המלצה למערכת קולנוע ביתית בתקציב דל

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
CCHAOSS פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
רכשתי השבוע טלוויזיית פלזמה וחשבתי להוסיף במחיר נאה גם מערכת קולנוע ביתית.

אני רואה סרטים דרך אקסטרימר כרגע ובנוסף לכך משחק בXBOX 360, צופה בטלוויזיה עם ממיר HOT HD

האם יש מערכת מומלצת בטווח של עד 1000-1400 ש"ח?

אני חייב לציין שהטווח בו תשב המערכת הוא קטן בגודל 2X3 מטר (לא חדר סגור) ולכן לא צריך משהו חזק מדי כיוון שלא הולכים לשמוע בסאונד גבוה מדי .

יש לי כבר DVD, כך שזה לא צורך חד...אבל אם מגיע עם המערכת - לא אתלונן :)
נערך לאחרונה על ידי CCHAOSS ב 05/04/2011 16:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #2 

אני יכול לתת לך המלצה מצוינת בתקציב כפול. באניגמה אודיו יש מבצע של חמישיה + סאב של מורל ורסיבר מדור אחרון של ימאהה ב2790 ש"ח. חבר שלי קנה השבוע ומבסוט עד הגג.
אם אין אפשרות לחריגה, תצטרך ללכת ליד שניה. לחפש רסיבר בסיסי בין כמה שנים עם DTS וDD ב700-800 ש"ח להוסיף שני רמקולים מדפיים בסיסיים לשנורר עוד שני רמקולים ממערכת מיני ישנה לסראונד והגעת לתקציב.
No place like home.......... Theater

CCHAOSS פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

opv כתב:אני יכול לתת לך המלצה מצוינת בתקציב כפול. באניגמה אודיו יש מבצע של חמישיה + סאב של מורל ורסיבר מדור אחרון של ימאהה ב2790 ש"ח. חבר שלי קנה השבוע ומבסוט עד הגג.
אם אין אפשרות לחריגה, תצטרך ללכת ליד שניה. לחפש רסיבר בסיסי בין כמה שנים עם DTS וDD ב700-800 ש"ח להוסיף שני רמקולים מדפיים בסיסיים לשנורר עוד שני רמקולים ממערכת מיני ישנה לסראונד והגעת לתקציב.
...
תודה רבה (שוב :) )
2800 קצת יקר לי מדי, שכחתי לציין בהתחלה אז הוספתי להודעה הראשונה ואני מעתיק את התוספת לכאן:
"אני חייב לציין שהטווח בו תשב המערכת הוא קטן בגודל 2X3 מטר (לא חדר סגור) ולכן לא צריך משהו חזק מדי כיוון שלא הולכים לשמוע בסאונד גבוה מדי ."

המערכות המשולבות של סוני\פיור אקסוטיקס\פיליפס לא יעשו את העבודה?
חשבתי לדוגמא על משהו בסגנון הזה:
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=758868

לא שווה?
ד"א אני רק אציין שממש לא משנה לי גם לקנות את כל המערכת יד שנייה.

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #4 

לדעתי הן לא יעשו את העבודה.
לך על האופציה השניה שהעליתי או שתחכה ותחסוך.
No place like home.......... Theater

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

הבעיה העיקרית עם מערכות משולבות כמו למשל הסוני שקישרת אליה לעיל היא שאתה לא יכול להינות ממיתוג מקורות חיצוניים דרכן.
במילים אחרות, מערכות ק"ב "סגורות" כמו הסוני DAV DZ330 הנ"ל לא מאפשרות לחבר אליהן עוד מכשירים כמו הסטרימר, XBOX360 והממיר HD שיש לך. ב-DZ330 למשל יש כניסת אודיו אופטית אחת וכניסת SCART אחת - וזהו(!!)

במילים אחרות, אתה לא תוכל להינות מצליל היקפי ומאיכות וידאו HD אם תקנה כזאת מערכת, אלא אך ורק דרך נגן ה-DVD המובנה בה..!

מה ששווה לשקול במסגרת התקציב שלך זה לקנות מערכת משולבת מפענח סראונד כמו ה-Z5500 של לוגי'טק. את הוידאו אתה מחבר ישירות ל-TV שלך ואתה האודיו למערכת שכזו (יש לה כניסת אודיו אופטית אחת וכניסת קואקס אחת.
דרך אגב, ממש לפני חודש יצא הדור החדש של המערכת הזאת של לוג'יטק, ה-Z906, שלה שלוש כניסות אודיו דיגיטלי (2 אופטיות ו-1 קואקס)...

ebibo199
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

אם תחפש באינציקלופדיה מה שתיארת פה התמונה ליד זה תיהיה של Z5500

1200 שקל במרבית הרשתות היום ואתה מסודר מכל הבחינות, מקבל מקורות חיצוניים, יש לך כבר DVD וזה משהו שאין שם, האיכות עולה על כל מערכת משולבת בלפחות עד 2000 שקל ששמעתי, לטעמי לפחות, פלוס התאמה מצויינת לחדרים קטנים.

בקיצור תתחדש, יתאים לך בול לאקסבוקס והכל...

אגב המקורות שלך יצטרכו להתחבר דיגיטלית אבל אין חיבורי HD, תצטרך לחבר בכבל אופטי/קוואקס, לא יודע עד כמה זה משנה לך, זה עדיין מצויין.

CCHAOSS פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

תודה, אני מתלבט בין הדיל עם מורל לבין המערכת של לוג'יטק..מה דעתכם? על מה ללכת? בכל זאת -יותר מפי 2 במחיר

אני רק רוצה לראות שהבנתי נכון - את ה-XBOX\סטרימר\ממיר אני מחבר לטלוויזיה בHDMI ומוציא כבל מהטלוויזיה למערכת?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #8 

CCHAOSS כתב:תודה, אני מתלבט בין הדיל עם מורל לבין המערכת של לוג'יטק..מה דעתכם? על מה ללכת? בכל זאת -יותר מפי 2 במחיר
...
הדיל עם המורל והרסיבר של ימאהה יכול ללכת איתך עוד הרבה שנים.
הלוג'יטק יתאימו לך עכשיו כמו כפפה ליד, אבל אם וכשתעבור לדירה גדולה יותר ו/או לנגן בלו-ריי, הם כבר לא יתנו לך מענה אופטימלי.

בקיצור, 1,500 ש"ח מסדרים אותך עכשיו לעכשיו. 2,800 ש"ח מסדרים אותך עכשיו לכמה שנים טובות...
CCHAOSS כתב:אני רק רוצה לראות שהבנתי נכון - את ה-XBOX\סטרימר\ממיר אני מחבר לטלוויזיה בHDMI ומוציא כבל מהטלוויזיה למערכת?
...
עם הלוג'יטק, אתה מחבר את כל המקורות ב-HDMI ל-TV ואת כל המקורות באופטי/קואקס ללוג'יטק. יכול להיות שתידרש לכמה שינויי הגדרות כדי שהאודיו יצא באופטי/קואקס ולא ב-HDMI...

עם הימאהה, אתה מחבר את כל המקורות ב-HDMI לימאהה, ומוציא כבל HDMI בודד ל-TV. יותר נקי ויותר פשוט.

CCHAOSS פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

תודה רבה לכולכם, החלטתי ללכת על הדיל עם המורל !
נערך לאחרונה על ידי CCHAOSS ב 05/04/2011 19:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #10 

תתחדש. תהנה. תמונות. 8)

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק