התחדשתי בגלקסי טאב-התרשמות ראשונית ובקשה להמלצה על תוכנות

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
theezway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

רכשתי גלקסי טאב חדש. התהליך היה קצת סיוט ("תודות" לאורנג').
הבטיחו לי בטלפון שאני זכאי להחזרים מלאים, לאור חוק ניתוק זיקה (זה הרי טלפון ולא רק טבלט).
אז קניתי את זה בחברה חיצונית ובאתי לאורנג' שידאגו להחזרים בהתאם לחוק (מכסה את עלות המכשיר במלואה).
אחרי יותר משעה של לשבת שם עם הנציגים, אמרו שיפתרו את זה ויחזרו אליי כי אין להם יכולת פיזית לבצע את ההחזר על המכשיר הזה וזה עובר לאישור של בכירים בחברה. מילים טובות אין לי על השירות שלהם לצערי (בניגוד לעבר).

המכשיר הגיע עם הממשק של פלאפון (לדעתי גרסת 2.2, אבל אינני בטוח). העברית עובדת מצויין, המסך הגדול מאוד מאוד נוח (הסלולרי שלי הוא הDESIRE, כך שאני כבר מכיר את העבודה עם אנדרויד). רואים מצוין וגם המקלדת כמובן נוחה בהרבה מזו שיש לי בטלפון (בכל זאת הטלפון פי 4 יותר גדול בעצם).

העובדה שאפשר לסנכרן יומן ואיש קשר בשניות, תודות להגדרת חשבון הGMAIL מעולה בעיניי. גם אפליקציית היומן בטאב הרבה יותר נוחה לשימוש תודות לשטח הנוסף שיש.

החסרון היחידי שאני רואה כרגע הוא שהגלישה עושה לי רושם שהיא מעט איטית יותר. האם יש דפדפן שמומלץ במיוחד להוריד? כמו כן, אם למישהו כאן יש המלצה על תוכנות ספציפיות למכשיר (אני כמובן מכיר את שרשור ההמלצות הכללי לאנדרויד) - אשמח מאוד לשמוע.

ולמי ששואל את עצמו, מדוע לא לחכות חודש-חודשיים ולקבל מכשיר עם הוניקומב - העדפתי כבר לסגור עניין וממילא אני מעדיף מכשיר שהוא גם סלולרי וגם 7 אינץ' ולא את המכשירים הגדולים יותר.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14357
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

:מצלמה: :מצלמה: :מצלמה:
ת.ת.ת

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #3 

theezway כתב:
ולמי ששואל את עצמו, מדוע לא לחכות חודש-חודשיים ולקבל מכשיר עם הוניקומב - העדפתי כבר לסגור עניין וממילא אני מעדיף מכשיר שהוא גם סלולרי וגם 7 אינץ' ולא את המכשירים הגדולים יותר.
...
אני איתך (Y)

בכל מקרה, ממליץ על דפדפן FF או אופרה מובייל....
אני משתמש באופרה. תוריד ותראה איזה הבדל משמעותי קיבלת לטובה.

theezway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

תודה על ההמלצה

שליחה #4 

אוריד כבר בהמשך היום.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

שלח תגובה