שלום רב,
אני לקראת רכישה של טלויזית LCD והייתי שמח לקבל מספר עצות, דעות וכו' -
כרגע ההתלבטות היא בין מספר דגמים -
1. LOEWE XSELOS SL37
2. TOSHIBA 55WL58
3. SONY BRAVIA KLV S40A10
כמה נקודות :
1. נכון לכרגע, המרחק בסלון שלי הוא כמעט 4 מ' ( כרגע יש שם טלויזית CRT של סוני 33", והייתי שמח "לגדול" קצת ).
2. תמהיל השימוש -טלויזיה(בעיקר שידורי ספורט) - הרוב, סרטי DVD , אבל אני אשמח לאפשרות לחבר גם מחשב עכשיו כשתהיה הזדמנות, ובעתיד אולי גם פלייסטיישן 3 או משהו דומה.
3. את ההחלטה שלי לגבי פלזמה או LCD כבר קיבלתי, אין צורך להתחיל לשכנע בכיוון הזה. תודה.
4. יותר חשוב מבחינתי הקטע של איכות ושל שירות. אני רוצה לשים (לפחות לכרגע) את הקטע של המחיר בצד .
5. נקודה ששמתי לב בשיטוט באתרים הבינלאומיים -
לטושיבה יש את סדרה 66 שכוללת גם את ה 42WL66 , שעל פניו הנתונים שלו טובים יותר מאשר ה 58 - מישהו יודע מתי זה אמור להגיע ?
כנ"ל עם סדרה V של סוני לעומת סדרה S.
6. אם יש דגמים אחרים מומלצים אני אשמח לשמוע.
בסיורים שעשיתי מה שנראה זה של- LOEWE יש באמת איכות טובה יותר (גם כשראיתי ערוצי טלויזיה וגם סרט DVD), אבל מצד שני היא טיפה יותר קטנה והאחריות שלה היא רק לשנתיים (לעומת 4 שנים של טושיבה למשל).
אשמח לשמוע את דעתכם, תודה.
עזרה בהמלצות לגבי LCD
-
אינקוגניטו
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-
אינקוגניטו
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- קיבל תודות: 0
אין כאן אף אחד שמוכן לעזור לי... ? 
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- קיבל תודות: 15 פעמים
בשביל המרחק צפייה שלך אתה צריך מסך בגודל 42" (גם פלאזמה 50" יהיה טוב-אבל יקר), במידה ורוב הצפייה שלך היא בשידורי טלויזיה במיוחד ספורט, הייתי ממליץ לך לחשוב בכיוון של מסך פלאזמה, אני לא יודע על סמך מה ביססת את ההחלטה שלך לגבי כך שאתה "נעול" על מסך LCD, לי (ולאף אחד מהחברים) אין שום סיבה לשכנע אותך, אלא רק לתת המלצות, כמובן שההחלטה היא בסופו של דבר שלך.
חשוב שתרשום מהו התקציב שלך בכדי שנוכל לדעת אילו דגמים אחרים יכולים להתאים, הדגם של סוני שרשמת הוא 40" ועולה בסביבות 19K , הדגם של טושיבה (במידה והתכוונת לדגם של ה-42") עולה בסביבות 21.5K, הדגם של ה-LOEWE שרשמת הוא 37" ועולה בסביבות 25K - כפי שאתה רואה יש הבדלים במחירים ובגדלים שלהם, אני הייתי ממליץ על הטושיבה 42" אין הבדל גדול בגדלים של המסכים אבל במרחק של 4 מטר כדאי לך לקחת את הגדול ביותר.
(אני מתבסס בהמלצתי על הדגם של 37WL58, את הדגם של ה-42" לא יצא לי לראות מקרוב, בנוסף את הדגמים האחרים שציינת, לכן אני לא יכול לתת לך התרשמות אישית עליהם).
אני מעריך שכנראה אין הרבה (אם בכלל) חברים שמכירים מקרוב את שלושת הדגמים שציינת לכן לא קיבלת תגובות...
הדבר הכי טוב לעשות הוא מה שכבר עשית, ללכת ולבדוק בעיניים שלך איך התמונה נראית בכמה דגמים.
כפי שרשמתי מקודם, חשוב שתציין את תקציבך, אם הוא בסביבות 25K תוכל למצוא מסך ברמה טובה בגודל 42"
חשוב שתרשום מהו התקציב שלך בכדי שנוכל לדעת אילו דגמים אחרים יכולים להתאים, הדגם של סוני שרשמת הוא 40" ועולה בסביבות 19K , הדגם של טושיבה (במידה והתכוונת לדגם של ה-42") עולה בסביבות 21.5K, הדגם של ה-LOEWE שרשמת הוא 37" ועולה בסביבות 25K - כפי שאתה רואה יש הבדלים במחירים ובגדלים שלהם, אני הייתי ממליץ על הטושיבה 42" אין הבדל גדול בגדלים של המסכים אבל במרחק של 4 מטר כדאי לך לקחת את הגדול ביותר.
(אני מתבסס בהמלצתי על הדגם של 37WL58, את הדגם של ה-42" לא יצא לי לראות מקרוב, בנוסף את הדגמים האחרים שציינת, לכן אני לא יכול לתת לך התרשמות אישית עליהם).
אני מעריך שכנראה אין הרבה (אם בכלל) חברים שמכירים מקרוב את שלושת הדגמים שציינת לכן לא קיבלת תגובות...
הדבר הכי טוב לעשות הוא מה שכבר עשית, ללכת ולבדוק בעיניים שלך איך התמונה נראית בכמה דגמים.
כפי שרשמתי מקודם, חשוב שתציין את תקציבך, אם הוא בסביבות 25K תוכל למצוא מסך ברמה טובה בגודל 42"
-golan-
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
נשמע כאילו אתה כבר החלטת את מרבית ההחלטות (LCD מול פלאזמה, מודלים, יצרנים וכו') מראש.
לא ברור לי עד כמה נוכל לעזור לך אם אתה כבר סגור על 99% מהפרטים...
לא ברור לי עד כמה נוכל לעזור לך אם אתה כבר סגור על 99% מהפרטים...