מסך "46 , סוני EX710 ,שארפ LE810E ,פליפס PFL7605H ,סמסונג C6900
לא רואה סיבה לבחור בסוני, אומנם מעבד תמונה BE3, אבל אותו פאנל של השארפ, והשארפ זולה ביותר מ1000שקל ובעלת קונטרסט טוב יותר.zeevde כתב:ערב טוב
איזה מסך מומלץ מתוך ארבעת המסכים המופעים בכותרת עבור השימושים הבאים :
60% תוכן SD
30% PS3
10% תוכן HD
מחיר המסכים כ - 8K
תודה מראש...
הפיליפס מאכזבת מאוד בביקורות בחו"ל וגם כשראיתי אותה לא התלהבתי במיוחד.
לדעתי אתה צריך להתלבט בין הC6900 לשארפ.
- guyz6471
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
לפי דעתי הסוני עדיפה,
אבל כמו ששמת לב כל אחד יגיד לך משהו אחר,
ובסוף אתה זה שצופה,
ומכיוון שהצלחת להצטצמם לארבעה דגמים
אולי תנסה ללכת ולראות איך רואים בהם?
כי רק אתה יודע בסופו של יום האם אתה אוהב את התמונה...
אבל כמו ששמת לב כל אחד יגיד לך משהו אחר,
ובסוף אתה זה שצופה,
ומכיוון שהצלחת להצטצמם לארבעה דגמים
אולי תנסה ללכת ולראות איך רואים בהם?
כי רק אתה יודע בסופו של יום האם אתה אוהב את התמונה...
לפי דעתי כל אחד משלושתכם שמעוניין במסכים האלה צריך לגשת לחנות שמציגה את ארבעת המסכים ולבחור לפי הפרמטים הבאים :
המסך שנראה לכם הכי טוב בשידורי SD וHD ( או רק בסוג השידורים שאתם צופים ) ופיצ'רים של המסך שרלוונטי לגביכם.
לפי דעתי יותר חשוב איך נראים שידורי המסך.
המסך שנראה לכם הכי טוב בשידורי SD וHD ( או רק בסוג השידורים שאתם צופים ) ופיצ'רים של המסך שרלוונטי לגביכם.
לפי דעתי יותר חשוב איך נראים שידורי המסך.
חברים,
לדעתי ברור שפותח השרשור ילך לראות את המסכים לפני שיקנה אחד מהם, הרי אף אחד לא מוציא 8K ש"ח (זה נראה לי איזור המחירים) לפני שהוא רואה את המסך. הבעיה ברוב המקרים היא שאין חנות שמציגה את כל הדגמים בגודל המתאים זה לצד זה... וכאן דרושה עצת חברי הפורום.
אז נכון שהמלצה "לך לראות את המסך" מצויינת וחשובה, אך גם דעתכם, מביני העניין, יכולה לתרום.
אני רושם תגובה זו כיוון שגם אני קיבלתי עצות דומות כשהתלבטתי איזה מסך לקנות... והן לא קידמו אותי באופן מיוחד.
לדעתי ברור שפותח השרשור ילך לראות את המסכים לפני שיקנה אחד מהם, הרי אף אחד לא מוציא 8K ש"ח (זה נראה לי איזור המחירים) לפני שהוא רואה את המסך. הבעיה ברוב המקרים היא שאין חנות שמציגה את כל הדגמים בגודל המתאים זה לצד זה... וכאן דרושה עצת חברי הפורום.
אז נכון שהמלצה "לך לראות את המסך" מצויינת וחשובה, אך גם דעתכם, מביני העניין, יכולה לתרום.
אני רושם תגובה זו כיוון שגם אני קיבלתי עצות דומות כשהתלבטתי איזה מסך לקנות... והן לא קידמו אותי באופן מיוחד.
אני בטוח שיש לפחות חנות בארץ שמציגה את כולם.
גם אם זה לא בגודל שאותו אדם רוצה לקנות העיקר לראות 4 דגמים באותו גודל.
אם לא מוצאים אף אחד באיזור שמציגה את כל ה4 אז אפשר ללכת לשניים או שלוש שמציגה את חלקם, אבל בסופו של דבר לראות את כל ה4.
כל אחד מהפורום יכול לבוא ולהגיד לו איזה פיצ'רים יש לאחד מהדגמים אבל את זה יש באינטרנט ולא צריך בשביל זה אותנו.
כל אחד מהפורום יכול לבוא ולהגיד לו איזה מסך לקנות אבל יכול להיות שהטעם שלו שונה לחלוטין ממבקש ההמלצה.
גם אם זה לא בגודל שאותו אדם רוצה לקנות העיקר לראות 4 דגמים באותו גודל.
אם לא מוצאים אף אחד באיזור שמציגה את כל ה4 אז אפשר ללכת לשניים או שלוש שמציגה את חלקם, אבל בסופו של דבר לראות את כל ה4.
כל אחד מהפורום יכול לבוא ולהגיד לו איזה פיצ'רים יש לאחד מהדגמים אבל את זה יש באינטרנט ולא צריך בשביל זה אותנו.
כל אחד מהפורום יכול לבוא ולהגיד לו איזה מסך לקנות אבל יכול להיות שהטעם שלו שונה לחלוטין ממבקש ההמלצה.
ranchaman כתב:חברים,
אני רושם תגובה זו כיוון שגם אני קיבלתי עצות דומות כשהתלבטתי איזה מסך לקנות... והן לא קידמו אותי באופן מיוחד....
איש יקר-כל מילה בסלע! כבוד!
נכון.אבל התגובות האלה יכולות להרים או להפיל מסכים מבחינתי.
אני מתלבט מזה תקופה וקורא הרבה תגובות על מסכים ספציפיים כדי למזער ככל הניתן את ההפתעה שעלולה לצוץ מבחירה כזו או אחרת.ונכון שהתגובות מבלבלות ואפילו מסיטות אנשים מהבחירה אבל נסיונם של אחרים-לטוב ולרע-הם כלי נהדר שמוסיף ערך מוסף לבחירה במסך זה או אחר.
ליאור
אני מתלבט מזה תקופה וקורא הרבה תגובות על מסכים ספציפיים כדי למזער ככל הניתן את ההפתעה שעלולה לצוץ מבחירה כזו או אחרת.ונכון שהתגובות מבלבלות ואפילו מסיטות אנשים מהבחירה אבל נסיונם של אחרים-לטוב ולרע-הם כלי נהדר שמוסיף ערך מוסף לבחירה במסך זה או אחר.
ליאור