נקסוס אס בסלקום
היי,
אני חושב לקנות מכשיר נקסוס אס, ובסלקום לא מוכרים אותו.
תהיתי אם יש מישהו שקנה מכשיר פרטי ומשתמש בו אצל סלקום שיכול לספר על החוויה.
אחד הדברים שחשוב לי לדעת זה מה גובה ההחזר שמקבלים בסלקום (ראיתי שרשור עם השארות, אבל אם יש מישהו שמקבל בפועל אשמח לשמוע ממנו).
תודה
אני חושב לקנות מכשיר נקסוס אס, ובסלקום לא מוכרים אותו.
תהיתי אם יש מישהו שקנה מכשיר פרטי ומשתמש בו אצל סלקום שיכול לספר על החוויה.
אחד הדברים שחשוב לי לדעת זה מה גובה ההחזר שמקבלים בסלקום (ראיתי שרשור עם השארות, אבל אם יש מישהו שמקבל בפועל אשמח לשמוע ממנו).
תודה
תשאל את השאלה הזאת בשרשור על הנקסוס S, אני בטוח שתקבל שם תשובה
http://www.hometheater.co.il/vt130801.% ... 7%A2%D7%AA
אגב, לא תהיה שום בעייה להשתמש במכשיר הזה על רשת סלקום
http://www.hometheater.co.il/vt130801.% ... 7%A2%D7%AA
אגב, לא תהיה שום בעייה להשתמש במכשיר הזה על רשת סלקום
אהלן,
לא יודע כמה זה רלוונטי אבל בכל זאת אני אשתף...
אני לא מזמן קניתי את ה NEXUS S בארה"ב
ועכשיו הוא עובד לי ברשת ORANGE ממש בלי שום בעיות, וגם לא עשו לי בעיות עם ההחזר.
יותר מזה, לגבי ההחזר החשבון פלאפון שלי רשום על שם אמא שלי, כי הוא נפתח לפני שהייתי בן 18, ועדיין לא שיניתי אותו (אני חייל כרגע)
והקבלה על המכשיר הייתה על שם אבא שלי...
הם שניהם הלכו ביחד לאורנג וסידרו את זה בלי יותר מדי בעיות.
לגבי גודל ההחזר, אני לא יודע מספר מדויק כי עוד לא הייתה לי חשבונים עם ההחזר, אבל לפי מה שאמרו לי, לפחות באורנג, אבל אני חושב שזה גלובאלי כי זה בהתאם לחוק ניתוק זיקה, הזיכוי החודשי הוא מחיר המכשיר לחלק ל36. כאילו קנית את המכשיר אצלהם והתחייבת ל36 חודשים, אז הם פורסים לך את התשלום ל36 חודשים רק שאתה לא מתחייב לכלום. המכשיר עולה בערך 2000 אז זה יוצא באזור ה 55 שקל בחודש, סכום דיי משמעותי.
את ההחזר אני מקבל אם אני עובר את ה150 שקל בחודש, שזה דיי סביר לעבור כי רק החבילת גלישה עולה באזור ה70...
אני ספציפית מקבל גם החזר על המכשיר הישן עליו הזדכתי, אבל זה כנראה הטבה של חייל, לא ברור אם תקבל אותה גם כן...
עוד משהו לגבי ההחזר החודשי, אם אתה רוצה שלא יהיו יותר מדי בעיות אתה פשוט צריך להקפיד על כמה דברים פשוטים.
קבלה של המכשיר בה כתוב : תאריך קנייה, מחיר , שם הקונה (חייב להיות בעל החשבון, או קרוב משפחה(יותר בעייתי אבל גם אמור לעבוד))
והכי חשוב ה IMEI שזה המספר הסידורי של המכשיר שמוכיח שקנית את המכשיר הספציפי הזה, זה פשוט צעד כדי למנוע כפילות של זיכוי על אותו מכשיר...
אם תקפיד על מה שכתבתי לא אמורה להיות לך שום בעיה. ולגבי סלקום ספציפית, אני לא יודע כי אני באורנג אבל לפי מה שאני יודע הם עובדים על אותה שיטת שידור או משהו כזה ( אני לא בטוח אבל זה מה שאני זוכר) ולכן לא צריכה להיות לך בעיה.
בפלאפון לעומת זאת אמרו לי שכן יש איזושהיא בעיה, לא יודע בדיוק מה היא...
מקווה שזה עזר קצת
לא יודע כמה זה רלוונטי אבל בכל זאת אני אשתף...
אני לא מזמן קניתי את ה NEXUS S בארה"ב
ועכשיו הוא עובד לי ברשת ORANGE ממש בלי שום בעיות, וגם לא עשו לי בעיות עם ההחזר.
יותר מזה, לגבי ההחזר החשבון פלאפון שלי רשום על שם אמא שלי, כי הוא נפתח לפני שהייתי בן 18, ועדיין לא שיניתי אותו (אני חייל כרגע)
והקבלה על המכשיר הייתה על שם אבא שלי...
הם שניהם הלכו ביחד לאורנג וסידרו את זה בלי יותר מדי בעיות.
לגבי גודל ההחזר, אני לא יודע מספר מדויק כי עוד לא הייתה לי חשבונים עם ההחזר, אבל לפי מה שאמרו לי, לפחות באורנג, אבל אני חושב שזה גלובאלי כי זה בהתאם לחוק ניתוק זיקה, הזיכוי החודשי הוא מחיר המכשיר לחלק ל36. כאילו קנית את המכשיר אצלהם והתחייבת ל36 חודשים, אז הם פורסים לך את התשלום ל36 חודשים רק שאתה לא מתחייב לכלום. המכשיר עולה בערך 2000 אז זה יוצא באזור ה 55 שקל בחודש, סכום דיי משמעותי.
את ההחזר אני מקבל אם אני עובר את ה150 שקל בחודש, שזה דיי סביר לעבור כי רק החבילת גלישה עולה באזור ה70...
אני ספציפית מקבל גם החזר על המכשיר הישן עליו הזדכתי, אבל זה כנראה הטבה של חייל, לא ברור אם תקבל אותה גם כן...
עוד משהו לגבי ההחזר החודשי, אם אתה רוצה שלא יהיו יותר מדי בעיות אתה פשוט צריך להקפיד על כמה דברים פשוטים.
קבלה של המכשיר בה כתוב : תאריך קנייה, מחיר , שם הקונה (חייב להיות בעל החשבון, או קרוב משפחה(יותר בעייתי אבל גם אמור לעבוד))
והכי חשוב ה IMEI שזה המספר הסידורי של המכשיר שמוכיח שקנית את המכשיר הספציפי הזה, זה פשוט צעד כדי למנוע כפילות של זיכוי על אותו מכשיר...
אם תקפיד על מה שכתבתי לא אמורה להיות לך שום בעיה. ולגבי סלקום ספציפית, אני לא יודע כי אני באורנג אבל לפי מה שאני יודע הם עובדים על אותה שיטת שידור או משהו כזה ( אני לא בטוח אבל זה מה שאני זוכר) ולכן לא צריכה להיות לך בעיה.
בפלאפון לעומת זאת אמרו לי שכן יש איזושהיא בעיה, לא יודע בדיוק מה היא...
מקווה שזה עזר קצת
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
yoavbd123 כנראה בפלאפון הבעיה היתה שהמכשיר שלך לא תומך בתדר ה850 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
כן, זה בדיוק הבעיה... לא יצא לי להתנסות במכשיר בפלאפון אבל שמעתי על הבעיה...IamEzio כתב:yoavbd123 כנראה בפלאפון הבעיה היתה שהמכשיר שלך לא תומך בתדר ה850...
פשוט לא הייתי בטוח במינוח המדוייק אז לא רציתי לכתוב סתם
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בשביל פלאפון צריך להביא את המכשיר של AT&T מארצות הברית .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2