מכונת handpresso
הי כולם,
הגעתי במקרה לפורום, כי בעלי היקר מכור לאספרסו ויש לו יומולדת עוד כחודש.
נתקלתי במכשיר handpresso ואני רוצה לקנות לו את זה (לשבת) וראיתי שהמחיר הנמוך ביותר הוא 400 ש"ח בזאפ.
האם מישהו מכיר מקום מומלץ לקנות בו/ מקום זול יותר?
אשמח גם לשמוע מה דעתכם על המכשיר.
תודה רבה!
הגעתי במקרה לפורום, כי בעלי היקר מכור לאספרסו ויש לו יומולדת עוד כחודש.
נתקלתי במכשיר handpresso ואני רוצה לקנות לו את זה (לשבת) וראיתי שהמחיר הנמוך ביותר הוא 400 ש"ח בזאפ.
האם מישהו מכיר מקום מומלץ לקנות בו/ מקום זול יותר?
אשמח גם לשמוע מה דעתכם על המכשיר.
תודה רבה!
לדעתי מקינטה בריקה תהיה מתנה טעימה ושימושית יותר
http://www.bakers.co.il/39178/%D7%9E%D7 ... 7%9C%D7%AA
http://www.bakers.co.il/39178/%D7%9E%D7 ... 7%9C%D7%AA
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
יש ביקורת על המכשיר כאן באתר, חפשי ב-"כל המאמרים" בלינק שמופיע כשעומדים על הכפתור החום מצד ימין למעלה בעמוד.
לדעתי מדובר במכשיר לא נוח ולא פרקטי ביומיום, והעובדה שהוא נייד לא באמת עוזרת כי צריך מים חמים איתו.
אם את מחפשת פתרון לשימוש ביתי, בתקציב הזה הכי כדאי לקנות מקינטה טובה ואולי גם מקציף חלב, במידה ואתם שותים גם קפוצ'ינו.
אפשר גם לצרף מטחנת תבלינים פשוטה, כדי שבעלך יוכל לטחון קפה בעצמו - איכות הקפה משתפרת כך פלאים (כי קפה טחון מתיישן מהר הרבה יותר מאשר קפה בפולים שלמים). למרות שהיא מומלצת מאוד, מטחנה איננה חובה וניתן בהחלט להסתפק במקינטה בשלב הזה.
לדעתי מדובר במכשיר לא נוח ולא פרקטי ביומיום, והעובדה שהוא נייד לא באמת עוזרת כי צריך מים חמים איתו.
אם את מחפשת פתרון לשימוש ביתי, בתקציב הזה הכי כדאי לקנות מקינטה טובה ואולי גם מקציף חלב, במידה ואתם שותים גם קפוצ'ינו.
אפשר גם לצרף מטחנת תבלינים פשוטה, כדי שבעלך יוכל לטחון קפה בעצמו - איכות הקפה משתפרת כך פלאים (כי קפה טחון מתיישן מהר הרבה יותר מאשר קפה בפולים שלמים). למרות שהיא מומלצת מאוד, מטחנה איננה חובה וניתן בהחלט להסתפק במקינטה בשלב הזה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אההההה! אז תגידי "לשבת"! 
אני מניח שזה מטעמי דת. למען האמת אני לא בטוח שמותר להפעיל את המכשיר הזה בשבת (מותר לנפח גלגל של אופניים?)
בכל אופן, לדעתי תוכלי למצוא אותו באמיגו. שווה להרים טלפון גם לחנויות האחרות ולברר מחיר (קסטלו, קופיטיים, ספורה, חותם הקפה, קדמה... שכחתי מישהו?)
אני מניח שזה מטעמי דת. למען האמת אני לא בטוח שמותר להפעיל את המכשיר הזה בשבת (מותר לנפח גלגל של אופניים?)
בכל אופן, לדעתי תוכלי למצוא אותו באמיגו. שווה להרים טלפון גם לחנויות האחרות ולברר מחיר (קסטלו, קופיטיים, ספורה, חותם הקפה, קדמה... שכחתי מישהו?)
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
פונטה ווקיו זאת מכונה לשבת (אם מותר הלכתית להשאיר דלוקה מראש) - דואגים לקפה טחון וכל מה שנשאר זה להפעיל את המנוף...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
לא לשכוח שצריך קפה טחון טרי וברמת טחינה קרובה לאספרסו, נכון שאפשר לטחון מראש (אחרי שמתאימים את עובי הטחינה למכשיר) אבל כמו כל קפה טחון מראש במיוחד כששותים אספרסו זה מקלקל ...
המכשיר גימיק חמוד ולא הכי נוח כפי שמוטי ציין אבל עם סבלנות ורצון ל"התעסק" אפשר גם להוציא ממנו שוטים נחמדים ברמה שלא תבייש מכונת קפה פשוטה וזה כבר עדיף על בריקה.
כדאי ומומלץ גם לדחוס את הקפה כשמכינים במכשיר הזה, יש פה בחור בפורום (eky) שארגן טמפר קטן וחמוד במידה מתאימה ויש לו ערכה מגניבה שהוא משתמש בה מחוץ לבית.
המכשיר גימיק חמוד ולא הכי נוח כפי שמוטי ציין אבל עם סבלנות ורצון ל"התעסק" אפשר גם להוציא ממנו שוטים נחמדים ברמה שלא תבייש מכונת קפה פשוטה וזה כבר עדיף על בריקה.
כדאי ומומלץ גם לדחוס את הקפה כשמכינים במכשיר הזה, יש פה בחור בפורום (eky) שארגן טמפר קטן וחמוד במידה מתאימה ויש לו ערכה מגניבה שהוא משתמש בה מחוץ לבית.
תודה רבה על התגובות!
דיברתם כאן על המכשיר עם האבקת קפה. האם מישהו קנה את המכשיר של הפודים? האם זה עושה קפה ברמה טובה?
ולגבי השימוש בשבת- מוטי, אני לא חושבת שזה כמו ניפוח גלגל כי הניפוח מתקן את הגלגל . אבל תודה על הנקודה למחשבה . אני אכן אבדוק
ואני גם אתקשר לחנויות שהצעתם
דיברתם כאן על המכשיר עם האבקת קפה. האם מישהו קנה את המכשיר של הפודים? האם זה עושה קפה ברמה טובה?
ולגבי השימוש בשבת- מוטי, אני לא חושבת שזה כמו ניפוח גלגל כי הניפוח מתקן את הגלגל . אבל תודה על הנקודה למחשבה . אני אכן אבדוק
ואני גם אתקשר לחנויות שהצעתם
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
אני לא מסכים עם הקביעה שהמכשיר לא פרקטי,
אני ובת הזוג מכינים בה קפה כמעט כל יום והטרחה מזערית.
אגב, מישהו הבין למה משמשת הגומיה הנפרדת שנמצאת בקופסה של המכשיר?
עד עכשיו הסתדרתי בלעדיה ולא ראיתי בסרטונים איזכור לגביה.
אני ובת הזוג מכינים בה קפה כמעט כל יום והטרחה מזערית.
אגב, מישהו הבין למה משמשת הגומיה הנפרדת שנמצאת בקופסה של המכשיר?
עד עכשיו הסתדרתי בלעדיה ולא ראיתי בסרטונים איזכור לגביה.
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
כן,
הגרסא עם הטחון
אתם קולטים שמחר אני נוסע לחופשה רומנטית והדבר שאני הכי מצפה לו זה הקפה מההנדספרסו
הגרסא עם הטחון
אתם קולטים שמחר אני נוסע לחופשה רומנטית והדבר שאני הכי מצפה לו זה הקפה מההנדספרסו