Onkyo מציגה זוג רסיברים חדשים עם תמיכה ב- 4K
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
חברת Onkyo מציגה שתי רסיברים חדשים לסדרת ה- HT-RC אשר מעבר לתכונות כמו כניסת רשת ומחבר USB, אלו הרסיברים הראשונים בעלי יכולת Upscale לרזולוציה של 4K וזאת בעזרת מעבד של Marvell Qdeo.
דגמי הרסיברים הם HT-RC360 & HT-RC370, עם זמינות באפריל הנוכחי ומחיר מעבר לים של $849 ו- $549 בהתאמה.
להודעה לעיתונות המלאה.
דגמי הרסיברים הם HT-RC360 & HT-RC370, עם זמינות באפריל הנוכחי ומחיר מעבר לים של $849 ו- $549 בהתאמה.
להודעה לעיתונות המלאה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ברמת ה4K - חשוב לציין שגם 579 וכמובן ה609 תומכים בכך.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
4K שזו רזולוציה של 1600*2560 ביחס של 16:9 יש כבר בהמון מסכי מחשב 27" ומעלה שמיועדים לפלח שוק העליון,
כמו כן רוב החומרה היום בהקשר של גראפיקה ומשחקי PC יוצאת עם סקירות בכזו רזולוציה.
כל מעבד רגיל או גראפי שמיועדים לפלח שוק העליון ושיצא בשנה האחרונה נעשו עליו סקירות בכזו רזולוציה.
נכון ששידורים אין, אני מתכוון שלא קיימים כשידור לקהל הרחב אבל גם זה יגיע.
בסופו של עניין הכל יגיע, הכל עניין של תקציב אבל כרגע רק במשחקי מחשב זה יכול לעניין.
כמו כן רוב החומרה היום בהקשר של גראפיקה ומשחקי PC יוצאת עם סקירות בכזו רזולוציה.
כל מעבד רגיל או גראפי שמיועדים לפלח שוק העליון ושיצא בשנה האחרונה נעשו עליו סקירות בכזו רזולוציה.
נכון ששידורים אין, אני מתכוון שלא קיימים כשידור לקהל הרחב אבל גם זה יגיע.
בסופו של עניין הכל יגיע, הכל עניין של תקציב אבל כרגע רק במשחקי מחשב זה יכול לעניין.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!