ישראל - כנגד כל הסיכויים
גם אחרי צפייה בסרטון הזה אני עדיין מת לעוף מפה...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
המדינה שלנו מדהימה. אני אומר זאת בלי שמץ של ציניות ולגלוג. אין שום מדינה בעולם שהתחילה מאיפה שהתחלנו והגיעה להישגים אליה הגענו.
חבל רק שהגורם המגביל הראשי שמפריע לנו להמשיך ולהתפתח היא הממשלה והפקידות הציבורית. אלו הם גם הגורמים העיקרים לכך שאנשים מתים לעוף מכאן כי מדובר בחבורה שיש לה משהו שאין לאף אחד אחר בעולם וזה מגע מידאס ההפוך: כל מה שהם נוגעים בו הופך לח*א.
חבל רק שהגורם המגביל הראשי שמפריע לנו להמשיך ולהתפתח היא הממשלה והפקידות הציבורית. אלו הם גם הגורמים העיקרים לכך שאנשים מתים לעוף מכאן כי מדובר בחבורה שיש לה משהו שאין לאף אחד אחר בעולם וזה מגע מידאס ההפוך: כל מה שהם נוגעים בו הופך לח*א.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
איך לא הזכירו את הפורום...... 
Catskinner ' עם כול הכבוד אנו אשמים . בכול העולם פולטיקאי שלא מביא תה הסחורה יודע שהוא סומן , ולא יבחרו בו המון זמן . כאן כול אחד יודע שצריך תקופת צינון של שנתיים שלוש , או בחירות באמצע , ואח"כ מותר לחזור עם אותן הבטחות, ולקבל עוד פעם תפקיד .
אם הציבור היה מקיא את חבורת היצורים הזו מקירבו , אולי הוא היה מקבל פולטיקאים טובים יותר
אם הציבור היה מקיא את חבורת היצורים הזו מקירבו , אולי הוא היה מקבל פולטיקאים טובים יותר
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מצד אחד אתה צודק ומצד שני רוב המנהיגים המוכשרים באמת מהסקטור העסקי נאמר לא היו נוגעים בפוליטיקה הישראלית עם מקל בייסבול. כל פעם שיש בחירות האפשרות שלנו כאזרחים הם בין האנשים הנוראים שכבר סרחו בעבר או אנשים נוראים שטרם הזדמן להם להסריח. המצב כ"כ גרוע עם ביבי עכשיו שיש לי אשכרה נוסטלגיה לאהוד אולמרט.truejoker כתב:Catskinner ' עם כול הכבוד אנו אשמים . בכול העולם פולטיקאי שלא מביא תה הסחורה יודע שהוא סומן , ולא יבחרו בו המון זמן . כאן כול אחד יודע שצריך תקופת צינון של שנתיים שלוש , או בחירות באמצע , ואח"כ מותר לחזור עם אותן הבטחות, ולקבל עוד פעם תפקיד .
אם הציבור היה מקיא את חבורת היצורים הזו מקירבו , אולי הוא היה מקבל פולטיקאים טובים יותר...
שלא לדבר על אריק שרון. אצל חלק מהאנשים הבן אדם מצטייר כקדיש מעונה במקום כאדם שהזניח את שדרות והביא למצב הקשה ששורר בדרום היום.
Need more cowbell
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
truejoker, מה אתה רוצה ממני, כאילו שאני בחרתי בהם? אילו אתה ואחרים הייתם עושים כמוני הם מזמן לא היו בעמשדה שיכלו להשפיע על חיינו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.