משתוקקת לכרטיס זיכרון
היי אנשים,
אני רוצה לרכוש כרטיס זיכרון בעל נפח גדול ככל הניתן למצלמה שברשותי.
הדבר הנוסף שאני קצת מבינה בו זה ש-חברת סאן דיסק נחשבת לחברה טובה ואשמח לרכוש כרטיס מתוצרתה.
הבנתי שהמצלמה שלי (קנון, דגם S5) לא מחבבת את כרטיסי ה-ultra (השחורים האלה), לא הבנתי מהמוכר האדיב אם היא לא קוראת נפח גדול יותר או רק את הכרטיסים השחורים הסקסים האלה.
אז מה אני רוצה מהחיים שלכם? - המלצה על כרטיס זיכרון בעל נפח הכי גדול שאפשר (חובבת הסרטות שכמוני) שהמצלמה שלי תבלע אותו בלי לנשוך לי ת'יד.
אודה בכובד ראש/ בחיוך (על פי בחירה) למנדב המידע - היודע.
אני רוצה לרכוש כרטיס זיכרון בעל נפח גדול ככל הניתן למצלמה שברשותי.
הדבר הנוסף שאני קצת מבינה בו זה ש-חברת סאן דיסק נחשבת לחברה טובה ואשמח לרכוש כרטיס מתוצרתה.
הבנתי שהמצלמה שלי (קנון, דגם S5) לא מחבבת את כרטיסי ה-ultra (השחורים האלה), לא הבנתי מהמוכר האדיב אם היא לא קוראת נפח גדול יותר או רק את הכרטיסים השחורים הסקסים האלה.
אז מה אני רוצה מהחיים שלכם? - המלצה על כרטיס זיכרון בעל נפח הכי גדול שאפשר (חובבת הסרטות שכמוני) שהמצלמה שלי תבלע אותו בלי לנשוך לי ת'יד.
אודה בכובד ראש/ בחיוך (על פי בחירה) למנדב המידע - היודע.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
זהו דגם בן 4 שנים למרות שהיא אמורה לתמוך בכרטיסי SDHC את מציינת שיש לך בעיה איתם
אבל הם הכרטיסים החדשים והם מגיעים אפילו ל 32G ו 64G
מעניין מה את עושה עם כמויות החומר האדירות הללו.
אם את מחפשת כרטיסים ישנים יותר... יתכן שאת בבעיה.
בקרי באמזון ותראי מה קיים.
אבל הם הכרטיסים החדשים והם מגיעים אפילו ל 32G ו 64G
מעניין מה את עושה עם כמויות החומר האדירות הללו.
אם את מחפשת כרטיסים ישנים יותר... יתכן שאת בבעיה.
בקרי באמזון ותראי מה קיים.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
תודה על התגובה.
נראה לי שלא הסברתי את עצמי כראוי.
המצלמה אכן מלפני שלוש או ארבע שנים. - לא ניסיתי - את כרטיס האולטרה, ה-מוכר בחנות אמר לי שכרטיס האולטרה לא יעבוד במצלמה שלי וזו הסיבה שפניתי אליכם כדי להתייעץ.
בוא נתעלם רגע ממה שהמוכר אמר. ואשאל אותך על דף חדש- איזה כרטיס למצלמה שלי אתה יכול להמליץ/ להציע לי - בעל נפח גדול ככל הניתן, כמובן של חברה איכותית בתחום???
לשאלת- מה אני עושה עם כמויות החומר האדירות האלו - מאוד פשוט: אני "תופסת" ונוצרת רגעים קסומים של ילדים קטנים במשפחה המצחיקה שלי (ויש לנו לא מעט קטנים במשפחה המורחבת), ואת הסרטונים שולחת במייל להורים שלהם שמתמלאים גאווה לנוכח הגנטיקה הקסומה שנידבו ליקום... וכשמדובר באיחוד משפחתי כמו בליל הסדר הקרב- אני צריכה משהו מספיק גדול שיתפוס שטויות של כמעט תריסר ילדים (כן. הולך להיות הרבה מאוד רעש
).
נראה לי שלא הסברתי את עצמי כראוי.
המצלמה אכן מלפני שלוש או ארבע שנים. - לא ניסיתי - את כרטיס האולטרה, ה-מוכר בחנות אמר לי שכרטיס האולטרה לא יעבוד במצלמה שלי וזו הסיבה שפניתי אליכם כדי להתייעץ.
בוא נתעלם רגע ממה שהמוכר אמר. ואשאל אותך על דף חדש- איזה כרטיס למצלמה שלי אתה יכול להמליץ/ להציע לי - בעל נפח גדול ככל הניתן, כמובן של חברה איכותית בתחום???
לשאלת- מה אני עושה עם כמויות החומר האדירות האלו - מאוד פשוט: אני "תופסת" ונוצרת רגעים קסומים של ילדים קטנים במשפחה המצחיקה שלי (ויש לנו לא מעט קטנים במשפחה המורחבת), ואת הסרטונים שולחת במייל להורים שלהם שמתמלאים גאווה לנוכח הגנטיקה הקסומה שנידבו ליקום... וכשמדובר באיחוד משפחתי כמו בליל הסדר הקרב- אני צריכה משהו מספיק גדול שיתפוס שטויות של כמעט תריסר ילדים (כן. הולך להיות הרבה מאוד רעש
אז זהו, שקניתי 2 G וזה ממש כמות פיצפונת, מחזיקה במקרה הטוב חצי שעה. זה כלום בשביל מה שאני צריכה.
דווקא רעיון לקחת לאי בודד את ה 32, גם אם אין מייל אני אשלח אותו בבקבוק.
ושוב אשאל- יש לך המלצה על משהו? כי לרדת מ"הכי גדול שיש" וש-מתאים למצלמה שלי- אני לא ארד.
דווקא רעיון לקחת לאי בודד את ה 32, גם אם אין מייל אני אשלח אותו בבקבוק.
ושוב אשאל- יש לך המלצה על משהו? כי לרדת מ"הכי גדול שיש" וש-מתאים למצלמה שלי- אני לא ארד.
סינגרה (???), תודה על ההמלצה.
א. האם אתה יודע (לא משער) שהמצלמה המדוברת לעייל- קוראת את הכרטיס הספציפי הזה שהמלצת עליו?
ב. תוכל לפרט יותר- למה אתה מעדיף אותו על פני סאנדיסק? מהן היתרונות? (לא מבינה יותר מידי בכרטיסי זיכרון)
א. האם אתה יודע (לא משער) שהמצלמה המדוברת לעייל- קוראת את הכרטיס הספציפי הזה שהמלצת עליו?
ב. תוכל לפרט יותר- למה אתה מעדיף אותו על פני סאנדיסק? מהן היתרונות? (לא מבינה יותר מידי בכרטיסי זיכרון)
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
לא תוכלי לדעת עד שלא תנסי,
מצד שני למה את לא מגגלת ומנסה למצוא רשמים של אנשים עם מצלמה כמו שלך
יתכן ותופתעי.
- גם אני רכשתי לאחרונה טרנסנד, למה? כי זה היה יותר זול.
מצד שני למה את לא מגגלת ומנסה למצוא רשמים של אנשים עם מצלמה כמו שלך
יתכן ותופתעי.
- גם אני רכשתי לאחרונה טרנסנד, למה? כי זה היה יותר זול.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.