ויש המון יתרונות (לפחות 60 יתרונות )-
1.דגם 2011
2. 60" !!!!!!!!!!!
3.תלת מימד
4.ממשיך דרכו של הpk550 למיטב הבנתי, שהיה ועדיין מסך מדהים.
5.אחריות ח.י.
6.מחיר מדהים מבחינת value per money .
מדובר בדיל של עובדי אינטל לכן המחיר הטוב ... זה שירות VIP של ח.י. 3 שנים מוצר חדש
לפי ביקורות מחו"ל ישנה בעיה של השתקפויות אבל זה פחות מדאיג כי אין ממש חלון מאחור וזה בסלון שבו כאשר צופים מדובר על שעות ערב כאשר אין שמש...
סה"כ אם אין איזה תלונה גורפת על פלזמות של LG נראה לי שאני אלך על זה סה"כ מדובר במחיר זול משמעותית מהשוק.
guytzoler כתב:מדובר בדיל של עובדי אינטל לכן המחיר הטוב ... זה שירות VIP של ח.י. 3 שנים מוצר חדש
לפי ביקורות מחו"ל ישנה בעיה של השתקפויות אבל זה פחות מדאיג כי אין ממש חלון מאחור וזה בסלון שבו כאשר צופים מדובר על שעות ערב כאשר אין שמש...
סה"כ אם אין איזה תלונה גורפת על פלזמות של LG נראה לי שאני אלך על זה סה"כ מדובר במחיר זול משמעותית מהשוק.
...
איפה בדיוק ראית את הדיל הזה?
אח שלי עובד אינטל וסיפרתי לו על הדיל והדבר היחיד שהוא מצא זה את 60pk250 ב 8900.
אתה בטוח שלא התבלבלת בדגם?
מה שיותר מעניין זה האם אתה מוכן גם לשלוח לי (כדי שאעביר להם) את כל הפרטים שלך ע"מ לעמוד מאחורי הפרסום השקרי שלך בתביעה על גרימת נזק.
יש לך הוכחה? תימוכין לזה?
guytzoler כתב:סליחה שאני מקפיץ אבל קיבלתי הצעה על הדגם הזה ב 6700 האם יש סיבה לא לקחת??
...
עפ"י הודעה רשמית מחברת ח.י, אין מחיר כזה ואין שום מבצע לשום חברה בישראל במחיר הזה או קרוב אליו.
מדובר על טעות או הטעיה.
...
ואתה באמת מצפה שהם יגידו לך שהם עשו כזה דיל לארגון מסויים??? מה אתה כזה תמים כל המשווקים שלהם יהרגו אותם אם יודו בזה... אבל זה לא העניין.
בכל אופן מכל ההתרגשות סביב זה אני מבין שזה כנראה משתלם וזה כבר עונה לי על מה שרציתי לדעת תודה לכל החברים פה על העזרה...
...
אם זה נכון, תרכוש כמה עשרות מסכים ותרוויח עשרות אלפי ש"ח ממכירה שלהם הלאה....
הרי ברור שגם חנויות לא קונות מסך של 13K במחיר אפילו קרוב למה שכתבת.
אני לא מבין את האינטרס לפרסם מחיר שיקרי כזה.