התוספת שאני מאמין שתיכנס היא המולטי ג׳סטר שהוסרה מהעדכון האחרון למרות שהייתה כלולה בו בתור התחלה.
מעניין מה יהיה עם הפריצה הבאה..

אני גם חושב ככה. אני עדיין ב4.1. לא ראיתי שום סיבה או צורך להעלות גרסה.Shayosef כתב:וגם הגרסאות הרבות הללו עושות את המוות לפורצים, זו לדעתי אחת הסיבות המרכזיות לכך שהם מוציאים כל כך הרבה עדכונים, לבלבל את ה"אויב" ולחסום פרצות חדשות שמתגלות מפעם לפעם....
שאני קונה מכשיר ב4000 שקל ומחברה כמו אפל- אני מצפה לטופ שבטופ, לא מקובל עלי כל שבועיים שלושה לעשות ״ערב עדכונים״ לארבעת המכשירים שלנו.IamEzio כתב:תגיד לי אתה עושה צחוק ?
כול הזמן תיקוני באגים כי עובדים שם אנשים ולא רובטים ....
אני גם כרגע נשאר עם ה4.1 אבל ב4.3 נוספה אופציה של להתחבר בBT לאייפד ולגלוש באינטרנט.mrunderhill כתב:אני גם חושב ככה. אני עדיין ב4.1. לא ראיתי שום סיבה או צורך להעלות גרסה.Shayosef כתב:וגם הגרסאות הרבות הללו עושות את המוות לפורצים, זו לדעתי אחת הסיבות המרכזיות לכך שהם מוציאים כל כך הרבה עדכונים, לבלבל את ה"אויב" ולחסום פרצות חדשות שמתגלות מפעם לפעם.......
אני חולק עליך בנושא הזה,אין לי בעיה לעשות "ערב עדכונים" ופריצה כל שבועיים דווקא בגלל שהכל נמצא אצלי בגיבוי,כולל ספר טלפונים,אפליקציות פרוצות ואפילו טוויקים מסידיה.nati-va כתב:שאני קונה מכשיר ב4000 שקל ומחברה כמו אפל- אני מצפה לטופ שבטופ, לא מקובל עלי כל שבועיים שלושה לעשות ״ערב עדכונים״ לארבעת המכשירים שלנו.IamEzio כתב:תגיד לי אתה עושה צחוק ?
אם הייתי רוצה להתעסק כל שבועיים שלושה עם המכשיר בכל מיני עדכונים מטומטמים שלא נוגעים לי אלא רק למלחמה מטופשת עם חבורה של ילדי כאפות (הפורצים האידיוטים) אז הייתי קונה אנדרואיד בחצי מחיר!!
תאר לך היו מוציאים עידכונים למק בתדירות כזאת..
...

אז אל תעדכן , העידכונים האלה בלי קשר למשחק החתול והעכבר עם האקרים מגיעים לעזור לך ומתקנים באגים שמוצאים במערכת ,לא אוהב לעדכן את המכשירים תמיד יש את כפתור ה"Cancel" בהודעה על העידכון .nati-va כתב:שאני קונה מכשיר ב4000 שקל ומחברה כמו אפל- אני מצפה לטופ שבטופ, לא מקובל עלי כל שבועיים שלושה לעשות ״ערב עדכונים״ לארבעת המכשירים שלנו.IamEzio כתב:תגיד לי אתה עושה צחוק ?
אם הייתי רוצה להתעסק כל שבועיים שלושה עם המכשיר בכל מיני עדכונים מטומטמים שלא נוגעים לי אלא רק למלחמה מטופשת עם חבורה של ילדי כאפות (הפורצים האידיוטים) אז הייתי קונה אנדרואיד בחצי מחיר!!
תאר לך היו מוציאים עידכונים למק בתדירות כזאת..
...

maor404 כתב: החבורה של הילדי כאפות האלו הם אלו שבגללם קונים אייפון ....
בגיל 26 אני שמח לשמוע שאני עדיין ילד ולא משנה מאיזה סוג. אני מסכים איתך שחלק מהפורצים הם ילדים אבל רובם(הגדול) הם בני 30+. "ילד כאפות" וכל ילד כלשהו לא יצליח להגיע לרמת מורכבות כזו כמו הפריצה האחרונה של i0n1c שאפילו חברי ה dev team צייצו להם בטוויטר שבלעדיו הפתרון לא היה נראה באופק.moco כתב:maor404 כתב: החבורה של הילדי כאפות האלו הם אלו שבגללם קונים אייפון ....![]()
איזה חלק מבעלי האייפון פורצים אותו לדעתך?
ילי הכאפות היצירתיים הללו, משרתים קהילייה של ילדי כאפות אחרים (כמוך![]()
) , אבל הם ממש לא אלה שאחראיים להצלחת האייפון בשוק.
העדכונים של אפל לא באים להילחם בהם. העדכונים של אפל זה כמו בכל מוצר תוכנה אחר. עדכונים של שיפורים ותיקונים. זה היופי בתוכנה שניתן לעדכן בלי לקנות מכשיר חדש. וכמובן, שום עדכון הוא לא חובה מכל בחינה שהיא....