של תכנים מקומיים וגם אותם הבוקסי עושה בצורה הטובה ביותר. אין לו אופציה לדיסק פנימי והדרך הנכונה לעבוד איתו תהיה בחיבור רשת קווי. מהנסיון שלי עם המכשיר הוא מנגן בצורה טובה את כל סוגי הקבצים בצורה יותר טובה גם ממכשירי הפופקורן והאקסטרימר...בקשר לקבציי בלו ריי מלאים אני עדיין לא יכול להעיד במאה אחוז מכיוון שהתנסתי רק עם מספר סרטים מצומצם. אני יכול להעיד שאת המספר המצומצם הזה הוא לא התקשה להזרים :P
...
אתה אומר שהאופציה האלחוטית שלו לא מספיק טובה?
אפשרות תהזרמה אלחוטית היא הכרחית מבחינתי , אין לי אפשרויות אחרות .

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #34 

אני לא ניסיתי הזרמה אלחוטית אז קשה לי לענות לך. בכל מקרה על פי מה שקראתי ועל פי הביקורת של עופר ביצועי ההזרמה שלו עולים על של האקסטרימר כך שסביר להניח שהזרמה אלחוטית תהיה טובה אצלו מאשר אצל האקסטרימר.

אם אני לא טועה קראתי פה בפורום שרשור של מישהו שהצליח להזרים אלחוטית עם הבוקסי 1080

אני פעם הייתי משתמש בהזרמה אלחוטית עם הפופקורן A110 והצלחתי להזרים רק 720 ולא 1080

כמובן שהזרמה אלחוטית תלויה בהרבה גורמים שמשתנים מבית לבית ולכן זה לא תמיד קשור למכשיר אם זה עובד או לא.

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #35 

knazi כתב:אני לא ניסיתי הזרמה אלחוטית אז קשה לי לענות לך. בכל מקרה על פי מה שקראתי ועל פי הביקורת של עופר ביצועי ההזרמה שלו עולים על של האקסטרימר כך שסביר להניח שהזרמה אלחוטית תהיה טובה אצלו מאשר אצל האקסטרימר.

אם אני לא טועה קראתי פה בפורום שרשור של מישהו שהצליח להזרים אלחוטית עם הבוקסי 1080

אני פעם הייתי משתמש בהזרמה אלחוטית עם הפופקורן A110 והצלחתי להזרים רק 720 ולא 1080

כמובן שהזרמה אלחוטית תלויה בהרבה גורמים שמשתנים מבית לבית ולכן זה לא תמיד קשור למכשיר אם זה עובד או לא.
...
אכן . אני מתכנן הזרמה של סרטים "רגילים" לא באיכות HD , לפחות כרגע . הזרמת מוסיקה ,עבודה עם יוטיוב ,ושירותי רשת אחרים . הראוטר שלי יושב באזור יחסית פתוח כך מבחינת קליטה לא צריכה להיות בעיה .
העניין הוא שלבאג אני יכול לגשת עוד היום . לגבי בוקסי ,אין לי מושג איך העניין עובד. התקשרתי לאקסל ואמורים לחזור אליי מחר ,אבל אין לי מושג איך מתבצע תשלום . דרך טלפון או שאפשר להגיע פיזית לשלם ולקחת .

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

מביקורת שקראתי באתר

שליחה #36 

לגבי האקסטרימר ,הראשון ,הבנתי שלא כדאי להזרים ברשת סרטי HD אלא להצטייד בדיסק חיצוני . השאלה שלי היא האם נכון הדבר גם לתוכן רגיל (לא HD)? רוב התוכן שלי יהיה סרטים באיכות רגילה ומוסיקה .

תודה

Eli_Semory
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #37 

kaparoni כתב:
nir11 כתב:קודם כל, אקסטרימר כולל אנטנה ניתן להשיג ב 728 שקל. המכשיר עולה 699 שקל ואת האנטנה מוכרים ב 129 שקל. חפש בזאפ ותמצא מי ואיפה.
...
למה אתה קורא תכנים מקומיים ,לתכנים שמנוגנים מהרשת הביתית או מדיסק נייד שמחובר אליו ?

עריכה : שכחתי פרט מאוד מאוד חשוב : האם אקסטרימר תומך במערכת קבצים של מק ? יש לי מק בבית ואני רוצה לודא שיש תמיכה . בוקסי כרגע לא תומך במק ולא ידוע לי מתי יתמוך (על פי מפתח בוקסי שיצרתי איתו קשר ,תהיה תמיכה בקרוב ,אבל אין לי מושג מתי בדיוק) . לגבי ג'וקבוקס :לא קריטי מבחינתי אבל הייתי שמח לפחות לתמיכה סבירה . לפי הבנתי מאחד הפוסטים ,אין תמיכה רשמית בג'וקבוקס וחבל ... לא יודע אם זה יגרום לי לוותר .

עריכה נוספת : יש תמיכה במק על פי האתר שלהם . מצטער שאני שואל שאלות בלי לבדוק לפני כן ,לרוב אני לא כזה :-)

תודה
...
לגבי בוקסי:

לאיזה תמיכה במק אתה מתכוון?
HFS - למשל דיסקים ניידים שפורמטו ע"ג מק.
AFP - שיתוף קבצים ברשת מול מק.

לגבי HFS תהיה תמיכה בגרסה הקרובה (בערך חודש). לגבי AFP אין כרגע תמיכה.
מפתח בבוקסי

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #38 

ממליץ נגד לנסות להזרים 1080P דרך 802.11N בכל מזרימדיה - התוצאות לא צפויות להיות עקביות.

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #39 

Eli_Semory כתב:
kaparoni כתב:
...

תודה
...
לגבי בוקסי:

לאיזה תמיכה במק אתה מתכוון?
HFS - למשל דיסקים ניידים שפורמטו ע"ג מק.
AFP - שיתוף קבצים ברשת מול מק.

לגבי HFS תהיה תמיכה בגרסה הקרובה (בערך חודש). לגבי AFP אין כרגע תמיכה.
...
הכוונה שלי גם לדיסקים חיצוניים שפורמטו למערכת קבצים של מק וגם לדיסקים פנימיים ,כלומר דיסק פנימי שמצוי במקבוק שלי .
הרבה אחרי שכתבתי את ההודעה ,קראתי שצפוי עדכון במאי .

לגבי הזרמת מדיה ב-HD,כמו שאמרתי אין לי כוונה להזרים מדיה באיכות כזו בכל צורה שהיא ,לא ברשת ולא עם יו אס בי חיצוני. אני יזרים סרטים באיכות רגילה .
תודה

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

החלטה סופית

שליחה #40 

בררתי דרך אקסל טלקום לגבי בוקסי ואני קונה אותו אצלם.
תודה לכל מי שהמליץ ועזר.

עריכ:שכחתי לשאול : מעולם לא רכשתי באקסל . האם בטוח לרכוש דרכם בטלפון ? מעבר לכך שהם מפיצים של בוקסי בארץ ,אני לא ממש מכיר אותם .

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”