זו צריכה להיות הביקורת הבאה באתר
-
opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
וגם יקר בהרבה. מקרן 3D הזול ביותר כיום (אני לא מדבר על מקרני ה3DR בעלי איכות 2D לא נסבלת) הוא השארפ Z17000 בעלות צנועה של 4500$ בחו"ל.מה שיותר עצוב זה שמדובר במקרן כמעט זהה לZ15000 שעלה כ2000 $.ride כתב:מגניב, אם יגיע לארץ אשמח לבדוק. מנסיון ציוד יעודי עדיף בהרבה על פתרונות הביניים...
המקרן שלי למשל, תומך ב120HZ , אבל עד היום הפתרונות להצגת 3D היו שימוש במחשב או שרשרת שכוללת בתוכה את אחד ממעבדי הוידאו של לומג'ן התומכים ב3D.
אם המוצר הזו עושה מה שהוא טוען, אז בשבילי הוא מושלם.
-
opv
- חבר מביא חבר

אתה לא חייב להיות בבעיה. אפשר לעשות רכישה בשני שלבים למשל.ride כתב:אני כרגע בבעייה מאוד קשה בנוגע למקרן הבא, הוא חייב להיות תלת מימד, חייב לתת תמונת 2D מעולה, מחיר עד 30K. לצערי אולי רק בספטמבר יוכרז דבר כזה...
קנה איזה 8500 משומש + מתאם ב10K, ובעוד שנתיים קנה מקרן 3D ברמה אחרת (אולי עם משקפיים פסיביות) ב20K.
-
opv
- חבר מביא חבר

יש מקרנים שיכולים לקבל 80, 90 ואולי אפילו 120HZ ולא מוגדרים כ3D המכשיר הזה מאפשר להם להציג 3D.sbtgn1 כתב:כל פתרון שהיה למקרן 60HZ (בודד) להערכתי לא היה מספיק טוב.
חוץ מזה אתם רוצים להגיד לי שאין תוכנת מחשב שיודעת לעשות את מה שהמכשיר המטופש הזה עושה
כל מה שצריך (מבחינת חומרה) זה רק את הסנכרון עם המשקפיים....
מחשב מגביל אותך לשימוש בו כמקור. איך תחבר אליו ממיר למשל?
אני ועוד הרבה אחרים יעמדו בפתרון שהוא של מחשב בלבד. מי רואה בכלל במקרן דרך ממיר.opv כתב:יש מקרנים שיכולים לקבל 80, 90 ואולי אפילו 120HZ ולא מוגדרים כ3D המכשיר הזה מאפשר להם להציג 3D.sbtgn1 כתב:כל פתרון שהיה למקרן 60HZ (בודד) להערכתי לא היה מספיק טוב.
חוץ מזה אתם רוצים להגיד לי שאין תוכנת מחשב שיודעת לעשות את מה שהמכשיר המטופש הזה עושה
מחשב מגביל אותך לשימוש בו כמקור. איך תחבר אליו ממיר למשל?...
-
opv
- חבר מביא חבר

מי שרוצה לצפות בערוץ ספורט ב3D, מי שרוצה לחבר ממיר לוויני (לא כרטיס למחשב) , מי שרוצה לחבר סטרימר.sbtgn1 כתב:אני ועוד הרבה אחרים יעמדו בפתרון שהוא של מחשב בלבד. מי רואה בכלל במקרן דרך ממיר.opv כתב:יש מקרנים שיכולים לקבל 80, 90 ואולי אפילו 120HZ ולא מוגדרים כ3D המכשיר הזה מאפשר להם להציג 3D.sbtgn1 כתב:כל פתרון שהיה למקרן 60HZ (בודד) להערכתי לא היה מספיק טוב.
מחשב מגביל אותך לשימוש בו כמקור. איך תחבר אליו ממיר למשל?......
אני השתמשתי שנים במחשב בתור נגן, כיום אני עם סטרימר ולדעתי אין בכלל מה להשוות מבחינת נוחות.
אז כנראה שלא כולם מוכנים שכל המקורות שלהם יהיו תלויים במחשב.
נערך לאחרונה על ידי opv ב 06/04/2011 10:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
opv
- חבר מביא חבר

וכמובן, איך שכחתי, מי שרוצה לחבר קונסולת משחק ולשחק ב3D...opv כתב:מי שרוצה לצפות בערוץ ספורט ב3D, מי שרוצה לחבר ממיר לוויני (לא כרטיס למחשב) , מי שרוצה לחבר סטרימר.sbtgn1 כתב:אני ועוד הרבה אחרים יעמדו בפתרון שהוא של מחשב בלבד. מי רואה בכלל במקרן דרך ממיר.opv כתב:יש מקרנים שיכולים לקבל 80, 90 ואולי אפילו 120HZ ולא מוגדרים כ3D המכשיר הזה מאפשר להם להציג 3D.sbtgn1 כתב:כל פתרון שהיה למקרן 60HZ (בודד) להערכתי לא היה מספיק טוב.
אני השתמשתי שנים במחשב בתור נגן, כיום אני עם סטרימר ולדעתי אין בכלל מה להשוות מבחינת נוחות.
אז כנראה שלא כולם מוכנים שכל המקרורות שלהם יהיו תלויים במחשב....
אחלה בשבילם היה את המוצר הזה.opv כתב:וכמובן, איך שכחתי, מי שרוצה לחבר קונסולת משחק ולשחק ב3D...opv כתב:מי שרוצה לצפות בערוץ ספורט ב3D, מי שרוצה לחבר ממיר לוויני (לא כרטיס למחשב) , מי שרוצה לחבר סטרימר.sbtgn1 כתב:אני ועוד הרבה אחרים יעמדו בפתרון שהוא של מחשב בלבד. מי רואה בכלל במקרן דרך ממיר.opv כתב:יש מקרנים שיכולים לקבל 80, 90 ואולי אפילו 120HZ ולא מוגדרים כ3D המכשיר הזה מאפשר להם להציג 3D.sbtgn1 כתב:כל פתרון שהיה למקרן 60HZ (בודד) להערכתי לא היה מספיק טוב.
אז כנראה שלא כולם מוכנים שכל המקרורות שלהם יהיו תלויים במחשב.......
אבל את מה שעושה הקופסא אפשר לעשות בתוכנה ולא ברור לי איך עדיין לא יצא משהו כזה שמתממשק ל משקפיים
זה אמור להיות הרבה יותר זול, וקל לתמיכה אחכ בעזרת עדכונים.