SONY EX710/ SHARP LE 810 46" או פלזמה פנסוניק 50V20? דחוף!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
robi1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

שליחה

מסך לסלון יחסית מואר, מרחק צפיה 4-4.5 מ', כרגע 80%SD 20%HD.
מה דעתכם, בבקשה עזרתכם ועצות יתקבלו בברכה.
SONY בחלק מהמקומות ראיתי תמונה מאוד יפה ובחלק לא, חושש מהזליגה והזוויות הפחות טובות לצפייה כפי שצוין.
SHARP - תמונה נראתה מצוינת, אך ייתכן ומעט פלסטית. ראיתי משחק כדורגל ונראה כמו בפלייסטיישן... האם מנגן קבצי HD דרך USB? זה יתרון מבחינתי... האם מקבל כתוביות בעברית?
פלזמה פנסוניק - זכור לי שראיתי בחנות והיתה התמונה הכי נעימה לעין, רק אני לא זוכר בוודאות איזה דגם זה היה, כי לא כיוונתי תחילה לפלזמה. קראתי ביקורות מצוינות. אך קראתי גם על תופעת זמזום. מישהו יודע משהו על זה?
קראתי שאין כניסת SCART, האם הצפייה בתכני SD היא דרך כניסת HDMI? האם נפגעת איכות ה SD?
אשמח להמלצותיכם, חשובה לי איכות התמונה והצפייה, גם ב SD. פחות חשוב התכונות והפיצ'רס השונים (למעט מה שציינתי).
לציין שכולן חרגו מהתקציב שתכננתי, האם יש פלזמה מומלצת שתיתן את הצרכים במחיר נמוך יותר?
LCD של טושיבה זולים יותר, האם יש דגמים מומלצים?
תודה לכולם, אעדכן בהקדם...
נערך לאחרונה על ידי robi1 ב 09/04/2011 13:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617

שליחה

אני התלבטתי בין השארפ לסוני ובסוף הלכתי על השארפ (רק ב40")
לא מצטער לרגע, אומנם תצטרך לעבוד הרבה על כיול נכון, אבל רק העיצוב החיצוני שלה שווה את זה (אפילו כשהיא כבויה :lol:), נוחות התפריטים מדהימה - השלט נוח ואינטואטיבי למרות שלטעמי קצת קל משקל (שוקל רבע מהשלט של הקורו לדעתי).

כמובן שאין תחרות מול פלזמה איכותית כדוגמת V20, בV20 אין בעיה של זוויות צפייה\זליגות אור והתמונה הרבה יותר נעימה לעין, אם כי אני חייב לציין שמעבד התמונה של השארפ עושה עבודה מצוינת בשידורי SD, מציג שידורים ברמה מעולה שמתקרבת בכיף לקורו שבסלון, וHD כמובן שאין צורך לפרט... תמונה כמעט תלת מימדית.

בעזרת ה' כשתפתר סוגיית הפיקסל השרוף בשארפ שלי אעלה תמונות,

גילוי נאות: הסוני עושה שימוש בפאנל של שארפ.

פלזמה לתקציב נמוך יותר: C550 הנפוצה והטובה, בדוק גם אותה.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”