קניית אוזניות של shure

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
tidan29 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום! ראיתי אוזניות של shure se 535 במחיר של 2300 ש"ח + אחריות לשנתיים בדיאז כלי-נגינה וב-ksp מחשבים ב-1890 ש"ח + אחריות לשנה היכן אתם ממליצים לי לרכוש את האוזניות ? ומדוע יש כזה פער במחירים... :מבולבל:

MarkK
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 49
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

tidan29 כתב:שלום! ראיתי אוזניות של shure se 535 במחיר של 2300 ש"ח + אחריות לשנתיים בדיאז כלי-נגינה וב-ksp מחשבים ב-1890 ש"ח + אחריות לשנה היכן אתם ממליצים לי לרכוש את האוזניות ? ומדוע יש כזה פער במחירים... :מבולבל:
...
נראה לי שדיאז עובדים עם היבואן הרשמי - גבעון אלקטרוניקה, בעוד ש KSP מיבאים לבד. אני קניתי את ה 530 שלי ישירות מגבעון לפני מספר שנים.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #3 

אם אין לך הרס עצמי ואתה לא מתעלל בציוד אז לך על KSP. אוזניות לא מתקלקלות מעצמן.

TMJ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

לרוב גם האחריות הזאת היא די חסרת תועלת כי את הנזקים הנפוצים היא לא מכסה. אני אישית קניתי srh440 בksp. אחלה מחירים, למרות שקצת מוזר כל העניין.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #5 

היבואן החליף לי SE530 שקניתי יד שניה לזוג חדש אחרי שהכבל נקרע. אבל אתה צריך להראות קבלה ממקום מורשה, אם KSP נותנים שנה זה כמובן לא המקרה כי האחריות היא לשנתיים.

TMJ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #6 

אין ספק שהאחריות של היבואן הרשמי טובה יותר וארוכה יותר. אבל לא מצדיק את תוספת המחיר. במיוחד לא בדגמים החדשים שהם מאוד מאוד עמידים ועם כבל נתיק, הרבה יותר מהקודמים שהיה להם קצת בעיות עם הכבלים .

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”