היי לכולם,
יש לי מספר שאלות לגבי XBMC, כל הקטע של MOVIES עובד מעולה, זה מוצא את כל המידע והפוסטרים לכל הסרטים שלי והכל מוצג מעולה ועובד יופי! אבל בסדרות המצב קצת לא משהו...
בADD-ONS הפלאגין של IMDB מותקן ועובד, רק כשאנ מגדיר Content לMOVIES אני רואה שאני יכול לבחור בפלאגין של IMDB כדי למשוך מידע ולא רק בThe TVDB... לעומת זאת בTV Sows האופציה היחידה שיש לי זה THE TVDB !
הלכתי לOptions >Add-ons > TV informationוחיפשתי אחר פלאגין לIMDB גם כדי למשוך מידע על סדרות אבל אין שם אזכור לIMSB בכלל, יש לי שם רק:
AniDB.net
Anime News Network
BestAnime
Daum Movie
MoviePlayer.it
serialZone.cz
The TVDB
וזהו! אין IMDB וכל מקור אחר של סדרות, כמו שאתם רואים, רק כל מיני אתרים לANIME ודברים כאלה שזה לא רלוונטי לסדרות בכלל.
בדקתי את זה על 2 מחשבים שלי בבית, אותה הבעיה, גם חבר שלי בדק וגם אצלו אותה הבעיה.
מה עליי לעשות כדי שאוכל למשוך מידע גם על הסדרות מIMDB?
תודה!
XBMC החדש 10.1 אין לי אופציה למשוך מידע על סדרות מIMDB כמו שהיה פעם?
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
-
avidigitali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אוקי תודה על תשובתך
בעבר היה גם IMDB לסדרות, מחיפוש ברשת אני לא רואה הודעה רישמית על ביטול התוסף הזה אבל ראיתי מספר אנשים שמתלוננים על אותה הבעיה... מסתבר ש-THE TVDB מכיל יותר מידע על סדרות מאשר IMDB ולכן זו האופציה היחידה שקיימת כרגע... זה בעייתי כי גם אחרי שהגדרת ספריות של סדרות שבהן כל השמות והכל נכון, עדיין XBMC לא מושך את כל המידע על הסדרות האלה אוטומטית מהרשת, צריך להכנס לTV SHOWS לעמוד על כל סדרה ולעשות עדכון לכל סדרה בנפרד, להכווין אותו באיזו סדרה מדובר (השם הנכון והשנה הנכונה) ורק אז הוא מוריד מידע על הסדרה, פרקים, עונות, שנה וכו'... קצת סזיפי למי שיש לו המון המון סדרות...
ובסרטים זה נוח הוא מוריד הכל אוטומטית בכמה דקות.... אם הוא טעה פה ושם תמיד תוכל לתקן אותו ידנית.
תודה ויום טוב!
ובסרטים זה נוח הוא מוריד הכל אוטומטית בכמה דקות.... אם הוא טעה פה ושם תמיד תוכל לתקן אותו ידנית.
תודה ויום טוב!