Almogc כתב:כמו תמיד, אתה הראשון לעזרה
1) התקציב היה 5,000, העלתי אותו ל - 8,000 ש"ח
2) לא בא בחשבון, כל מיני סיבות (במיוחד התחושה של הקרטונים

)
3) 4.5m על 6m
4) העדפה לרצפתיים
לגבי ה - Cerwin-Vega, כיום הם מחוברים ל - Yamaha RX-V800, למען האמת הם שוברים לי את הבית.
אהבתי את הדגמים הנ"ל: (על פי ביקורות בלבד ולא על פי שמיעה)
1) F3 Klipsch
2) 684 B&W
3) monitor audio rx6
4) Polk Audio monitor 70
5) CHORUS 716V JMlab/Focal
אציין שאני אהיה חייב להצמיד את הרמקול לקיר.
אני לוקח בחשבון שאני אצטרך סנטר תואם.
נ.ב,
מה שכתבתי בתגובה הקודמת הינה הרגשה של מס' חברים שמחוברים לפורום ופשוט אני היחידי (נראה לי כך...) שהעזתי להגיד.
אשמח שהדברים יתקבלו בפרופורציות הנכונות

...
אלמוג ידידי...
יהיה קשה לנו להמליץ לך על רמקולים שעדיין לא שמעת ובטח בשידוח עם הרסיבר המדובר...
מכל האופציות שנקבת, אני חושב שה-b&w , Monitor ו-FOCAL יכולים להשתלב, שוב צריך לבחון בשטח ובשילוב ה-83...כיום לא חסר חנויות עם ה-83 להדגמה ואני בטוח שלפחות זוג אחד מהרמקולים שציינתי תמצא גם בחנות...
סה"א החברות הם טובות..אבל שוב הגוון שהם מוצאים לא תמיד יתאים עם שילוב הגברת ה-ICE...
גם אתה יודע, כל דבר שאנחנו רושמים הוא טעמנו האישי...
ממה שאני זוכר ה-B&W 801 שלי השתלבו יפה מאוד עם הפיוניר 81 גם כאשר חיברתי אותם (אמנם ל-10 דקות שזה היה המקסימום שיכלתי עוד "לסבול") לבדיקה עם ה-ICE, כמובן שהגוון הכללי היה
לא לטעמי האישי, ועקב אכילס כמובן היתה הגברת ה-ICE...אבל עדיין באופן כללי בקולנוע השילוב היה לא רע בכלל..ה-פיוניר 81 הצליח לדחוף יפה את ה-801 ואף הוציא מהם את עומק הבאס המפורסם של ה-801 שמגברי הייאנד שעברו אצלי הצליחו להפיק מהם- איפה שרסיברים למשל כשלו בגדול ה-81 של פיוניר עמד זקוף ובגאווה..אבל אחרי הכל לצערי בדו ערוצי הגברת ה-ICE עם ה-801 זה היה ממש לא זה...

כל הקסם הייחודי והתענוג הטונאלי ב-801 מטריקס 3 התכופף ונמוג...(ל-10 דקות עד שהחלפתי להגברה מוצלחת

)...
אני מבין שיש לך את סינדרום הקרטונים

, אבל בתקציב הזה יש לא מעט מציאות הייאנדיות למינהם..שאולי שווה לשקול אותם...מניסיון הרמקולים הם לב ליבת המערכת

והכי לא מומלץ "להתפשר" עליהם...
your call...והמון הצלחה