ציוד נלווה למכונת קפה
שלום לכולם
לאחר התלבטות של קניית מכונת קפה באיטליה החלטתי לאור המבצע בקפה סאפור לקנות בארץ מכונה ולהנות משנה אחריות.
קניתי את הגאגיה פיור (יותר נכון שמונה קופונים שבאמצעותם ארכוש את המכונה)
בתור מישהו שעובר ממקינטה למכונת קפה הידע שלי קצת דל (מעולם לא הכנתי קפה במכונה)
רציתי לשאול לפני ההזמנה איזה ציוד נלווה אני צריך לרכוש יחד עם המכונה שמעתי על סלסלה כפולה וכל מיני כאלה הבעיה שאני לא יודע מה בדיוק צריך לקנות ומאיפה אשמח לעזרה.
בנוסף למרות ששאלתי בשרשור הקודם אני אשאל שוב האם המטחנה של גאגיה שנקראת mdf תהיה טובה?
הייתי הולך בהמלצת הפורום וקונה את המטחנות עליהם אתם ממליצים פה אבל את המטחנה הזו אפשר להשיג באיטליה באיזור ה400 שקל בארץ היא עולה 1500 לכן חשוב לי לשמוע אם היא תעשה את העבודה.
תודה רבה מראש, אביב.
לאחר התלבטות של קניית מכונת קפה באיטליה החלטתי לאור המבצע בקפה סאפור לקנות בארץ מכונה ולהנות משנה אחריות.
קניתי את הגאגיה פיור (יותר נכון שמונה קופונים שבאמצעותם ארכוש את המכונה)
בתור מישהו שעובר ממקינטה למכונת קפה הידע שלי קצת דל (מעולם לא הכנתי קפה במכונה)
רציתי לשאול לפני ההזמנה איזה ציוד נלווה אני צריך לרכוש יחד עם המכונה שמעתי על סלסלה כפולה וכל מיני כאלה הבעיה שאני לא יודע מה בדיוק צריך לקנות ומאיפה אשמח לעזרה.
בנוסף למרות ששאלתי בשרשור הקודם אני אשאל שוב האם המטחנה של גאגיה שנקראת mdf תהיה טובה?
הייתי הולך בהמלצת הפורום וקונה את המטחנות עליהם אתם ממליצים פה אבל את המטחנה הזו אפשר להשיג באיטליה באיזור ה400 שקל בארץ היא עולה 1500 לכן חשוב לי לשמוע אם היא תעשה את העבודה.
תודה רבה מראש, אביב.
- grossmanlior
-
- חבר פעיל

- תגובות: 89
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אתה אמור לקבל עם המכונה שלישיית סלסלות:
סינגל - מנה בודדת
דאבל - מנה כפולה
וסלסלה לפודים.
דבר נוסף, מסתובב דבר שנקרא סלסלה עם מגביר קרמה. רוב המומחים פה בפורום ממליצים להתרחק מזה במיוחד כשאתה עובד עם מטחנה צמודה (שאתה מתכנן לקנות). לכן, תבקש בחנות סלסלות רגילות. ניתן להבדיל כאשר מסתכלים מלמטה - במגביר קרמה חריר אחד, ברגילות מלא חרירים צפופים.
בנוסף כדאי לקנות דוחסן (טמפר) - עסק קצת יקר בשביל חתיכת ברזל, אבל זה עושה הבדל.
ודבר אחרון כד לחלב (אם אתה מתכנן להקציף חלב).
אם החלטת לשקיע עוד קצת אפשר לקנות נוק בוקס (מרוקנים לתוכו את הקפה לאחר השימוש), מברשת ניקוי, ועוד ועוד.
את האביזרים אפשר לקנות בכל חנות מתמחה.
אמיגו, קדמה, ספורה ועוד
בנוגע למטחנה, אני לא מכיר
מקווה שעזרתי
סינגל - מנה בודדת
דאבל - מנה כפולה
וסלסלה לפודים.
דבר נוסף, מסתובב דבר שנקרא סלסלה עם מגביר קרמה. רוב המומחים פה בפורום ממליצים להתרחק מזה במיוחד כשאתה עובד עם מטחנה צמודה (שאתה מתכנן לקנות). לכן, תבקש בחנות סלסלות רגילות. ניתן להבדיל כאשר מסתכלים מלמטה - במגביר קרמה חריר אחד, ברגילות מלא חרירים צפופים.
בנוסף כדאי לקנות דוחסן (טמפר) - עסק קצת יקר בשביל חתיכת ברזל, אבל זה עושה הבדל.
ודבר אחרון כד לחלב (אם אתה מתכנן להקציף חלב).
אם החלטת לשקיע עוד קצת אפשר לקנות נוק בוקס (מרוקנים לתוכו את הקפה לאחר השימוש), מברשת ניקוי, ועוד ועוד.
את האביזרים אפשר לקנות בכל חנות מתמחה.
אמיגו, קדמה, ספורה ועוד
בנוגע למטחנה, אני לא מכיר
מקווה שעזרתי
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
שיחקתי איתה קצת בחנות. מטחנה קטנה ונחמדה ומעט פלסטיקית לטעמי.
בעקרון יש לה מבנה דומה לרוקי עם דיסקיות שטוחות 50 מ"מ ועושה רושם שהיא תעשה את העבודה אבל הבעיה במטחנה היא מחלק המנות שלטעמי זה מטרד בשימוש ביתי.
בכל מקרה ב 400 שקל אין חלופות טובות יותר ובהחלט שווה קניה...
בעקרון יש לה מבנה דומה לרוקי עם דיסקיות שטוחות 50 מ"מ ועושה רושם שהיא תעשה את העבודה אבל הבעיה במטחנה היא מחלק המנות שלטעמי זה מטרד בשימוש ביתי.
בכל מקרה ב 400 שקל אין חלופות טובות יותר ובהחלט שווה קניה...
- blinkybill
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
למה? כדי להחביא את המאצר כשבאים אורחים ורוצים לנסות להכין לעצמם קפה?moti_r כתב:400 שקל??![]()
גם אני רוצה אחת כזו!...
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
קודם קונים, אחר-כך מוכרים.. (פי 2 או 3 ממחיר הקניה כמובן)moti_r כתב:לא. כי כשהמחיר טוב - אני קודם כל קונה ואח"כ שואל......
נערך לאחרונה על ידי doron_boogie ב 07/04/2011 10:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
היתה לי את המטחנה הזאת כשנה,המטחנה טובה ועושה את העבודה אבל כמו שכפיר אמר המחלק מנות מטריד מאוד.avivv כתב:עזרת מאוד תודה רבה
האם למישהו יש ניסיון עם המטחנה?...
הרבה קפה מתבזבז ויש הרבה לכלוך.
בשימוש ביתי כאשר אתה טוחן למנת אספרסו אחת או 2 בכל פעם זה ממש לא נוח.
- grossmanlior
-
- חבר פעיל

- תגובות: 89
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תחפש באמיגו, קדמה או כל חנות אחרת שמוכרת גאג'יה. פשוט תלך עם הידית. ניתן גם למצוא באינטרנט
http://www.coffeehit.co.uk/PRD_ProductD ... ter-Basket[/url][url]
http://www.coffeehit.co.uk/PRD_ProductD ... ter-Basket[/url][url]