חליטה עם טמפר
זרימה יפה,למרות ההפרעות פה ושם,זמן חליטה מצויין,מפריע לי הקולינג פלאש,למה כל כך הרבה זמן?,ב-12 שניות אתה גומר את כל המים במחליף חום,ומה שנשאר זה מים "קרים" מהדוד.
אגב,לא יפה שאתה לא עושה פוקוס על כל המכונה,מכונה כזאת,ועד שאתה שיפצתה, זה גאווה אמיתית.
אגב,לא יפה שאתה לא עושה פוקוס על כל המכונה,מכונה כזאת,ועד שאתה שיפצתה, זה גאווה אמיתית.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הרבה יותר טוב מהקודם אבל משהו בפיזור לא היה פיקס כי הזליגה התחילה קודם מצד שמאל.
זה קפה טרי לא? נראה שהיו שם בועות קצת.
אמרתי לך שבסוף אתה תסביר לאוסטרלים איך לשפץ בזרות...
זה קפה טרי לא? נראה שהיו שם בועות קצת.
אמרתי לך שבסוף אתה תסביר לאוסטרלים איך לשפץ בזרות...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
אה.. ואני חשבתי שהרתחת מים בקומקום, חיכית כמה שניות (קולינג..) שפכת על הסלסלה עם הקפה מים מעל כוס,
ויצרת לחץ באמצעות לחיצה עם טמפר
ויצרת לחץ באמצעות לחיצה עם טמפר
-
Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
נראה ש אנסה לצלם את כל התהליך ואז יהיה קל יותר לכוון אותי , ברור לי שהמכונה בסדר זה משהו בתהליך,
אגב יוסיפור קודם כל תודה על המחמאה היא ממש מסמיקה
הקולינג פלאש הארוך,
לא יודע ניסיתי,
אני מסתכל על הזרם שיוצא ואפשר לראות שזרם המים ממש מרקד ויוצא עם בוהות רתיחה ורק אחרי כ 10 שניות הזרם מתייצב ויוצא ב4 זרמים , המכונה מאד חמה, הטרמו סיפון עושה פה עבודה מדהימה ,אבל אין לי דרך למדוד את חום המים או הלחץ של החליטה ,
יש פה שסתום עם קפיץ ש מתפקד כ מין OPV ,אם לחץ החליטה מתגבר אז הוא לוחץ על הקפיץ ומשחרר מים למגש, הוא לא ממש ניתן לכוון ואין לי מושג באיזה לחץ הוא נכנס לפעולה,
היית בחליטות מקבל עוגיה רטובה וניסיתי לפתור את זה על ידי העמסת השסלסלה ביותר קפה ואז ראיתי את ה שסתום הזה נכנס לפעולה
אגב יוסיפור קודם כל תודה על המחמאה היא ממש מסמיקה
הקולינג פלאש הארוך,
לא יודע ניסיתי,
אני מסתכל על הזרם שיוצא ואפשר לראות שזרם המים ממש מרקד ויוצא עם בוהות רתיחה ורק אחרי כ 10 שניות הזרם מתייצב ויוצא ב4 זרמים , המכונה מאד חמה, הטרמו סיפון עושה פה עבודה מדהימה ,אבל אין לי דרך למדוד את חום המים או הלחץ של החליטה ,
יש פה שסתום עם קפיץ ש מתפקד כ מין OPV ,אם לחץ החליטה מתגבר אז הוא לוחץ על הקפיץ ומשחרר מים למגש, הוא לא ממש ניתן לכוון ואין לי מושג באיזה לחץ הוא נכנס לפעולה,
היית בחליטות מקבל עוגיה רטובה וניסיתי לפתור את זה על ידי העמסת השסלסלה ביותר קפה ואז ראיתי את ה שסתום הזה נכנס לפעולה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
לדעתי זה ענין של טימפור.
אגב, די קל לבדוק את זה. חלוט 6 פעמים, טמפר כרגיל, אבל בשלוש מתוכן סובב את הסלסלה ב-180 מעלות.
אם באופן קבוע, בכל 6 הפעמים הזרימה תהיה כמו בסרטון, אז זו בעיה במכונה.
אם זה משתנה, אז הבעיה היא בטימפור שלך.
- המכונה מפולסת, נכון? כי אם לא, אז שכח מהניסוי שלמעשה ופשוט פלס אותה
אגב, די קל לבדוק את זה. חלוט 6 פעמים, טמפר כרגיל, אבל בשלוש מתוכן סובב את הסלסלה ב-180 מעלות.
אם באופן קבוע, בכל 6 הפעמים הזרימה תהיה כמו בסרטון, אז זו בעיה במכונה.
אם זה משתנה, אז הבעיה היא בטימפור שלך.
- המכונה מפולסת, נכון? כי אם לא, אז שכח מהניסוי שלמעשה ופשוט פלס אותה
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
פשוט מדהים לראות את המכונה הזאת עובדת כל כך יפה אחרי שראינו את המצב שהיא היתה בו בהתחלת הדרך! 
תבדוק את לחץ החליטה, זה לא סיפור גדול לבנות ידית מדידה..
בגלל שאתה אומר שהopv שלך הוא משהו מאולתר אני מציע מאוד לבדוק את הלחץ (אולי יש צורך להחליף opv)
אני יכול להעיד שלדעתי(לטעמי) יש הבדל רציני בטעם בזכות הפעולה של הopv- למשל אני בתחילת הדרך אם הפרויקט של השעון לחץ גיליתי שאני חולט על 10 באר! ואז ירדתי ל8 באר שכבר גרם לשיפור רציני בטעם, אבל אז התחילה לי בעיית הopv הפועם- בעצם הלחץ לא היה יציב- אז החלפתי opv ועכשיו הלחץ יציב 8.5 באר והטעם שוב השתנה והשתפר- כך שהמסקנה היא opv=חלק חשוב מאוד מאוד
תבדוק את לחץ החליטה, זה לא סיפור גדול לבנות ידית מדידה..
בגלל שאתה אומר שהopv שלך הוא משהו מאולתר אני מציע מאוד לבדוק את הלחץ (אולי יש צורך להחליף opv)
אני יכול להעיד שלדעתי(לטעמי) יש הבדל רציני בטעם בזכות הפעולה של הopv- למשל אני בתחילת הדרך אם הפרויקט של השעון לחץ גיליתי שאני חולט על 10 באר! ואז ירדתי ל8 באר שכבר גרם לשיפור רציני בטעם, אבל אז התחילה לי בעיית הopv הפועם- בעצם הלחץ לא היה יציב- אז החלפתי opv ועכשיו הלחץ יציב 8.5 באר והטעם שוב השתנה והשתפר- כך שהמסקנה היא opv=חלק חשוב מאוד מאוד
-
Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
חליטה נוספת
אכן המכונה לא היתה מפולסת, הוצאתי את הפלס מהתקופה של עבודות החשמל ומצאתי סטייה בדיוק בכוון שמסביר למה צד ימין גימגם ,
כיוונתי את הרגליים בהתאם וראו זה פלא:
פיספסתי את הכוס בגדול
http://youtu.be/oBMU-E6HcrE
פיספסתי את הכוס בגדול
http://youtu.be/oBMU-E6HcrE
נערך לאחרונה על ידי Kerenfood ב 08/04/2011 17:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: חליטה נוספת
יפה מאוד.Kerenfood כתב:אכן המכונה לא היתה מפולסת, הוצאתי את הפלס מהתקופה של עבודות החשמל ומצאתי סטייה בדיוק בכוון שמסביר למה צד ימין גימגם ,
פיספסתי את הכוס בגדול
http://youtu.be/oBMU-E6HcrE...
אני מת על המכונות של החברה בזאת.