גם אני התחדשתי ב pioneer lx-83 ויש לי מספר שאלות חשובות.
שלום לכולם,
התחדשתי אתמול ב pioneer lx-83 ואני מעוניין לדעת מספר דברים:
1. האם הרסיבר יכול לנגן אות דיגיטלי ב ZONE 2 ו ZONE 3 ?
2. האם צריך מגבר נוסף עבור ZONE 3 ?, אין אפשרות חבר ישירות את זוג הרמקולים של ZONE 3 לרסיבר ?
3. במידה ואכן חייבים מגבר נוסף עבור ZONE 3, אתם יכולים להמליץ לי על מגבר טוב ?, ניתן לחבר לו TRIGER כדי . שיידלק, יכבה וניתן יהייה לשלוט על הווליום בעזרת השלט של ה pioneer lx-83 ?
4. דבר נוסף, שאולי לא קשור לפורום הזה, האם מישהו יודע אם יצא כבר תמיכה בעברית ל SONOS CR200 ?
במידה ולא, מישהו יודע אם או מתי אמורה להיות תמיכה בעברית ?
נ.ב. - המערכת בסלון הינה 5.1
תודה רבה,
יהונתן.
1. האם הרסיבר יכול לנגן אות דיגיטלי ב ZONE 2 ו ZONE 3 ?
2. האם צריך מגבר נוסף עבור ZONE 3 ?, אין אפשרות חבר ישירות את זוג הרמקולים של ZONE 3 לרסיבר ?
3. במידה ואכן חייבים מגבר נוסף עבור ZONE 3, אתם יכולים להמליץ לי על מגבר טוב ?, ניתן לחבר לו TRIGER כדי . שיידלק, יכבה וניתן יהייה לשלוט על הווליום בעזרת השלט של ה pioneer lx-83 ?
4. דבר נוסף, שאולי לא קשור לפורום הזה, האם מישהו יודע אם יצא כבר תמיכה בעברית ל SONOS CR200 ?
במידה ולא, מישהו יודע אם או מתי אמורה להיות תמיכה בעברית ?
נ.ב. - המערכת בסלון הינה 5.1
תודה רבה,
יהונתן.
-
- ניתן להבחין שמשמאל לחיבורים של ZONE 2 יש אופציה לעוד 2 רמקולים סטראו, הלא כך הדבר ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ראשית .... תתחדש ותהנה מהרסיבר המצויין הזה .
לגבי שאלת האזורים אני אישית לא משתמש בהם . לכן אין לי תשובה מדוייקת לנושא .
יום טוב לך והרבה שעות הנאה .
לגבי שאלת האזורים אני אישית לא משתמש בהם . לכן אין לי תשובה מדוייקת לנושא .
יום טוב לך והרבה שעות הנאה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
צודק 100% - כמות ה-LX83 שהפורום הזה ידע בשבוע האחרון מתחילה לגרום לי לתהות אם השי לפסח שקיבלתי מהעבודה לא עומד בסטנדרטים החדשים של השוק הישראלי...amitbak כתב:תגידו, האם סנטה קלאוס מטייל בארצנו הקטנטונת ומחלק
פיונירים?
גם אני רוצה.
...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
את האמת ..מרבית הרוכשים אינם משתמשים באזורים 2 ו 3sufgi123 כתב:רוב האנשים בארץ אינם משתמשים ב zone2,zone3 .
אני מציע לך לבדוק בפורומים בחו"ל (שם זה יותר נפוץ) , או לפנות ל ט.ר. .
אהה, תתחדש...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
קודם כל לפי מה שאני רואה בחלק האחורי יש לך רק יציאות אנאלוגיות לזון 2 ו3 כולל יציאות קומפוננט לתמונה....
יש הרבה קונפיגורציות לרמקולים במכשיר
סביר להניח שאם תרצה לחבר סט של 7.1 רמקולים פלוס זון 2 או 3
מן הסתם תצטרך פאוור להגברת הסראונד בק או זון חיצוני......
סביר להניח שאם תרצה לחבר סט של 7.1 רמקולים פלוס זון 2 או 3
מן הסתם תצטרך פאוור להגברת הסראונד בק או זון חיצוני......
אני מאמין שבעולם (אנגליה,ארה"ב) בקיאים יותר בפונקציונליות של הרסיבר.jonnym כתב:אהלן, כבר:
1. בדקתי בפורומים בחו"ל.
2. פניתי ל ט.ר. .
3. ואפילו ישבתי שעתיים על המניואל.
לצערי, באף אחת מהנסיונות לא קיבלתי תשובה ברורה....
תפנה אליהם במייל .
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
עפ"י עמ' 26 במדריך, עושה רושם שאפשר לנגן מקור דיגיטלי (כל דבר שמחובר לרסיבר בכבל HDMI, קואקס או אופטי) בפורמט סטריאו ב-Zone 2.jonnym כתב:שלום לכולם,
1. האם הרסיבר יכול לנגן אות דיגיטלי ב ZONE 2 ו ZONE 3 ?...
למיטב הבנתי, כן - היציאה היחידה שמסומנת "Zone 3" בגב הרסיבר היא יציאת סטריאו (ראה עמ' 36 במדריך...)jonnym כתב:2. האם צריך מגבר נוסף עבור ZONE 3 ?, אין אפשרות חבר ישירות את זוג הרמקולים של ZONE 3 לרסיבר ?...
פחות רלוונטי בהתחשב בתשובה לשאלה הקודמת, אבל כן יש 2 חיבורי טריגר 12V בגב הרסיבר שלך, אז הגיוני שהדבר אפשרי...jonnym כתב:3. במידה ואכן חייבים מגבר נוסף עבור ZONE 3, אתם יכולים להמליץ לי על מגבר טוב ?, ניתן לחבר לו TRIGER כדי שיידלק, יכבה וניתן יהייה לשלוט על הווליום בעזרת השלט של ה pioneer lx-83 ?...
לא יודע, מצטער. שוה לשלוח מייל ל-SONOS ולהציק להם עם זה כי זאת בד"כ הדרך הכי טובה לגרום לחברות כאלה להבין שיש ביקוש לשיפור טכני כזה או אחר...jonnym כתב:4. דבר נוסף, שאולי לא קשור לפורום הזה, האם מישהו יודע אם יצא כבר תמיכה בעברית ל SONOS CR200 ?
במידה ולא, מישהו יודע אם או מתי אמורה להיות תמיכה בעברית ?...
חשוב מאוד, כי אם אתה רוצה לחבר Zone 2 לא מוגבר או B Speakers, אתה עלול להיות מוגבל מבחינת חיבורי 7.1 ו/או 9.1jonnym כתב:נ.ב. - המערכת בסלון הינה 5.1...
דרך אגב, אין לי LX-83, אבל יש לי גישה לאינטרנט, הורדתי את ה-PDF של המדריך והרצתי חיפוש קצר על המילה ZONE. מדהים כמה אפשר ללמוד ב-5 דקות של קריאה...