רסיבר דיגיטלי
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מישהו שמע ציוד כזה?
נראה כמו הדבר הבא. כולל מיתוג HDMI. פנסוניק צוברים נסיון בשקט, השאלה מתי דנון, וההמונים, יעברו ל class D?
http://www.soundandvisionmag.com/articl ... e_number=1
נראה כמו הדבר הבא. כולל מיתוג HDMI. פנסוניק צוברים נסיון בשקט, השאלה מתי דנון, וההמונים, יעברו ל class D?
http://www.soundandvisionmag.com/articl ... e_number=1
איתי
שמעתי את הציוד הזה (במחיר נמוך בהרבה מהמחיר שצויין כאן). צליל די רזה ולא מאוד מעניין, אבל חשוב לאמר שהרמקולים היו לא איכותיים בכלל (היה להם מעט דבק על התוית
).
עד כמה שאני יודע, ואולי מישהו יתקן אותי, הרמן קרדון הוציאו רסיבר כזה לפני שנה שנתיים.
שמעתי את הציוד הזה (במחיר נמוך בהרבה מהמחיר שצויין כאן). צליל די רזה ולא מאוד מעניין, אבל חשוב לאמר שהרמקולים היו לא איכותיים בכלל (היה להם מעט דבק על התוית
עד כמה שאני יודע, ואולי מישהו יתקן אותי, הרמן קרדון הוציאו רסיבר כזה לפני שנה שנתיים.
נועם
היום כבר יש לא מעט רסיברים דיגיטליים
הליין העליון של סוני - TADA-9000ES וכמה מתחתיו הם דיגיטליים. הרמן קרדון DPR-2005 וגם 1005 הם דיגיטליים וזכו לביקורות מאוד חיוביות.
לי לא יצא לשמוע אבל אומרים שהצליל (לפחות בסוני) הוא קצת יבש ואנליטי.
מצד שני הם הרבה פחות נוטים להתחמם, קטנים יחסית בגודלם ומאוד יעילים מבחינת ניצול הכוח. גם הפנסוניק זוכה לבאז מאוד גדול בארה"ב.
לי לא יצא לשמוע אבל אומרים שהצליל (לפחות בסוני) הוא קצת יבש ואנליטי.
מצד שני הם הרבה פחות נוטים להתחמם, קטנים יחסית בגודלם ומאוד יעילים מבחינת ניצול הכוח. גם הפנסוניק זוכה לבאז מאוד גדול בארה"ב.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
כמה זה עולה ? ובכמה אתה ראית את זה NVYNIL ?
זה נראה לי ממש שווה בדיקה, בשבילי לפחות כי זה נראה זול ונחמד.
זה נראה לי ממש שווה בדיקה, בשבילי לפחות כי זה נראה זול ונחמד.
אני ראיתי במשהו כמו 300 דולר אמריקאי בחנות קנדית עלומה (לא רשת מפורסמת או משהו כזה, חנות אלקטרוניקה רגילה) שם הדגימו את זה עם רמקולים למטה מבינוניים. בגלל שמדובר בטכנולוגיה שרק עכשיו מתחילה להבשיל באמת, הייתי שוקל את זה רק אם חסכון בחשמל היה הדבר העיקרי שמנחה אותי (ואני לחלוטין לא ציני באמירה הזו!). מכל בחינה אחרת, בשלב הזה לפחות וברמה הזו (לא רמת המגברים שאיתי הקשיב להם באחרונה) הייתי נשאר עם דנון או ימהה טובים ומנוסים.
נועם
- ofir-harlev
- חבר ותיק

טוב...אם אתה אומר אתה יודע 
הטכנולוגיה הזו קיימת כבר כמה שנים ברסיברים של פנסוניק ושל סוני. עבורך, כאחד שקנה את הרסיבר הראשון שלו לקולנוע ביתי לפני חודשיים, היא חדשה.nvinyl66 כתב:אני ראיתי במשהו כמו 300 דולר אמריקאי בחנות קנדית עלומה (לא רשת מפורסמת או משהו כזה, חנות אלקטרוניקה רגילה) שם הדגימו את זה עם רמקולים למטה מבינוניים. בגלל שמדובר בטכנולוגיה שרק עכשיו מתחילה להבשיל באמת, הייתי שוקל את זה רק אם חסכון בחשמל היה הדבר העיקרי שמנחה אותי (ואני לחלוטין לא ציני באמירה הזו!). מכל בחינה אחרת, בשלב הזה לפחות וברמה הזו (לא רמת המגברים שאיתי הקשיב להם באחרונה) הייתי נשאר עם דנון או ימהה טובים ומנוסים....
תהיות?
אם הדגימו את הרסיבר עם רמקולים למטה מבינוניים במה תורם המשפט "צליל די רזה ולא מאוד מעניין"?
השאלה נגעה לצליל מה הקשר לחסכון בחשמל?
מה זה דנון או ימהה טובים ומנוסים?
אתה לא חייב לענות, השאלות רטוריות.
תומר
- ofir-harlev
- חבר ותיק

אז מה אתה אומר תומר? זה שווה משהו החבר'ה האלה?
מה הרסיברים הדקים המגניבים האלה של פנסוניק הם דיגיטליים?
הם שווים משהו?
הם שווים משהו?
מניסיוני עם הפנסוניק 50 (2 דורות אחורה), הצליל טוב, ההספק בינוני. המגבר הוא דיגיטאלי. לטעמי, חשוב יותר RC מאשר מגבר דיגיטאלי.ofir-harlev כתב:אז מה אתה אומר תומר? זה שווה משהו החבר'ה האלה?
הם שווים משהו?...
תומר
תומר,תומרצין כתב:הטכנולוגיה הזו קיימת כבר כמה שנים ברסיברים של פנסוניק ושל סוני. עבורך, כאחד שקנה את הרסיבר הראשון שלו לקולנוע ביתי לפני חודשיים, היא חדשה.nvinyl66 כתב:אני ראיתי במשהו כמו 300 דולר אמריקאי בחנות קנדית עלומה (לא רשת מפורסמת או משהו כזה, חנות אלקטרוניקה רגילה) שם הדגימו את זה עם רמקולים למטה מבינוניים. בגלל שמדובר בטכנולוגיה שרק עכשיו מתחילה להבשיל באמת, הייתי שוקל את זה רק אם חסכון בחשמל היה הדבר העיקרי שמנחה אותי (ואני לחלוטין לא ציני באמירה הזו!). מכל בחינה אחרת, בשלב הזה לפחות וברמה הזו (לא רמת המגברים שאיתי הקשיב להם באחרונה) הייתי נשאר עם דנון או ימהה טובים ומנוסים....
תהיות?
אם הדגימו את הרסיבר עם רמקולים למטה מבינוניים במה תורם המשפט "צליל די רזה ולא מאוד מעניין"?
תומר...
אם השאלות שלך רטוריות, תחסוך אותם מאיתנו. אבל, היות ושאלת אשמח לענות לך ואף אשמח להעיר כמה הערות נוספות על סגנונך החביב.
"עבורך, כאחד שקנה את הרסיבר הראשון שלו לקולנוע ביתי..". אם אתה יודע משהו על המועד שבו קניתי את הרסיבר שלי לקולנוע ביתי, אנא ספר לי כי דבריך היו בהחלט חידוש מעניין עבורי. מעניין, כל יום לומדים משהו חדש!
אחד ממגיבי השרשור התיחסו לנושא הנצילות. דומני שהדבר קשור לחיסכון בחשמל בהשוואה להספק הסופי. תקן אותי אם אני טועה. לגבי ההקשר שבו התייחסתי לצריכת החשמל, קרא שוב את דברי, אני מלא אמון ביכולתך להבין זאת.
ציינתי בהסתייגות ששממעתי את המגבר עם רמקולים בינוניים. והוא לא נשמע משהו. ההסתייגות חשובה כדי להבין, שיתכן שהמגבר ישמע יותר טוב עם רמקולים טובים יותר. אם לא הבנת את ההשלכות של מה שכתבתי, אני מתנצל. מה לעשות, האלקסנדריה לא פעלו באותו יום- המרתף היה סגור.
דנון או ימהה מנוסים? מדובר בטכנולוגיות ותיקות ומנוסות של מגברים אנלוגיים. למרות שמגברי CLASSD קיימים מזה שנים, רק לאחרונה הם החלו להיכנס לשימוש רחב. אשמח לשלוח לך לינקים בנושא אם תהיה מעוניין.
מעבר לכך, אשמח לענות לשאלות רטוריות נוספות שלך. באופן מפתיע, דווקא בהן יש הרבה יותר תוכן מרוב השרשורים שפתחת לאחרונה.
נועם
nvinyl66 כתב:תומר,תומרצין כתב:הטכנולוגיה הזו קיימת כבר כמה שנים ברסיברים של פנסוניק ושל סוני. עבורך, כאחד שקנה את הרסיבר הראשון שלו לקולנוע ביתי לפני חודשיים, היא חדשה.nvinyl66 כתב:אני ראיתי במשהו כמו 300 דולר אמריקאי בחנות קנדית עלומה (לא רשת מפורסמת או משהו כזה, חנות אלקטרוניקה רגילה) שם הדגימו את זה עם רמקולים למטה מבינוניים. בגלל שמדובר בטכנולוגיה שרק עכשיו מתחילה להבשיל באמת, הייתי שוקל את זה רק אם חסכון בחשמל היה הדבר העיקרי שמנחה אותי (ואני לחלוטין לא ציני באמירה הזו!). מכל בחינה אחרת, בשלב הזה לפחות וברמה הזו (לא רמת המגברים שאיתי הקשיב להם באחרונה) הייתי נשאר עם דנון או ימהה טובים ומנוסים....
תהיות?
תומר...
אם השאלות שלך רטוריות, תחסוך אותם מאיתנו. אבל, היות ושאלת אשמח לענות לך ואף אשמח להעיר כמה הערות נוספות על סגנונך החביב.
"עבורך, כאחד שקנה את הרסיבר הראשון שלו לקולנוע ביתי..". אני יודע שלא זה לא כוון אלי,אבל אנא, מעט פחות התנשאות - תודה.
אחד ממגיבי השרשור התיחסו לנושא הנצילות. דומני שהדבר קשור לחיסכון בחשמל בהשוואה להספק הסופי. תקן אותי אם אני טועה.
ציינתי בהסתייגות ששממעתי את המגבר עם רמקולים בינוניים. והוא לא נשמע משהו. ההסתייגות חשובה כדי להבין, שיתכן שהמגבר ישמע יותר טוב עם רמקולים טובים יותר. אם לא הבנת את ההשלכות של מה שכתבתי, אני מתנצל. מה לעשות, אלקסנדריה לא פעלו באותו יום.
דנון או ימהה מנוסים? מדובר בטכנולוגיות ותיקות ומנוסות של מגברים אנלוגיים. למרות שמגברי CLASSD קיימים מזה שנים, רק לאחרונה הם החלו להיכנס לשימוש רחב. אשמח לשלוח לך לינקים בנושא אם תהיה מעוניין.
מעבר לכך, אשמח לענות לשאלות רטוריות נוספות שלך. באופן מפתיע, דווקא בהן יש הרבה יותר תוכן מרוב השרשורים שפתחת לאחרונה....
נועם,
חבל ששמך לא מרמז על ההתיחסות שלך לאחרים.
1. בוא תדייק. נכתב "יעילים מבחינת ניצול הכוח" ולא נצילות. אתה יודע כמה חשמל רסיבר צורך? מי בכלל שם לב לחיסכון בחשמל ברסיבר? בכל מקרה אין קשר לחיסכון בחשמל.
2. "ההסתייגות חשובה כדי להבין, שיתכן שהמגבר ישמע יותר טוב עם רמקולים טובים יותר" בוא ננסה להבין מה כתבת. הרסיבר נשמע לא טוב עם רמקולים גרועים, אבל, יכול להשמע טוב עם רמקולים טובים. מה חידשת לפותח השרשור? האם זה לא נכון לגבי כל מוצר? אני מציע לך, שאם לא שמעת מוצר בתנאים ראויים וביחוד שאתה מציין שהרמקולים לא היו טובים, תחסוך מאיתנו את ההתרשמות הלא מלומדת שלך.
3. "דנון או ימהה מנוסים? מדובר בטכנולוגיות ותיקות ומנוסות של מגברים אנלוגיים" נו באמת, סוני ופנסוניק פחות מנוסות? אין להם רסיברים אנאלוגיים?
4. תשתדל לא להציף את הפורום בדברים לא מבוססים.
תודה ויום נעים, תומר
"נועם,
1. בוא תדייק. נכתב "יעילים מבחינת ניצול הכוח" ולא נצילות. אתה יודע כמה חשמל רסיבר צורך? מי בכלל שם לב לחיסכון בחשמל ברסיבר? בכל מקרה אין קשר לחיסכון בחשמל.
2. "ההסתייגות חשובה כדי להבין, שיתכן שהמגבר ישמע יותר טוב עם רמקולים טובים יותר" בוא ננסה להבין מה כתבת. הרסיבר נשמע לא טוב עם רמקולים גרועים, אבל, יכול להשמע טוב עם רמקולים טובים. מה חידשת לפותח השרשור? האם זה לא נכון לגבי כל מוצר? אני מציע לך, שאם לא שמעת מוצר בתנאים ראויים וביחוד שאתה מציין שהרמקולים לא היו טובים, תחסוך מאיתנו את ההתרשמות הלא מלומדת שלך.
3. "דנון או ימהה מנוסים? מדובר בטכנולוגיות ותיקות ומנוסות של מגברים אנלוגיים" נו באמת, סוני ופנסוניק פחות מנוסות? אין להם רסיברים אנאלוגיים?
4. תשתדל לא להציף את הפורום בדברים לא מבוססים. "
תומר היקר,
לגבי ההתיחסות שלי לאחרים, זה בהחלט תלוי למי ובגלל מה.
דיוק הניסוח שהבאת הינו בהחלט במקום. תודה על התיקון. אבל, כשמדובר על הבדל בצריכת החשמל של רסיבר אנלוגי לעומת דיגיטלי זה בהחלט משמעותי.
למי בכלל אכפת מצריכת החשמל? לי אכפת, ולא רק בגלל הכסף.
ואם לא הבנת שיש לזה קשר לחיסכון בצריכת החשמל לא נותר לי אלא להאנח. אולי בסיבוב הבא.
לגבי ההערה שלך בנושא שמיעת הרסיבר עם רמקולים בינוניים, אני שמח שהבנת את כוונתי במה שכתבתי. אבל, אינך חושב שאני פחות או יותר די עניתי לשאלתו של איתי ("מישהו שמע" וגו').
לגבי הניסיון של דנון וימהה, לא הבנת כלל. סוני ופנסוניק בהחלט מנוסות, אבל, וזה אבל גדול, אין מה להשוות את הניסיון הכללי בתעשיה שקיים לגבי מגברים אנלוגיים לעומת אלה של CLASS D ודומיו. כולל זה שנמצא בידיהן של סוני ופנסוניק. אם אינך מבין זאת, בהחלט נראה לי שעליך לעשות קצת השלמות בהבנת התחום.
"תשדל לא להציף את הפורום בדברים לא מבוססים". כל מילה מיותרת.

4. תשתדל לא להציף את הפורום בדברים לא מבוססים. "
תומר היקר,
לגבי ההתיחסות שלי לאחרים, זה בהחלט תלוי למי ובגלל מה.
דיוק הניסוח שהבאת הינו בהחלט במקום. תודה על התיקון. אבל, כשמדובר על הבדל בצריכת החשמל של רסיבר אנלוגי לעומת דיגיטלי זה בהחלט משמעותי.
למי בכלל אכפת מצריכת החשמל? לי אכפת, ולא רק בגלל הכסף.
ואם לא הבנת שיש לזה קשר לחיסכון בצריכת החשמל לא נותר לי אלא להאנח. אולי בסיבוב הבא.
לגבי ההערה שלך בנושא שמיעת הרסיבר עם רמקולים בינוניים, אני שמח שהבנת את כוונתי במה שכתבתי. אבל, אינך חושב שאני פחות או יותר די עניתי לשאלתו של איתי ("מישהו שמע" וגו').
לגבי הניסיון של דנון וימהה, לא הבנת כלל. סוני ופנסוניק בהחלט מנוסות, אבל, וזה אבל גדול, אין מה להשוות את הניסיון הכללי בתעשיה שקיים לגבי מגברים אנלוגיים לעומת אלה של CLASS D ודומיו. כולל זה שנמצא בידיהן של סוני ופנסוניק. אם אינך מבין זאת, בהחלט נראה לי שעליך לעשות קצת השלמות בהבנת התחום.
"תשדל לא להציף את הפורום בדברים לא מבוססים". כל מילה מיותרת.
נועם
חבר'ה מספיק !!!!
אתם הורסים את הפורום וזה מתחיל לעצבן.
שירשור אחד שהתחיל להתפתח לכיוון מעניין נסגר בגלל ההתקשקשות הזאת, ותיכף גם זה יסגר בלי שאיתי יקבל תשובות.
קצת אחריות.
לא נעים לכם לקרוא הודעות אחד של האחר - תגללו יותר מהר בעכבר ותמשיכו הלאה.
אם כל התרומה של שניכם לפורום, ואני מאוד נהנה משניכם (באמת), אתם מתחילים לההיפך ליותר נטל מתועלת.
די
שירשור אחד שהתחיל להתפתח לכיוון מעניין נסגר בגלל ההתקשקשות הזאת, ותיכף גם זה יסגר בלי שאיתי יקבל תשובות.
קצת אחריות.
לא נעים לכם לקרוא הודעות אחד של האחר - תגללו יותר מהר בעכבר ותמשיכו הלאה.
אם כל התרומה של שניכם לפורום, ואני מאוד נהנה משניכם (באמת), אתם מתחילים לההיפך ליותר נטל מתועלת.
די
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
לאיתי,
כפי שכתבתי לך שמעתי את הרסיבר ולא התרשמתי. כפי שכתב תומר, לא שמעתי את הרסיבר עם רמקולים טובים ברמת הרמקולים שאתה שומע. עם זאת, היו בחנות רסיברים אחרים שנישמעו טוב יותר (ימהה מהסדרות הנמוכות יותר ).
לגבי הרסיברים הדיגיטליים של סוני שתומר התיחס אליהם, שמעתי אחד מהם לפני כחודש בחנות של סוני, אבל שוב, שמעתי אותם עם רמקולים של סוני (עע הפיסקה הקודמת...).
שאלת גם לגבי השימוש של דנון ואחרים בCLASSD- ובכן, הרצתי על כך חיפוש ולא מצאתי. אבל אני בטוח שהנושא נבדק ומישהו (תומר הוא האיש -ולא בציניות) עשוי למצוא משהו.
כפי שכתבתי לך שמעתי את הרסיבר ולא התרשמתי. כפי שכתב תומר, לא שמעתי את הרסיבר עם רמקולים טובים ברמת הרמקולים שאתה שומע. עם זאת, היו בחנות רסיברים אחרים שנישמעו טוב יותר (ימהה מהסדרות הנמוכות יותר ).
לגבי הרסיברים הדיגיטליים של סוני שתומר התיחס אליהם, שמעתי אחד מהם לפני כחודש בחנות של סוני, אבל שוב, שמעתי אותם עם רמקולים של סוני (עע הפיסקה הקודמת...).
שאלת גם לגבי השימוש של דנון ואחרים בCLASSD- ובכן, הרצתי על כך חיפוש ולא מצאתי. אבל אני בטוח שהנושא נבדק ומישהו (תומר הוא האיש -ולא בציניות) עשוי למצוא משהו.
נערך לאחרונה על ידי nvinyl66 ב 21/05/2006 9:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
נועם
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
אלעדו כתב
הם לא הורסים את הפורום,לא צריך להגזים,דוקא אני חושב שלשניהם יש הרבה ידע
ווהעקיצות די משעשעות,אני גם משועשע אבל בין העקיצות והירידות אני מלקט הרבה מידע
חוץ מזה תחשוב שהם אחים שמתווכחים כל הזמן
הם לא הורסים את הפורום,לא צריך להגזים,דוקא אני חושב שלשניהם יש הרבה ידע
ווהעקיצות די משעשעות,אני גם משועשע אבל בין העקיצות והירידות אני מלקט הרבה מידע
חוץ מזה תחשוב שהם אחים שמתווכחים כל הזמן
אמן מייסר
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
nvinyl66
בטח נשמע לא רע, דיגיטל זה לא דבר רע הרי...
מעניין אותי מתי אחד מהגדולים, ימהה-מרנץ-דנון-הרמן יעשו את הסוויטש לדיגיטל.
זה בטח יקרה ללא "אזהרות" ובטח בדגמים הנמוכים, ה entry level.
אם אפשר לצמצם את הגודל של הקופסא כ"כ, והסאונד טוב, זה בלתי נמנע שהמעבר יקרה.
אם אפשר לצמצם את הגודל של הקופסא כ"כ, והסאונד טוב, זה בלתי נמנע שהמעבר יקרה.
ELADDO לצערי, צודק. לא שהפורום יהרס, אבל אם זה ימשך זה לא יעזור לאף אחד מי יודע מה.
תומר, אשמח אם תגיב לדברי, גם אם בציניות. אחרי זה אני מציע שנעזוב את זה ונמשיך הלאה- כולל לבקר זה את זה אבל לא רק.
יום טוב.
תומר, אשמח אם תגיב לדברי, גם אם בציניות. אחרי זה אני מציע שנעזוב את זה ונמשיך הלאה- כולל לבקר זה את זה אבל לא רק.
יום טוב.
נועם
מסכים. הרמן כבר התחילו באופן פעיל, וימהה הוציאו מגבר דיגיטלי HIGH END ןיקר למדי. זה יתן קופסאות קטנות יותר, ספקי כוח קטנים יותר ועוד ועוד ועוד.איתי_הגיתי כתב:nvinyl66
אם אפשר לצמצם את הגודל של הקופסא כ"כ, והסאונד טוב, זה בלתי נמנע שהמעבר יקרה....
לגבי השוק הרחב זה באמת לא נמנע. לגבי הנישה האודיופילית הסיפור הוא קצת אחר, היות ואמות המידה שלה שונות - הטרניסטורים והמנורות (בעיקר האחרונות) ישרדו את זה אבל פלח השוק שלהם בוודאי יקטן משמעותית.
האמת, השרשור הזה סיקרן אותי- אנסה לשמוע את הרסיבר הזה שוב.
נועם
כמו שלי זה נראה, בחדרי התצוגה באמריקה עושים עוול לרסיבר של פ
פנסוניק ידועים כחברה שהדגל שלה זה best value for money, וכמעט כל תחום שהם נכנסו אליו הם הביאו שינוי גדול ובכל הכוח (ויש להם המווווווןןןןןןן כוח). ראו לדוגמה תחום המקרנים, והמצלמות הדיגיטאליות.
לכן אני לא מתפלא שהם בחרו את הנתיב הדיגיטאלי כדי לחדור לעולם הרסיברים.
כי הטכנולוגיה זולה, בעלת פוטנציאל מרשים, ואם הכי הרבה מקום לחברה כמו פנאסוניק לבוא לידי ביטוי (מו"פ, עלויות ייצור וכו').
מה הבעייה?
שבחדרי התצוגה בצפון אמריקה לא יחברו רסיבר של 300$ עם רמקולים של 2000$, אלא עם רמקולים של 200$, ובכך עושים לו עוול.
כי יכול להיות שבקונפיגורציה איכותית הוא יכול היה לבייש את החברות "הגדולות".
אז איך נדע?
או שצריך לקחת הביתה לבדיקה, או שדווקא בארץ בחנויות הסטריאו יהיה יותר קל למצא/לסדר את הרסיבר הזה שיעבוד עם רמקולים יותר רציניים.
לכן אני לא מתפלא שהם בחרו את הנתיב הדיגיטאלי כדי לחדור לעולם הרסיברים.
כי הטכנולוגיה זולה, בעלת פוטנציאל מרשים, ואם הכי הרבה מקום לחברה כמו פנאסוניק לבוא לידי ביטוי (מו"פ, עלויות ייצור וכו').
מה הבעייה?
שבחדרי התצוגה בצפון אמריקה לא יחברו רסיבר של 300$ עם רמקולים של 2000$, אלא עם רמקולים של 200$, ובכך עושים לו עוול.
כי יכול להיות שבקונפיגורציה איכותית הוא יכול היה לבייש את החברות "הגדולות".
אז איך נדע?
או שצריך לקחת הביתה לבדיקה, או שדווקא בארץ בחנויות הסטריאו יהיה יותר קל למצא/לסדר את הרסיבר הזה שיעבוד עם רמקולים יותר רציניים.
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...