iOS 4.3.2 בעוד כשבועיים

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
maor404 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

לפי האתר BGR מקורב שלהם באפל דיווח שאפל מתכוונת להוציא עדכון גירסה בעוד כ״שבועיים״. העדכון יכלול תיקון של מס׳ באגים,כמו כן מס׳ תוספות ועדכון אבטחה.
התוספת שאני מאמין שתיכנס היא המולטי ג׳סטר שהוסרה מהעדכון האחרון למרות שהייתה כלולה בו בתור התחלה.
מעניין מה יהיה עם הפריצה הבאה.. :D

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #2 

מה זה בדיוק המולטי ג'סטר ?
משה

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #3 

moco כתב:מה זה בדיוק המולטי ג'סטר ?
...
נכון....מה זה ?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #4 

זה נותן לך את האפשרות לעבור בין אפלקציות פתוחות כשאתה מעביר את האפלקציות כמו תמונות רק עם 4 אצבעות ,כשאתה "צובט" את האפלקציה עם 4 או 5 אצבעות אתה סוגר אותה וכשאתה גורר ארבע אצבעות כלפי מלעה הApp switcher נפתח .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #5 

נשמע כמו ניגון על פסנתר :)
אני מתחיל לאמן את האצבעות
משה

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #6 

הבטאות של Sn0wBreez ל4.3 ו4.3.1 אפשרו את זה ,אני מאמין שהגירסה הסופית שמבוססת על הפריצה שהDevteam השתמשו בה בRedsn0w גם מאפשרת את זה .

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #7 

אני ממש בהלם מחוסר המקצועיות של אפל.
כל הזמן תיקוני באגים- שיפטרו את הבודקים שלהם!

סיכוי קטן שיכניסו את המולטיג׳סטר, זה נראה חידוש שיציגו בios5 ולא בעדכון קטן כזה.
חוץ מזה אם באמת רוצים את האופציה הזו יש דרך לאפשר את זה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #8 

תגיד לי אתה עושה צחוק ?

כול הזמן תיקוני באגים כי עובדים שם אנשים ולא רובטים .

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #9 

וגם הגרסאות הרבות הללו עושות את המוות לפורצים, זו לדעתי אחת הסיבות המרכזיות לכך שהם מוציאים כל כך הרבה עדכונים, לבלבל את ה"אויב" ולחסום פרצות חדשות שמתגלות מפעם לפעם.
שי

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #10 

Shayosef כתב:וגם הגרסאות הרבות הללו עושות את המוות לפורצים, זו לדעתי אחת הסיבות המרכזיות לכך שהם מוציאים כל כך הרבה עדכונים, לבלבל את ה"אויב" ולחסום פרצות חדשות שמתגלות מפעם לפעם.
...
אני גם חושב ככה. אני עדיין ב4.1. לא ראיתי שום סיבה או צורך להעלות גרסה.

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

IamEzio כתב:תגיד לי אתה עושה צחוק ?

...
שאני קונה מכשיר ב4000 שקל ומחברה כמו אפל- אני מצפה לטופ שבטופ, לא מקובל עלי כל שבועיים שלושה לעשות ״ערב עדכונים״ לארבעת המכשירים שלנו.
אם הייתי רוצה להתעסק כל שבועיים שלושה עם המכשיר בכל מיני עדכונים מטומטמים שלא נוגעים לי אלא רק למלחמה מטופשת עם חבורה של ילדי כאפות (הפורצים האידיוטים) אז הייתי קונה אנדרואיד בחצי מחיר!!

תאר לך היו מוציאים עידכונים למק בתדירות כזאת..

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #12 

mrunderhill כתב:
Shayosef כתב:וגם הגרסאות הרבות הללו עושות את המוות לפורצים, זו לדעתי אחת הסיבות המרכזיות לכך שהם מוציאים כל כך הרבה עדכונים, לבלבל את ה"אויב" ולחסום פרצות חדשות שמתגלות מפעם לפעם.
...
אני גם חושב ככה. אני עדיין ב4.1. לא ראיתי שום סיבה או צורך להעלות גרסה.
...
אני גם כרגע נשאר עם ה4.1 אבל ב4.3 נוספה אופציה של להתחבר בBT לאייפד ולגלוש באינטרנט.
לפי דעתי אופציה מאוד חיונית למי שיש אייפד WIFI, לא בדקתי עם אייפון או כל מכשיר תומך BT אחר.

maor404 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

nati-va כתב:

...
שאני קונה מכשיר ב4000 שקל ומחברה כמו אפל- אני מצפה לטופ שבטופ, לא מקובל עלי כל שבועיים שלושה לעשות ״ערב עדכונים״ לארבעת המכשירים שלנו.
אם הייתי רוצה להתעסק כל שבועיים שלושה עם המכשיר בכל מיני עדכונים מטומטמים שלא נוגעים לי אלא רק למלחמה מטופשת עם חבורה של ילדי כאפות (הפורצים האידיוטים) אז הייתי קונה אנדרואיד בחצי מחיר!!

...
אני חולק עליך בנושא הזה,אין לי בעיה לעשות "ערב עדכונים" ופריצה כל שבועיים דווקא בגלל שהכל נמצא אצלי בגיבוי,כולל ספר טלפונים,אפליקציות פרוצות ואפילו טוויקים מסידיה.
החבורה של הילדי כאפות האלו הם אלו שבגללם קונים אייפון כי בלי כל הפריצה והתוכן החינמי האייפון הוא ממש רבע מכשיר אז אפשר לומר להם תודה על זה.מעבר לזה, אני שמח שאפל משחקת חתול ועכבר איתם, ככה הם מתקנים כל מני באגים בכל גירסה ומוסיפים דברים חדשים(שבעיקרון קיימים כבר בטוויקים בסידיה). אז החבורת ילדי כאפות האלו הם אלו שדווקא גורמים לאפל לשדרג את האייפון ללא הפסקה,הם אלו שגורמים לאייפון להיות מה שהוא.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #14 

nati-va כתב:

...

...
אז אל תעדכן , העידכונים האלה בלי קשר למשחק החתול והעכבר עם האקרים מגיעים לעזור לך ומתקנים באגים שמוצאים במערכת ,לא אוהב לעדכן את המכשירים תמיד יש את כפתור ה"Cancel" בהודעה על העידכון .

maor404 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

אני סתם אוהב להרגיש כאילו התחדשתי כל פעם :D אבל בהחלט אפשר להישאר עם 4.3 ולהוריד כל דבר אחר מהסידיה. העיקר שזה יהיה 4.3 מינימום על מנת לקבל תמיכה מלאה בכל האפליקציות בעתיד.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #16 

אני מסכים איתך בקשר לזה שאיפון 4 בלי JB זה לא איפון , לפני פריצה זה סמארטפון מהשורה הראשונה עם מצלמה מעולה וחומרה חזקה מאוד וגם קונסולה ניידת עם גראפיקה מעולה , אחרי פריצה זה מכשיר שאתה יכול לעשות איתו מה שבא לך ולהתאים אותו איך שאתה רוצה ,אני לא יכול כבר בלי תוספים כמו Lockinfo ,SBSettings יש גם את התוספות השונות כדי לעצב את המכשיר כמו שרוצים ,דוג' WinterBoard וParallax בשביל התמונה הפנורמית .

הרי בסך הכול יש הבדל בין זה :

תמונה
35676 by IamEzio, on Flickr

לזה :
תמונה
IMG_0104 by IamEzio, on Flickr

חוץ מזה יש עוד המון תוספים כמו לדוג' לשונאי האיטונס , שמאפשרים העברת קבצים ישירות מהדפדפן במחשב .

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #17 

maor404 כתב: החבורה של הילדי כאפות האלו הם אלו שבגללם קונים אייפון .
...
8O
איזה חלק מבעלי האייפון פורצים אותו לדעתך?
ילי הכאפות היצירתיים הללו, משרתים קהילייה של ילדי כאפות אחרים (כמוך :P :wink: ) , אבל הם ממש לא אלה שאחראיים להצלחת האייפון בשוק.
העדכונים של אפל לא באים להילחם בהם. העדכונים של אפל זה כמו בכל מוצר תוכנה אחר. עדכונים של שיפורים ותיקונים. זה היופי בתוכנה שניתן לעדכן בלי לקנות מכשיר חדש. וכמובן, שום עדכון הוא לא חובה מכל בחינה שהיא.
משה

maor404 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

moco כתב:
maor404 כתב: החבורה של הילדי כאפות האלו הם אלו שבגללם קונים אייפון .
...
8O
איזה חלק מבעלי האייפון פורצים אותו לדעתך?
ילי הכאפות היצירתיים הללו, משרתים קהילייה של ילדי כאפות אחרים (כמוך :P :wink: ) , אבל הם ממש לא אלה שאחראיים להצלחת האייפון בשוק.
העדכונים של אפל לא באים להילחם בהם. העדכונים של אפל זה כמו בכל מוצר תוכנה אחר. עדכונים של שיפורים ותיקונים. זה היופי בתוכנה שניתן לעדכן בלי לקנות מכשיר חדש. וכמובן, שום עדכון הוא לא חובה מכל בחינה שהיא.
...
בגיל 26 אני שמח לשמוע שאני עדיין ילד ולא משנה מאיזה סוג. אני מסכים איתך שחלק מהפורצים הם ילדים אבל רובם(הגדול) הם בני 30+. "ילד כאפות" וכל ילד כלשהו לא יצליח להגיע לרמת מורכבות כזו כמו הפריצה האחרונה של i0n1c שאפילו חברי ה dev team צייצו להם בטוויטר שבלעדיו הפתרון לא היה נראה באופק.
לידיעתך הוא כבר גובל את גיל ה-40. אז ילד?! אני לא חושב.
מה שהופך את האייפון למה שהוא זה השילוב בין ה-2. בין העדכונים השוטפים של אפל לגירסאות האייפון והעדכוני פירצה והתוספות שמלוות אותה. זוכר את האייפון הראשון? הצליח כמו הבאים אחריו? לא כ"כ...זה די בגלל שהאפ סטור לא הייתה מלאה תכנים ואה..גם בגלל שלא יצאה לו פירצה בתור התחלה,רק מגירסה 2.0 ומעלה.
הסינרגיה שיש ביניהן זה מה שהופך את האייפון למה שהוא. בנוסף,בוא לא נשכח את המיתוג החזק של אפל בשוק,הפרסום האדיר שמשיקעה אפל.

אז אם אתה מאלה שמעדיפים לשלם על התכנים אז בבקשה. אני לא מאלה שמתלהבים מהמשחקים באייפון,זה לא הקונסולה אלא המערכת שאפשר לשחק איתה ולפתח אותה לצרכים שלך.

ושום עדכון הוא לא חובה אך ישנן אפליקציות שלא תומכות בגירסאות ישנות יותר,אז בדרך מסויימת אפל הופכת את זה לחובה.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #19 

חזרתי על השימוש שלך בכינוי "ילדי כאפות", בהומור, אך כנראה שאפילו שני סמיילים לא מספיקים :)

הכוונה המדויקת שלי, כדי שלא תהיה עוד אי הבנה, היא בוודאי לא לגיל של מישהו וגם לא לשום תכונה אחרת שלו. הכוונה היא למספרים של משתמשים.
כותבי הפריצות הם קהילה קטנה כמובן, אבל גם משתמשי הפריצות היא קהילה קטנה יחסית לכלל משתמשי האייפון. קהילה של גיקים מתקדמים אומנם, ולכן "ילדי כאפות" זה כינוי חביב גם להם, אבל מיעוט.

הצלחת האייפון ממש לא הייתה תלויה בפריצות.
זה היה אולי נכון בישראל בתקופה לפני שייבאו אותו רשמית, אבל אפילו בישראל זה לא נכון כיום.
רוב המשתמשים קונים אייפון ומשתמשים בו כמו שהוא, לא נהנים מכל מיני יכולות נוספות אבל זה לא חסר להם (או אולי הם לא מודעים לכך שזה חסר להם :) )
משה

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

אתם ממש חיים בסרט שאתם חושבים שרוב או אפילו רבע מהמכשירים פרוצים,
סאוריק היוצר של סידיה בעצמו התבטא כמה פעמים שהוא חושב שיש משהו כמו 8-10 אחוזים מכשירים פרוצים.
זה שבארץ זה אופנה לגנוב, זה משהו אחד מזל שאנחנו לא דוגמא לכלום בעולם הזה.

ואל תשחקו אותה תמימים- רוב האנשים פורצים כי לא בא להם לשלם את הדולר על אנגריבירדס.

ממש, אייפון לא פרוץ זה לא אייפון- תאמינו לי שנים הייתי ב״עולם״ הזה, וזה נגמר ברסטור כל כמה חודשים- לא תודה אני אסתדר יפה מאוד גם בלי ערכות נושא.
נערך לאחרונה על ידי nati-va ב 08/04/2011 9:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”