אני משתמש בתוכנה xbmc live שמותקנת על דיסק און קי שלי .לאחר קריאה מרובה הצלחתי לעשות mount לארד דיסקים שלי שעובדים דרך מערכת ווינדוס 7 גרסת 64 ביט, כל הכוננים נראים ואני מצליח לראות משם סרטים ומידע, עד כאן הכול כמעט בסדר.
כמה בעיות :
1. הפלאגינים שהורדתי מהאתר של חבר בשם שמוליק שכולל בתוכו את כל ה add on שיש בעברית לאתר של מקו ועוד ועוד. חלקם פועל וחלקם פועל חלקית למשל כאשר אני נכנס לmako אני רואה את כל התוכניות מסודרות יפה כמו באינטרנט אבל למשל במקו בספרייה של ארץ נהדרת חלקם של התוכניות עובדות למשל עונה 3 אני רואה תוכניות מסויימות ובעונה שמונה למשל אני מנסה להפעיל את התוכנית האחרונה ויש ריצוד של האייקון של העכבר (סימן החץ מרצד ונמרח על המסך וזה נתקע) יש למשהו מושג אייך לעזור לי?
\
2. אני מנסה להריץ משחקים או תוכניות כמו למשל מסנגר מתוך advanced launcher ולא קורה כלום אין הודעות שגיאה פשוט לא קורה כלום. הבנתי מתוך הפורום הראשי של xbmc ,שמסנגר לא ניתן להפעיל בגרסת הלייב כלומר מלינוקס ,אבל זה קצת משונה מכוון שניתן לראות ולגשת לארד דיסקים של ווינדוס במחשב להריץ סרטים וכו אבל להריץ תוכניות בסיסיות לא ניתן .
נ.ב : אני יודע שיש אנשים כאן שיאמרו לי למה לא להתקין את גרסת הרגילה כלומר לא הלייב ולא הלינוקס ,אז אני יענה ממספר סיבות והם :
1.מכוון שגרסת הלייב היא לינוקס ואני מעוניין ללמוד קצת על לינוקס יותר קל להתקין ללקוחות את לינוקס כי לא צריך לשלם לכאלה שרוצים ווינדוס חוקי וגם לקוחות שרוצים מדיה סנטר לא ממש מעניין אותם מערכת הפעלה וינדוס ויותר קל להריץ אותה ישירות שהמחשב עולה והיא רצה ומוסתרת בכוונה למשתשמש פשוט נהדר לא ?,
2. לינוקס היא תוכנה חופשית ולא צריכה אקיטבציה חוקי לא חוקי היא יכולה להיות מוקנת על כל מחשב כמעט בלי צורך בחומרה חזקה מידי .היא חוקית ולא עולה כסף וגם טובה יותר יציבה יותר אך פחות ידידותית. (ומאתגרת אותי לפחות)
תקנו אותי אם אני טועה אשמח לקבל תגובות ועזרה לבעיות ואף לשווחח הצאט ישירות עם מומחחים כאן בתחום