philips 7605 - מה אומרים?
סחטיין על הסקירה המפורטת והמקצועית (חבל שה-search לא הביא אותי ישר אלייך)...yaronkle כתב:http://www.hometheater.co.il/vt134772...
בסיכומו של יום אחרי כל הדברים, אתה מרוצה? מרגיש שעשית בחירה נכונה?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
אני מרוצה מהטלוויזיה. הבחירה בשבילי נכונה!
התמונה לאחר כיולים יפה.
החסרונות הבולטים הם ה- USB ו- DLNA.
חסרונות נוספים הם ה- 100Hz שלפעמים מוצלח ולפעמים מעצבן (אין מספיק שליטה) והמחיר.
היתרונות הבולטים הם תמונה יפה, זויות רחבות (חשוב מבחינתי) השלט (לא הספקתי לכתוב עליו, אבל אני אוהב אותו) וכמובן מסך מט.
לא בטוח שהפנל בדגם 46 זהה לפנל בדגם 37.
אם הייתי צריך לבחור מסך חדש הייתי בוחר אותו שוב.
המתחרים העיקריים מבחינתי הם ה- Sony EX701 ו- LG550. גם להם יש יתרונות וחסרונות (מחיר, תמונה, יכולות כיול...)
אם לא הייתה בעיית השתקפויות וגודל אז Samsung הייתה אופציה עדיפה.
התמונה לאחר כיולים יפה.
חסרונות נוספים הם ה- 100Hz שלפעמים מוצלח ולפעמים מעצבן (אין מספיק שליטה) והמחיר.
היתרונות הבולטים הם תמונה יפה, זויות רחבות (חשוב מבחינתי) השלט (לא הספקתי לכתוב עליו, אבל אני אוהב אותו) וכמובן מסך מט.
המתחרים העיקריים מבחינתי הם ה- Sony EX701 ו- LG550. גם להם יש יתרונות וחסרונות (מחיר, תמונה, יכולות כיול...)
אם לא הייתה בעיית השתקפויות וגודל אז Samsung הייתה אופציה עדיפה.
yaronkle כתב:אני מרוצה מהטלוויזיה. הבחירה בשבילי נכונה!
התמונה לאחר כיולים יפה.
אם לא הייתה בעיית השתקפויות וגודל אז Samsung הייתה אופציה עדיפה....
מעולה. תודה רבה