:הל: יס משיקים את אפליקציית האייפד שלה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
[pressrelease]
לראשונה בישראל - תכנים ישראלים באיכות HD באפליקציית ה iPAD של yes
החל מהיום, יום שני ה 4.4 משיקה חברת yes אפליקציית ייחודית ל iPAD אשר תאפשר ליהנות ממגוון התכנים לראשונה גם ב HD וזאת בנוסף ליישומים השונים הזמינים באפליקציה כגון: הזמנת הקלטה, בניית לוח שידורים אישי ועוד.
לאור הצלחת אפליקציית ה-iPHONE פיתחה החברה אפליקציה גם למכשירי ה iPAD
האפליקציה מאפשרת ביצוע פעולות מגוונות הן על התכנים המוצעים בה והן על התכנים הטלוויזיוניים, כמו בניית לוח שידורים פרסונאלי, הזמנת הקלטות ותזכורות, צפייה בקדימונים (טריילרים) וכל זאת בשילוב ממשק חווייתי הממקסם את היכולות והתכונות הייחודית ל-iPAD.
במקביל לממשק ייחודי שמאפשר לצופי הטלוויזיה לתמרן בתוך היצע השידורים הטלוויזיוניים העשיר של ימינו האפליקציה מאפשרת גם שילוב של עולם הרשתות החברתיות ומאפשרת למשתמשים לנהל שיחות סביב התכנים בזמן הצפייה.
גלי ניר, סמנכ"ל השיווק של החברה מסרה: "מוצרי הTablet מביאים עימם מהפכה בהרגלי הצפייה בבית ומחוצה לו והופכים את חוויית הצפייה הקולקטיבית לאישית יותר.
במסגרת מאמצינו לספק ללקוחותינו את חוויית הצפייה המתקדמת ביותר הן על מסך הטלוויזיה והן על גבי פלטפורמות חדשות, חשוב לנו להמשיך ולהוביל מהפכה זו באיכות הטובה והמתקדמת ביותר.
אני בטוחה כי השילוב של התכנים המובילים, איכות השידור הגבוה והיישומים הרבים באפליקציה יעניקו למשתמשים ערך מוסף בחוויית הצפייה. .
השירות הינו פרי פיתוח משותף של yes וחברת Unicell ומהווה המשך ישיר לעבודות הפיתוח לשדרוג חוויית המשתמש עם מוצרים כגון yesMobile ב-iPHONE ושירות הזמנת הקלטה ב SMS.
[/pressrelease]
לראשונה בישראל - תכנים ישראלים באיכות HD באפליקציית ה iPAD של yes
החל מהיום, יום שני ה 4.4 משיקה חברת yes אפליקציית ייחודית ל iPAD אשר תאפשר ליהנות ממגוון התכנים לראשונה גם ב HD וזאת בנוסף ליישומים השונים הזמינים באפליקציה כגון: הזמנת הקלטה, בניית לוח שידורים אישי ועוד.
לאור הצלחת אפליקציית ה-iPHONE פיתחה החברה אפליקציה גם למכשירי ה iPAD
האפליקציה מאפשרת ביצוע פעולות מגוונות הן על התכנים המוצעים בה והן על התכנים הטלוויזיוניים, כמו בניית לוח שידורים פרסונאלי, הזמנת הקלטות ותזכורות, צפייה בקדימונים (טריילרים) וכל זאת בשילוב ממשק חווייתי הממקסם את היכולות והתכונות הייחודית ל-iPAD.
במקביל לממשק ייחודי שמאפשר לצופי הטלוויזיה לתמרן בתוך היצע השידורים הטלוויזיוניים העשיר של ימינו האפליקציה מאפשרת גם שילוב של עולם הרשתות החברתיות ומאפשרת למשתמשים לנהל שיחות סביב התכנים בזמן הצפייה.
גלי ניר, סמנכ"ל השיווק של החברה מסרה: "מוצרי הTablet מביאים עימם מהפכה בהרגלי הצפייה בבית ומחוצה לו והופכים את חוויית הצפייה הקולקטיבית לאישית יותר.
במסגרת מאמצינו לספק ללקוחותינו את חוויית הצפייה המתקדמת ביותר הן על מסך הטלוויזיה והן על גבי פלטפורמות חדשות, חשוב לנו להמשיך ולהוביל מהפכה זו באיכות הטובה והמתקדמת ביותר.
אני בטוחה כי השילוב של התכנים המובילים, איכות השידור הגבוה והיישומים הרבים באפליקציה יעניקו למשתמשים ערך מוסף בחוויית הצפייה. .
השירות הינו פרי פיתוח משותף של yes וחברת Unicell ומהווה המשך ישיר לעבודות הפיתוח לשדרוג חוויית המשתמש עם מוצרים כגון yesMobile ב-iPHONE ושירות הזמנת הקלטה ב SMS.
[/pressrelease]
- faza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מסתבר כי לא יעזור,
קודם זה אייפד...
בגלל זה קניתי אייפד ולא טאבלט אחר, מה לעשות...
קודם זה אייפד...
בגלל זה קניתי אייפד ולא טאבלט אחר, מה לעשות...
עסקים Business - www.faz-arc.co.il
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!
- faza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני קורא את זה שוב,faza כתב:מסתבר כי לא יעזור,
קודם זה אייפד...
בגלל זה קניתי אייפד ולא טאבלט אחר, מה לעשות......
וכמה שזה כואב לי לראות שאני! מדבר כך...
איך נפלו גיבורים (והלכו קנו אפל
עסקים Business - www.faz-arc.co.il
-
oferlaor
- מנהל

- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני הייתי אומר 1:10MartinHSabag כתב:מישהו מנחש מה היחס בין הורדת האפליקציה של HT לאפל ולאנדרואיד (וזה בהתחשב שבקרב הגולשים שלנו יש יחסית לאוכלוסיה הרבה מאוד מאמצי אנדרואיד....) ?...
על כל אנדורואיד אחד יש 10 אייפון
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
הורדתי והתקנתי. בסהכ מאד נחמד
חבל שהיא קרסה לי לפחות 4 פעמים במהלך נסיונות לבצע חיפוש במדריך השידורים והגדרת הקלטה.
אפילו פעם אחת בשלב הLOGIN
אבל מעבר לזה, בהנחה שהבאגים יתוקנו, אחלה אפליקציה.
מצאתי את עצמי מגדיר הקלטות בצורה הרבה יותר נוחה מאשר דרך השלט בסלון על הטלויזיה.
חבל שהיא קרסה לי לפחות 4 פעמים במהלך נסיונות לבצע חיפוש במדריך השידורים והגדרת הקלטה.
אפילו פעם אחת בשלב הLOGIN
אבל מעבר לזה, בהנחה שהבאגים יתוקנו, אחלה אפליקציה.
מצאתי את עצמי מגדיר הקלטות בצורה הרבה יותר נוחה מאשר דרך השלט בסלון על הטלויזיה.
-
oferlaor
- מנהל

eyalron,
מוזר, לי לא עפה אפילו פעם אחת, אם כי הרצתי אותה מיד אחרי שהדלקתי. תנסה לעשות ריסטרט למכשיר ואז לבדוק, יתכן שהיא צורכת הרבה זיכרון באופן יחסי.
מוזר, לי לא עפה אפילו פעם אחת, אם כי הרצתי אותה מיד אחרי שהדלקתי. תנסה לעשות ריסטרט למכשיר ואז לבדוק, יתכן שהיא צורכת הרבה זיכרון באופן יחסי.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
ניסיתי לעשות ריסטרט עכשיו.
פרטי הלוגין שלי לא נשמרו ועכשיו האפליקציה לא מאפשרת לעשות לוגין בכלל.
<עריכה> - הלוגין הצליח סופסוף. ועכשיו האפליקציה קורסת כל פעם שאני נכנס לתוך לוח השידורים (אחרי שבחרתי בו הצגה של תכניות מסויימת בלבד)
מאד מתסכל...
פרטי הלוגין שלי לא נשמרו ועכשיו האפליקציה לא מאפשרת לעשות לוגין בכלל.
<עריכה> - הלוגין הצליח סופסוף. ועכשיו האפליקציה קורסת כל פעם שאני נכנס לתוך לוח השידורים (אחרי שבחרתי בו הצגה של תכניות מסויימת בלבד)
מאד מתסכל...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
מספיקלי,
1. זה לא כל התכנים.
2. עדיין רוב האנשים יעדיפו לצפות בשידורים שלהם במסך הגדול בסלון.
1. זה לא כל התכנים.
2. עדיין רוב האנשים יעדיפו לצפות בשידורים שלהם במסך הגדול בסלון.